Venda d'entrades

Venda anticipada (més barates que el dia de la funció!)

Per internet (Sense recàrrecs ni comissions!).
A partir del 13 de juliol.


http://espectacles.vilafranca.cat

Com:
1.- Busca l'espectacle que vols veure i inicia la compra d'entrades. 
2.- Selecciona on vols seure i previsualitza la visió que tindràs de l'escenari des de la zona on està la butaca que has seleccionat.
3.- Segueix els passos que s'indiquen per fer el pagament. En breu rebràs un correu electrònic amb el resum de la compra i en el qual hi trobaràs un enllaç per IMPRIMIR LES ENTRADES que et permetran entrar a la sala directament sense passar per taquilla. En el control d'accés als equipaments llegiran el codi de barres de la teva entrada i et permetran l'accés a la sala. No cal que la impressora sigui en color, el més important de l'entrada és el codi de barres que queda imprès. Aquest codi de barres és únic i es vincula amb la compra que has fet.

En cas que t'hagis aplicat un descompte et pots imprimir l'entrada però caldrà presentar l'acreditació corresponent en el moment d'accedir a la sala. En cas de no poder-ho acreditar, l'usuari haurà d'abonar la diferència amb el preu normal.

Si teniu qualsevol problema amb la impressió de les entrades o del comprovant de compra podeu passar per la taquilla del Teatre Cal Bolet, enviar-nos un correu electrònic a espectacles@vilafranca.cat o trucar-nos al 93 890 04 59.

Espectacles professionals adults

A la taquilla de Cal Bolet:

Carnet Amic

10, 11 i 12 de juliol.

Els dies 10, 11 i 12 de juliol de 18h a 20h (venda exclusiva per als titulars del Carnet d'Amic de Cal Bolet i l'Auditori).


Tothom

A partir del 18 de juliol. (Durant el mes d’agost i els dies 5/09/2019 i 2/01/2020 les taquilles estaran tancades).Per internet

A partir del 13 de juliol (sense recàrrecs ni comissions).

La venda per internet finalitza 2 hores abans de cada espectacle.Espectacles familiars

Els infants han d'adquirir l'entrada a partir de 3 anys. Els menors de 3 anys poden entrar gratuïtament si seuen a la falda dels adults.


A la taquilla de Cal Bolet:

Carnet Amic

10, 11 i 12 de juliol.

Els dies 10, 11 i 12 de juliol de 18h a 20h (venda exclusiva per als titulars del Carnet d'Amic de Cal Bolet i l'Auditori).


Tothom

A partir del 18 de juliol. (Durant el mes d’agost i els dies 5/09/2019 i 2/01/2020 les taquilles estaran tancades).

Cada dijous no festiu 18h a 20h.


Per internet

A partir del 13 de juliol (sense recàrrecs ni comissions).

La venda per internet finalitza 2 hores abans de cada espectacle.


Venda el mateix dia de la funció o el concert:

Les entrades que hagin quedat disponibles es venen des d'una hora abans de cada funció o concert a la taquilla. El preu de les entrades el dia de la funció tenen un cost superior a les entrades comprades amb anticipació, ja sigui a taquilla o per internet, i no s'aplicarà cap tipus de descompte. El dia de cada espectacle no es venen entrades anticipades per a altres representacions.


Condicions d’adquisició de les entrades

L’adquisició d’aquesta entrada, abonament o invitació (en endavant entrada) representa l’acceptació de les condicions següents:

  •    • Aquesta entrada disposa de diferents mesures de seguretat.  No obstant això, l’Organització no en garanteix l’autenticitat si no ha estat adquirida en algun dels punts oficials de venda. Qualsevol entrada esmenada, malmesa, estripada, sospitosa de falsificació o adquirida il·lícitament autoritzarà l’Organització a privar l’accés del portador al recinte. En aquests casos, l’Organització declina qualsevol responsabilitat.
  •    • És condició per a l’admissió disposar de l’entrada completa i en bon estat .  L’entrada s’haurà de conservar fins a la sortida del recinte i caldrà presentar-la al personal de sala en cas que es requereixi.
  •    • L’Organització es reserva el dret d’alterar o modificar, si les circumstàncies ho exigeixen,  les dates, els horaris, els programes o els intèrprets anunciats de l’espectacle, així com de decretar-ne la suspensió.
  •    • Una vegada adquirida l’entrada no podrà ser canviada, ni se’n podrà retornar l’import, excepte per cancel·lació de l’esdeveniment, cas en què l’Organització es compromet a la devolució de l’import.
  •    • No es permetrà l’entrada de públic a la sala durant la representació.  És potestat de l’Organització permetre l’entrada al recinte un cop començat l’espectacle en les condicions indicades pel personal de sala.
  •    • L’organització es reserva el dret d’admissió. El portador d’aquesta entrada es compromet a complir els requisits i les condicions de seguretat del recinte.  L’Organització no es fa responsable de la utilització indeguda de les instal·lacions.
  •    • Als espectacles per a públic adult no està permesa l’entrada d’infants de 0 a 5 anys. Es permet l’entrada als de 6 a 15 anys acompanyats d’un adult  amb el compromís d'aquest de respectar el desenvolupament de l'espectacle. Els joves a partir de 16 anys poden accedir a qualsevol espectacle de la programació si no s’especifica el contrari.
  •    • El portador d’aquesta entrada es compromet a ser respectuós amb els artistes i el personal del recinte, així com a desconnectar els telèfons mòbils i tot tipus d’alarmes abans d’accedir al recinte, i a no menjar, beure o fumar a l’interior.  També es prohibeix l’entrada d’animals, excepte dels gossos d’assistència.
  •    • Queden reservats tots els drets d’imatge i de propietat intel·lectual de l’espectacle.  Es prohibeix la captació, filmació o gravació d’imatges o sons sense prèvia autorització de l’Organització, així com l’entrada al recinte amb qualsevol objecte o producte que l’organització consideri perillós o els que estiguin prohibits per la normativa vigent. A aquest efecte, el portador d’aquesta entrada autoritza l’Organització a efectuar, d’acord amb la Llei, les revisions o registres de persona i de tinences necessaris per tal de verificar que es compleixen les condicions d’accés.
  •    • L’Organització no es farà responsable de les pèrdues, robatoris, deterioraments, danys o perjudicis causats al portador o als seus objectes personals durant l’estada al recinte.
Veure tota la programació

Últimes Notícies

noticia

Presentada la nova temporada d'espectacles (setembre'19-gener'20)

Propostes locals i grans èxits del panorama musical, teatral i de dansa a la nova programació del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori. Ahir l’Auditori... 

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS