Descomptes

Programació espectacles d'adults

10 % Carnet de Biblioteca  / Socis Cine Club Vilafranca  / Carnet CNL  / Carnet d’Òmnium Cultural / Alumnes i VxL (CPNL)*

15 % Carnet de Cal Bolet i l’Auditori (una entrada de cada espectacle per carnet)

25% Famílies nombroses i/o monoparentals (per a tots els membres) / Joves fins a 30 anys / Carnet Jove  / Persones en atur / Socis del club TRESC (dues entrades per soci)  / Grups a partir de 15 persones (amb reserva prèvia al 93 890 04 59 / [email protected]) / Persones jubilades, pensionistes i majors de 65 anys que no resideixin a Vilafranca del Penedès

50 % Persones jubilades i pensionistes de Vilafranca del Penedès / Carnet Blanc Ajuntament de Vilafranca / Persones amb discapacitat i un acompanyant.

Els descomptes, abonaments i altres promocions no són acumulables i només es poden s’aplicaran en la modalitat de venda anticipada.

Per adquirir entrades amb descompte a taquilla caldrà presentar el document acreditatiu en el moment de comprar-les.

Les entrades adquirides per Internet amb descompte requeriran la presentació de la justificació del descompte per accedir a la sala. En cas de no poder-ho acreditar, l'usuari haurà d'abonar la diferència amb el preu normal.

Programació espectacles familiars

25% Famílies nombroses i/o monoparentals (per a tots els membres) / Persones en atur

50% Persones amb discapacitat i un acompanyant / Persones que resideixin a Vilafranca que siguin jubilades, pensionistes i amb el Carnet Blanc de l’Ajuntament de Vilafranca.

Els descomptes i altres promocions no són acumulables i només s’aplicaran en la modalitat de venda anticipada.

Per adquirir entrades amb descompte a la taquilla, cal presentar el document acreditatiu en el moment de comprar-les.

Les entrades amb descompte per Internet requeriran la justificació del descompte per accedir a la sala. En cas de no poder-ho acreditar, l’usuari haurà d’abonar la diferència amb el preu normal.

Apropa Cultura

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal se sumen al programa d’inclusió social Apropa Cultura amb avantatges especials per a col·lectius en risc d’exclusió social.

Per a consultar la disponibilitat de places als espectacles i els preus especials:
Web: www.apropacultura.cat 
Telèfon: 93 890 04 59 
A/e: [email protected]