Flyhard

Una història

Amb la vocació de difondre la cultura i promoure activitats de foment del teatre, recerca i experimentació i estimular la capacitat de producció i difusió dels professionals de l’escena, s’ha establert un conveni entre l’Ajuntament de Vilafranca i Flyhard Produccions, una productora d’arrels vilafranquines que cerca mostrar un teatre d’històries, de relats, que aposta fort pel teatre contemporani català i la nova narrativa.

Deu anys d’història han vist la transformació de la Flyhard d’una companyia a una productora i han reconvertit la seva sala en creadora de continguts.

L'any 2015 van rebre el Premi de la Crítica de Barcelona com a Millor Sala de Teatre.

Companyia resident

L’Ajuntament de Vilafranca estableix una residència artística amb la Flyhard per l’adaptació escènica i posterior representació per al públic del teatre Cal Bolet de les seves propostes teatrals, incloent gèneres i autories diverses.

Donat que el teatre és un espai destinat a la difusió de la cultura i l’oferta de programes i activitats de foment de les arts escèniques, vol també estimular amb aquesta residència, xarxes de complicitat amb la creació artística.

Compromís amb la vila

Flyhard Produccions i l’Ajuntament de Vilafranca treballen amb la voluntat d'impulsar el teatre, i el compromís de la companyia resident és participar de forma activa de la vida teatral i cultural de Vilafranca del Penedès realitzant accions de difusió i divulgació a través de classes magistrals, xerrades pedagògiques que inclouen processos de creació teatral i activitats paral·leles als espectacles que presenten.