Canta Gran

Canta Gran! és un projecte produït per l’Auditori de Barcelona, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que l'Auditori Municipal de Vilafranca ha acollit en dues ocasions. Es tracta d'un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que vol posar de manifest el potencial de la gent gran i valorar la seva participació plena en la societat.

Seguint l'estela de la Cantània, el Canta Gran! passa per diferents fases de preparació que impliquen assajos particulars de cada coral, assajos conjunts de totes les corals i el concert final interpretat per totes les corals juntes sota la direcció de l'Auditori de Barcelona.

Té una regularitat bianual i en la seva darrera edició a Vilafranca, l'any 2019, va aplegar prop de 170 cantaires de les corals del Tívoli de Vilafranca del Penedès, Societat Coral el Penedès “el Coro” de Vilafranca del Penedès, Coral IES Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedes, Coral Alborada de Salou, Coral de l’Espaicaixa Sant Magí de Tarragona, Coral Sant Josep de Torreforta de Tarragona i la Coral de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona.