Anem al Teatre

L'Ajuntament de Vilafranca acull i promociona el programa Anem al teatre. Es tracta d'un programa organitzat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments, que ofereix espectacles d'arts escèniques i musicals als alumnes d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. 

La programació destaca per la qualitat artística i idoneïtat pedagògica de les obres. Una comissió d'experts selecciona les propostes escèniques i musicals més adients per a cada nivell educatiu. Totes tenen la seva corresponent guia didàctica.

A Vilafranca del Penedès l'oferta d'aquest programa es fa extensiva a tota la comarca i l'alumnat de l'Alt Penedès visita el teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal per assistir als espectacles que els seus centres educatius trien i treballen prèviament.

La programació de l'Anem al Teatre es manté durant tot el curs escolar i garanteix una magnífica oferta escènica i musical per a alumnat de totes les edats.

Les dades de participació durant el curs 2019/2020 a l'Alt Penedès van ser de 27 municipis, 6.410 alumnes, 27 funcions i 39 centres docents.

En un curs menys normalitzat com ha estat el del 2020/2021 ha estat de 12 espectacles, 28 sessions i un total de 5.114 alumnes.

Consulteu les notícies relacionades amb ANEM AL TEATRE en el següent enllaç.