Notícia

Tornen els llibrets de programació. Setembre'21 - gener'22

22 de setembre de 2021

La temporada passada, a causa  de les restriccions causades per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, la informació de la programació va estar disponible només en format digital. 

Aquesta temporada 2021-2022, un cop aixecades les restriccions que impedien el lliurament d'aquest material, tornem a publicar els llibrets de programació en paper.

S'ha recuperat el format habitual: un llibret d'espectacles familiars que agrupa els 6 espectacles que es veuran a Cal Bolet i l'Auditori i un llibret d'espectacles per a adults que mostra els 16 espectacles programats. La programació de tardor comença al setembre 2021 i s'allarga fins al gener del 2022. 

Hi trobareu els continguts de tot els espectacles: informació artística, preus, dies i horaris dels espectacles així com totes les novetats que el Servei implementa en aquesta nova temporada.

Els llibrets inclouen informació de servei sobre els nous abonaments VINE en els seves cinc versions i especifiquen el seu sistema de compra, així com dies i horaris de compra d'entrades de manera presencial i digital.

Podeu recollir els llibrets als equipaments culturals de la vila i al teatre Cal Bolet i l'Auditori.