Notícia

Torna la Cantània a l'Auditori Municipal

01 de juny de 2022

Aquest mes de maig ha tingut lloc a l'Auditori Municipal una nova edició de la Cantània, una activitat de sensibilització i aprenentatge musical adreçada a l’alumnat de 6è de primària de totes les escoles de Vilafranca i de 7 escoles del Penedès. Els escolars que hi participen canten acompanyats de músics professionals i sota la batuta d’una direcció professional.

La Cantània 2022 a Vilafranca del Penedès, XXVIII Memorial Josep Anton Casas de música a l’escola és una composició de Josep Maria Guix, amb poemes de Jordi Llavina i dramatúrgia de Marc Donat i es titula Clara, l'art per dins.

Després de passar quinze dies a casa la seva àvia Blanca —dues setmanes fantàstiques en què s’ho han passat la mar de bé fent tota mena de coses—, la Clara espera avorrida que la seva mare la vingui a buscar. Però abans, totes dues tindran temps de viure una altra peripècia. A les golfes, l’àvia Blanca hi té guardat un marc enorme sense cap quadre i proposa a la seva neta que travessin el marc.

D’aquesta manera, la Clara i la Blanca començaran una última aventura, aquesta vegada dins de les obres d’art, un món màgic i meravellós on s’alteren les distàncies i el temps corre a una altra velocitat.

La Cantània, és un fructífer projecte musical realitzat en col·laboració amb l'Auditori de Barcelona i en el qual partcipen enguany gairebé 300 intèrprets. 

Amb Clara: l'art per dins s'ha recuperat una de les activitats escolars més ben valorades pel públic de Vilafranca.

 

Fitxa artística:

Direcció: Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Montserrat Meneses.
Autoria: Josep Maria Guix , Jordi Llavina i Marc Donat

Durada:50 minuts

Descarrega't el programa de mà