Notícia

S'amplia l'ocupació dels equipaments escènics municipals

19 de octubre de 2021

Després de dinous mesos de restriccions i seguint el decret emès per a Generalitat el passat divendres 15, els equipaments escènics municipals del teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal recuperen les seves ocupacions habituals, amb la possibilitat d’omplir al 100% els seus aforaments.

A la pràctica, aquests equipaments tornaran al 100% d’ocupació el dia 14 de novembre amb el  concert de l’Orquestra de músiques d’arrel de Catalunya, que tindrà lloc a les 19h a l’Auditori.

L’OMAC és una formació instrumental única, formada per joves intèrprets d’arreu dels països catalans,  que innova des de la tradició i presentarà el seu Trencadís, un espectacle que s’ha estrenat a la Fira Mediterrània d’enguany.

A partir d’aquest dia 14/11, tots els espectacles de la programació professional familiar i d’adults de Cal Bolet i l’Auditori podran ocupar el 100% de l’aforament corresponent als equipaments on es realitzin.

Fins aleshores, al teatre i l’Auditori s’amplia l’ocupació però no serà possible arribar totalment al 100% perquè es mantindran les butaques de separació a banda i banda de les localitats adquirides.

D’aquesta manera, i per deferència al públic,  el teatre i l’Auditori mantenen les condicions de compra per a les persones que van adquirir l’entrada en el seu moment amb aquestes condicions.

A partir del dia 14, les noves entrades a la venda ja es posen a la venda amb les noves condicions d’ocupació.

Des dels equipaments municipals s’aplaudeixen les noves condicions i es garanteix que es continuaran mantenint totes les mesures sanitàries obligades per fer dels equipaments espais segurs i de la cultura una activitat, com sempre, recomanable.