Notícia

Mostra de Teatre 2022 a Cal Bolet

26 de maig de 2022

Ja fa més de 20 anys que la canalla de Vilafranca culmina la seva experiència teatral al llarg de l'any interpretant en un entorn professional com és el teatre Cal Bolet els espectacles que han creat durant el curs, ja sigui en l'àmbit extraescolar o dins de l'itinerari curricular propi del centre.

Aquest any, després del parèntesi de la pandèmia que va obligar a suspendre les representacions l'any 2020 i a realitzar-les amb menor participació al 2021, aquesta activitat es recupera gairebé al màxim aplegant sis centres d'ensenyament i un grup de teatre d'àmbit veïmal. 

Els dies 21 i 22 de maig han passat pel teatre 68 intèrprets amb tot de col·laboradors pertanyents a les AMPES i AV d'escoles i barris.

L'activitat ha aplegat un total de públic de 265 espectadors dissabte i 68 diumenge. 

Dissabte 21 de maig en la sessió de matí vam gaudir de les obres Atrapades al museu d'Amosis, interpretada per l'alumnat de 4t i 5è de primària de l'Escola Sant Ramon de Penyafort, i les obres La nova fada i Joc brut interpretades per l'alumnat de 4t i 5è de primària i 2n i 3r d'ESO, respectivament, de l'Escola camp Joliu.

En la sessió de tarda vam poder veure les obres Un restaurant peculiar interpretada per l'alumnat de 1r a 5è de l'Escola Cristòfor Mestre i Cluedo, El joc de la sospita, interpretadaper l'alumnat de 6è de l'Escola Estalella i Graells.

Diumenge 22 de maig vam gaudir de Mafiosos, cafè i un diamant interpretada per l'alumnat de 1r a 6è de l'Escola Dolors Piera i A cops de vareta, interpretada per l'alumnat de 4t, 5è, 6è de primària i 1r d'ESO de l'AV Barceloneta-Sant Magí

Celebrem i agraïm la implicació de tothom que hi ha participat, públic inclòs.

(fotografia de Gemma Morell)

Hi tornem l'any vinent, Visca el Teatre!