Notícia

L'Escena Jove torna al teatre Cal Bolet

11 de maig de 2022

Ja fa més de 20 anys que la canalla de Vilafranca culmina la seva experiència teatral al llarg de l'any interpretant en un entorn professional com és el teatre Cal Bolet els espectacles que han creat durant el curs, ja sigui en l'àmbit extraescolar o dins de l'itinerari curricular propi del centre.

Aquest any, després del parèntesi de la pandèmia que va obligar a suspendre les representacions l'any 2020 i a realitzar-les amb menor participació al 2021, aquesta activitat es recupera gairebé al màxim aplegant tres centres d'ensenyament de secundària i un grup de teatre d'àmbit veïmal. 

Els dies 6 i 7 de maig han passat pel teatre 37 intèrprets amb tot de col·laboradors pertanyents a les AMPES i AV d'escoles i barris.

L'activitat ha aplegat un total de públic de 158 espectadors divendres i 174 dissabte.

Divendres 6 de maig vam gaudir de l'obra Amor infiltrat, interpretada per l'alumnat de 1r de batxillerat de l'Institut Milà i Fontanals.

Dissabte 7 de maig vam gaudir de les obres:

Davant i Darrere, interpretada per l'alumnat de 1r, 2n i 3r d'ESO i 1r de Batxillerat de Teatre Barceloneta Sant Magí, 

Assassí en sèrie, interpretada per l'alumnat de 1r d'ESO a Batxillerat de l'Institut Nou de Vilafranca

La fundació, interpretada per l'alumnat de 1r i 3r d'ESO de l'Escola Sant Ramon de Penyafort. 

Celebrem i agraïm la implicació de tothom que hi ha participat, públic inclòs i ens emplacem a veure la feina feta per la canalla, encara més jove, dins la Mostra de Teatre els propers dies 21 i 22 de maig al Teatre Cal Bolet.