Notícia

Les arts escèniques i musicals de l’Ajuntament de Vilafranca estrenen web

08 de setembre de 2021

Dimarts es va presentar en roda de premsa la nova pàgina web que aplega tota la informació que generen les arts escèniques i musicals programades pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. La web s’emmarca dins del conjunt corporatiu de l’Ajuntament i se centra en la programació que ofereixen els equipaments municipals del Teatre Cal Bolet i l’Auditori.

Hi destaquen la programació professional i els actes que completen aquesta programació, com són les campanyes escolars, les mostres, els festivals i les activitats artístiques participatives en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, així com els convenis i residències establerts amb la Camerata Penedès, en música, i la Flyhard, en teatre.

Per altra banda, també hi trobem la informació necessària per conèixer els equipaments i accedir al seu lloguer amb tots els avantatges que ofereixen les ordenances municipals per a centres educatius, entitats i associacions locals.

La gran novetat de la web estrenada és el servei de compra d’entrades, associat a una nova  plataforma que permetrà avantatges significatius respecte a l’anterior. Una altra de les més importants és que permet implementar aforaments adaptats a la situació COVID i per tant, augmentar i adaptar l’aforament que fins ara oferien els equipaments en funció de les restriccions sanitàries vigents.

El nou Carnet de Cal Bolet i l’Auditori

Acompanya l’estrena de la web, el nou Carnet de Cal Bolet i l’Auditori que substitueix l’antic Carnet d’Amic. Les persones interessades a tenir-lo cal que es donin d’alta a través de la web i  gaudiran d’un 15% de descompte en els espectacles de la temporada d’adults, podran participar en activitats reservades, tenir accés a promocions exclusives i rebre al correu electrònic totes les propostes del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Municipal.

VINE, els abonaments flexibles

Una altra novetat són els abonaments VINE que el Servei de Cultura engega aquesta temporada per flexibilitzar les compres. Hi ha cinc tipus d’abonaments; VINE 10 (10 entrades per 100€) VINE 4 (4 entrades per 55€) VINE 2 (2 espectacles per 30€) i els VINE Jove i VINE Camerata amb descomptes específics. Les persones que adquireixin aquests abonaments gaudiran d’un descompte que vol premiar la fidelitat del públic de les arts escèniques.

Tota la informació, programació, descomptes i abonaments, i novetats de les arts escèniques a Vilafranca a la web: https://espectacles.vilafranca.cat/