Notícia

L'equip d'Espectacles Vilafranca presenta la nova programació professional

01 de gener de 2022

El passat dissabte 18/12/2021 al Teatre Cal Bolet es va presentar al públic la nova programació en una gala amb actuacions en directe i entrevistes amb els artistes que en formen part.

Sis companyies artístiques de teatre, música i dansa van explicar i mostrar en directe els seus projectes al llarg d’una gala dedicada a presentar els espectacles que conformen la programació que veurem als equipaments escènics municipals fins al mes de juny de l’any vinent.

Un imprevist de darrera hora va fer que la conducció de la gala anés finalment a càrrec de l’equip de tècniques de Cal Bolet i l’Auditori Municipal, assumint Carla Sanmartín la presentació de l’acte amb la intervenció de les també tècniques Anabel Rodriguez per presentar les actuacions musicals i Teresa Latorre per explicar al públic els descomptes i abonaments.

Un total de 21 espectacles per a públic adult i 7 espectacles per a públic familiar configuren una programació que ha apostat fort pel talent local sense deixar de banda els espectacles pel gran públic.

Enguany es volen recuperar formats que han estat suspesos en anteriors edicions per causes sanitàries, com són la Cantània o el festival Dansòmetre.

D’entre els espectacles de gran format es podran veure obres de teatre com Començar, amb Mar Ulldemolins i David Verdaguer o Les irresponsables, dirigida per Sílvia Munt i actuacions musicals com les d’Albert Pla amb el seu darrer treball ¿Os acordáis? o la Cobla catalana dels Sons Essencials i Andorra Lírica amb la sarsuela Cançó d’amor i de guerra, una de les apostes locals de música.

El petit format aplegarà grups emergents com les Tarta relena o el músic senegalès Momi Maiga i figures del teatre com Àurea Márquez amb el monòleg La dona del tercer segona o Cadires, amb Mont Plans i Oriol Genís..   

S’ha apostat pel talent local amb companyies com La Taimada, Moviment sísmic o Fac-òF en dansa i teatre i Àlex Cassanyes i Pere lluís Biosca en música, sense deixar de banda les residències de La Camerata Penedès i la productora de teatre Sala Flyhard.

Les entrades de la nova temporada ja estan a la venda a la web d’espectacles. Se segueix la política de vendes d’anteriors temporades, oferint venda per trams. A dia d’avui es poden comprar entrades pels espectacles restants de la temporada actual i pels nous espectacles fins a finals del mes de febrer. La resta de la temporada es posarà a la venda per trams mensuals, un mes abans de la data de cada espectacle. 

Podeu veure l'enregistrament de la gala fet per Penedès Televisió en aquest enllaç

Des dels equipaments municipals s’aplicaran en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries pel que fa a les normatives d’accés a les sales i les restriccions d’aforaments.