Notícia

L'Auditori Municipal guanya els premis ARC 2021

17 de desembre de 2021

L’auditori Municipal de Vilafranca guanya per segona vegada els premis de la indústria musical del directe en la seva XIX edició

Aquesta és la segona vegada, la primera va ser al 2017, que l’Auditori Municipal guanya els premis atorgats per l’Associació ARC .

L’associació ARC agrupa des de fa 45 anys, els representants artístics, promotors i mànagers de Catalunya. Els premis que atorga l’associació tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d’esdeveniments i a la comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a casa nostra.

La gala de lliurament dels PREMIS ARC 2021 s’ha celebrat aquest dilluns 13 de desembre a la sala Barts de Barcelona, en un acte dirigit per Ivan Labanda,  i ha atorgat 11 guardons d’entre un total de 38 nominats.

Entre els guanyadors destaquen noms com: Bad Gyal, l’Orquestra selvatana, El pot petit, Rigoberta Bandini o l’Ajuntament de Girona per la seva Fira de Sant Narcís

En la categoria de MILLOR PROGRAMACIÓ MUSICAL DE TEATRES O AUDITORIS competien El teatre Principal de Terrasa i l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès.

Representant L’Auditori, han assistit a l’acte de lliurament dels premis el Cap del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngel Hom i la tècnica de l’Ajuntament de Vilafranca i programadora de l’Auditori Municipal, Anabel Rodríguez.

Des del Servei de Cultura s'ha agraït el premi destacant la qualitat de l’equip i el compromís del públic i reivindicant l’esforç per oferir una programació diversa, generalista, feminista i per a tothom.