Notícia

La Cia. La Calòrica torna al teatre Cal Bolet amb Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

05 de octubre de 2021

Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I que es representarà aquest diumenge 10 d’octubre, a les 19h, al Teatre Municipal Cal Bolet, és una tragicomèdia grotesca sobre la fam de poder i la ridícula brevetat de la vida.

L’obra, que és una de les grans propostes de la temporada d’espectacles professionals, compta amb una posada en escena impressionant i un text excèntric i hilarant.

El públic del teatre Cal Bolet va exhaurir el darrer espectacle que la companyia va portar a Vilafranca: De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, una comèdia sobre el canvi climàtic.

En aquesta ocasió, amb el seu humor estripat i inconfusible, La Calòrica aborda una tragicomèdia històrica.

Després d’una vida de triomfs que l’han portat a convertir-se en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat, la reina Isabel I viu els seus darrers dies sense saber qui la succeirà al tron i donarà continuïtat al seu projecte. Molts els seus fills han mort i altres pateixen el tracte injuriós dels seus esposos. Tan sols queda un cap a la terra en el qual es pugui cenyir la corona de Castella: el cap pertorbat de la princesa Joana.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Joan Yago
Direcció: Israel Solà
Intèrprets: Cristina Arenas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Carla Rovira i Marc Rius
Escenografia i vestuari: Albert Pascual
Caracterització: Anna Rosillo
Il·luminació: Sam Lee
Espai sonor: Guillem Rodríguez
Música: Jan Fité
Producció: La Calòrica Roser Soler

Espectacle en castellà
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.

Durada: 75 min.

Compra la teva entrada