Notícia

La cantautora Amaia Miranda al Teatre Cal Bolet

16 de febrer de 2022

La cançó Cuando se nos mueren los amores és l'avançament del seu proper disc de debut, previst pel dia 25 d'aquest mes, que mostra un so despullat i artesà que aposta per la cruesa i reivindica la bellesa d'allò real, de l'artesania. Inspirada en el final de la sèrie Fleabag, la cançó reflexiona sobre el que és efímer i sobre la capacitat de sobreposar-se al canvi.

Inseparable de la seva guitarra des de petita, l’Amaia creix escoltant Silvio Rodríguez, Van Morrison i Paco de Lucía als viatges en cotxe amb els seus pares. Amb el temps, afegeix a les seves influències noms com els de Nick Drake, Joni Mithcell, Kings of Convenience, José González o Adrianne Lenker. Al 2017 debuta amb l’EP “Home”, més connectat a les seves influències anglosaxones, entregant un segon EP al 2020 amb el títol de “OUTPUT1”, purament instrumental i acústic.

El seu extraordinari talent a la guitarra l’ha dut a col·laborar amb altres artistes com Raquel Lúa, Amaia Romero o Queralt Lahoz, així com a compondre i interpretar música per a diferents obres escèniques entre les quals destaca la premiada “Canto jo i la muntanya balla” de La Perla 29, obra que va obrir temporada al Teatre Cal Bolet el passat mes de setembre passat.