Notícia

Gala de presentació de la nova temporada d'espectacles 23-24

01 de juny de 2023

La nova programació professional d'espectacles del teatre Cal Bolet i l'Auditori Maria Rosa Juncosa començarà a finals de setembre, s'allargarà fins a finals de gener i oferirà al públic 25 espectacles de Teatre, Música i Dansa que es desvelaran al llarg de la gala, que és un espectacle en sí mateixa.

Durant la gala, el duet de piano i veu Aura i Biel presentaran el seu disc InstantsDesprés de dos anys compartint recorregut per escenaris com el Jamboree, el Milano o Zona Jazz entre d’altres, el duet s’ha consolidat a través d'aquest seu primer disc, en el qual han volgut cristal·litzar la seva simbiosi creativa i vital a través de sis temes originals i cinc versions.

L'encarregada de presentar la gala serà l'actriu granadenca Gisela Guitart, qui el públic del teatre Cal Bolet ja coneix perquè hi va representar l'obra Amor3, Shakespeare al cap, de la seva companyia Fac-Òf, creada el 2021 i amb qui també va representar Divina de la Mort al teatre Maldà de Barcelona.

 (Fotografia Marc Sirisi)

Una de les actuacions de la gala serà la de la Camerata Penedès, la formació resident de l'Auditori que farà un petit tast de la temporada que ens preparen. Els assistents a la gala viuran altres sorpreses i regals. 

Les entrades es podran comprar a cost zero a partir del proper dilluns 5 de juny.

Les taquilles del teare Cal Bolet obren tots els dijous no festius de 18h a 20h.