Notícia

Flyhard Produccions continuarà com a companyia resident de Cal Bolet

09 de novembre de 2022

Aquest dimarts 8 de novembre ha tingut lloc la signatura de renovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Flyhard Produccions, la productora que porta els seus espectacles en residència a Cal Bolet i ofereix cada temporada les seves produccions dins de la programació professional estable del teatre.

Flyhard Produccions aposta per la creació catalana contemporània i s’ha consolidat com a productora destacada en el panorama teatral català, alhora que connecta amb el públic vilafranquí amb el seu segell propi.

Per la part de Flyhard, la directora artística, productora i responsable de premsa Clara Cols, ha destacat la fluïdesa en les relacions que la productora ha establert amb el teatre municipal de Vilafranca i ha explicat com el fet de formar part d’una programació prestigiada com la del Teatre Cal Bolet els esperona a cuidar encara més la qualitat de les produccions que hi presenten.

Aquesta complicitat amb la creació artística és fruit de la vocació de Vilafranca per difondre la cultura i promoure activitats de foment del teatre, recerca i experimentació i estimular la capacitat de producció i difusió dels professionals de l’escena. El compromís de la companyia resident és participar de forma activa de la vida teatral i cultural de Vilafranca del Penedès realitzant accions de difusió i divulgació a través de classes magistrals, assajos oberts, xerrades pedagògiques que inclouen processos de creació teatral i activitats paral·leles als espectacles que presenten.

En aquest sentit, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull ha volgut remarcar la importància de mantenir una col·laboració que és fructífera i ha ressaltat la importància d'aquestes accions de divulgació per reforçar el teixit creatiu local.