Notícia

Festa d’inici de la nova temporada d’espectacles

21 de setembre de 2021

Durant el matí del passat diumenge, l’espai exterior situat darrera l’Auditori Municipal va acollir la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars i professionals de l’Auditori i del teatre Cal Bolet que van organitzar, un any més, el Servei de Cultura de l’Ajuntament i la Xarxa de Vilafranca. La presentació de l’acte va anar a càrrec de la periodista de Penedès TV, Laia Paretas.

Pel que fa als espectacles familiars, la festa anual que dona inici a la temporada va convidar el públic a una espectacle d’exterior gratuït que, en aquesta ocasió, va oferir la companyia Moi Jordana. Un muntatge per a tota la família de circ clàssic amb dosis de contemporaneïtat. El públic assistent, eminentment familiar, va gaudir de  Mr. Alret, comediant, malabarista, manipulador d’objectes, equilibrista i acordionista de professió.

La col·laboració de l’Ajuntament i La Xarxa es tradueix en una programació familiar de 6 espectacles que inclouen teatre musical, clown, circ, música, màgia i dansa urbana i s’adreça al públic més jove, des dels 5 fins als 16 anys.

Els primers espectacles de la temporada familiar, ja a la venda, seran La bella Tour, un espectacle programat el 3 d’octubre a Cal Bolet, on dos clowns de la bella escola intenten adaptar-se al món actual i un concert de Reggae per xics amb el seu nou disc Quadern de bitàcola, programat el 24 d’octubre a l’Auditori.

La festa de presentació va continuar a la tarda. Es van obrir les portes de darrere l’Auditori i el públic va assistir des de l’exterior al concert que va oferir la jove creadora empordanesa JOINA, que va presentar vuit temes del seu darrer disc, Òrbita 9.18, un treball íntim i alhora reivindicatiu.

Més tard, el públic va canviar d’ubicació per encarar-se al moll de càrrega de l’Auditori, on hi havia instal·lat el ring en el qual la companyia Cobosmika va oferir un fragment de Scrakeja’t 2.0, l’espectacle que oferiran al teatre Cal Bolet el 9 de gener del 2022.

Es tracta d’un “combat” on diversos personatges “lluiten” a través de la dansa i l’humor per aconseguir el Títol Mundial del Moviment.

La temporada de tardor d’espectacles d’adults de Cal Bolet i l’Auditori, que va de setembre de 2021 a gener de 2022, acull un total de 16 espectacles entre teatre, música i dansa.

El públic assistent a la festa, 140 persones, van aprofitar la jornada per comprar entrades, fer-se el nou carnet del teatre i l’Auditori i endur-se a casa els nous llibrets de programació que des del Servei de Cultura es tornen a editar, després del parèntesi de la pandèmia.

El contingut de la nova temporada d’espectacles es pot consultar a l’adreça https://espectacles.vilafranca.cat, des d’on es pot fer també la compra d’entrades i abonamentss

ODSODS4