Notícia

Dijous arrenca la tercera edició del cicle de concerts “Com està el pati!” a la biblioteca Torras i Bages

02 de juliol de 2021

El cicle de concerts “Com està al pati!” tindrà lloc aquest mes de juliol per 3r any consecutiu al pati de la Biblioteca Torras i Bages. Constarà de tres concerts a l’aire lliure amb la finalitat d’atraure públic a la música en directe en petit format. El cicle es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat vigents, a l’aire lliure, els dies 8, 15 i 22 de juliol amb les actuacions següents: 

Laia Llach (8 de juliol, 19h)

Sensibilitat, tendresa i excel·lència creativa: la seva essència és una veu increïble que no tornaràs a oblidar. Lletres personals i versions amb segell propi conformen un repertori curós, treballat i captivador, en un format de màxima proximitat que connecta amb el públic a través del fil conductor d’unes melodies perfectament cuidades.

Duet Canonge (15 de juliol, 19h)

Una proposta molt interessant per passar una bona estona. El Duet Canonge interpretarà un repertori molt variat de cançons que de ben segur coneixereu. El grup, format al Penedès, tot just comença a fer els seus primer passos, però el seu gran talent deixarà el públic meravellat. Rock i blues són alguns dels estils musicals que es podran sentir durant l’actuació.

Sergi Estella (22 de juliol, 19h)

La proposta per tancar el cicle Com està el pati! no deixarà ningú indiferent. El Sergi és un músic, cantant, guitarrista, multi-instrumentista molt peculiar. A banda d’interpretar els seus temes amb veu i guitarra, en algunes ocasions ho fa amb instruments com l’harmònica o, fins i tot, amb instruments creats per ell mateix, tot això acompanyat de percussió que fa amb els peus. Un veritable home orquestra. Una actuació per no perdre’s.

L’aforament és limitat i no cal inscripció prèvia.

ODS ODs4