Notícia

Comença amb èxit la nova temporada d'espectacles

06 de setembre de 2022

Aquest diumenge 25 de setembre comença la nova temporada d'espectacles professionals de Teatre i Música del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal. La temporada comença amb l'inici de la gira del nou muntatge del dramaturg vilafranqui Jordi Casanovas: Immunitat. El públic de Vilafranca segueix la trajectòria del dramatrug i es manté constant seguint les seves propostes teatrals. En aquesta ocasió, un cop més, ha exhaurit totes les entrades per l'obra que podrem veure aquest diumenge a les 19h al teatre municipal Cal Bolet. 

Immunitat plateja la trobada de sis persones que no es coneixen entre elles i són convocades per participar en un mostreig demogràfic per a la millora de la gestió de futures crisis.
Són reunides en una sala aïllada del món exterior. Els han assignat un nombre i una capseta amb dos polsadors: un de verd i un de vermell. Una intel·ligència artificial els farà preguntes relacionades amb la gestió política de la pandèmia de la covid-19 i elles hauran de votar. Hauran de mostrar tot allò que creuen que pensen i el que encara no saben que pensen. 
La ràbia i la frustració acumulades després de tants mesos de restriccions, tragèdies i desgast afloraran per posar a prova el senzill sistema democràtic que els ha plantejat la computadora: votar sí o votar no. 

Al llarg d'aquesta nova temporada es podran veure 20 espectacles, 6 espectacles familiars, 7 de música i 7 de teatre i circ. La programació es caracteritza per quatre trets principals que són: qualitat, diversitat, transformació i aposta pel talent local.