Notícia

Cinc espectacles a la venda i a punt d'obrir el sisè: Les irresponsables

21 de febrer de 2022

Aquest proper mes de març veurem set espectacles dins de la programació professional als equipaments municipals: 

L'òpera electrònica Infanticida el 4 de març al Teatre Cal Bolet.

L'espectacle familiar Hats el dia 6 de març, en el que el clown JAM aconsegueix transmetre’ns el dilema sobre si sortir o no de la zona de comfort d’una manera entranyable, divertida i encisadora. Amb un estil personal marca de la casa, teixeix la que ha estat fins al moment la seva creació més personal. També al Teatre Cal Bolet.

El concert de la Camerata Penedès: Bach i Txaikovski: de Déu a la terra en el qual la violinista gironina Elena Rey, concertino convidada a les principals orquestres professionals del panorama espanyol, torna a treballar amb la nostra orquestra resident el dia 12 de març, a l'Auditori Municipal.

La dona del tercer segona, que ens presenta  l’esplèndida interpretació d'Àurea Márquez, que farà miques la quarta paret i ens explicarà com és la seva experiència convivint amb algú que pateix un trastorn mental, algú que t’estimes. El dia 18 de març al Teatre Cal Bolet.

El concert Musicals pels més menuts, el dia 20 de març a l'Auditori Municipal. Dues sessions per viure amb la canalla de zero a cinc anys una experiència de proximitat, en la qual els músics estan envoltats pel públic i les famílies i els més menuts gaudiran de l’experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la música en viu crearà moments intensos i màgics. 

Aquest divendres obrirem la venda de Les irresponsables, que veurem el dia 25 de març al Teatre Cal Bolet, una comèdia que parteix d'una premissa divertida i a la vegada absurda, a partir de la qual comencen els embolics.

Tancarem el mes el diumenge 27 amb el concert d'Àlex Cassanyes quan, sota el títol de Composició II, el premiat compositor i director penedesenc tornarà a l’Auditori Municipal per presentar el seu segon treball que gira al voltant de la idea de l’art com a refugi.