Notícia

Cap de setmana d'Hivernacle i Començar

21 de febrer de 2022

Des de divendres els concerts s'han succeït a l'Auditori Municipal dins del Festival Hivernacle.

Divendres vem viure el concert de música eletrònica de Borifax: després de publicar el brillant "Ephemeral", el seu àlbum debut, aquest 2021 ha estrenat el seu nou EP Decades entre altres sorpreses. Va ser música intimista per a orelles despertes. I també el retorn de Joan Miquel Oliver al festival 6 anys després d'un dels concerts més memorables.

Dissabte va se el torn del triplet de Ferran Palau, Delafé i l'electrònica de B1N0

Pocs artistes dominen el llenguatge de la sensibilitat i l'emoció com ho fa Ferran Palau amb un pop minimalista que ha anat guanyant profunditat i públic disc rere disc i que sap com captivar-nos poc a poc, però d'una manera implacable.

La seva onírica va arribar a l'Hivernacle amb el seu disc "Joia", en boca de tothom ara mateix, després de presentar-lo al Palau de la Música. 

Delafé celebra 20 anys als escenaris i ens va presentar un format més proper, especial, íntim i acústic a duet. La millor oportunitat per gaudir de la poesia d’un dels lletristes més personals del sector musical. Guitarra acústica, percussions, xilòfon o violí van anar alternant-se en un espectacle perfecte per assaborir cada paraula i gaudir dels silencis entre cada nota. L’ocasió perfecta per poder escoltar els clàssics com “Mar el poder del mar” o “Enero en la playa” i noves joies com “La gran ola” o “Mixtape” en un format que busca l'essència de les cançons.

El primer disc de B1N0 els va situar a l'epicentre de l'electrònica catalana.

En aquest nou EP carregat de col.laboracions de luxe com les de Ferran Palau o Maria Hein, artistes que també formen part del festival,  o El Petit de Cal Eril, la figura de b1n0 es perfila com una de les més creatives i originals del panorama musical. 

I després de la música, el teatre. Diumenge a Cal Bolet, Mar Ulldemolins i David Verdaguer van pujar a l'escenari amb la comèdia romàntica Començar, la història de la Laura i en Dani. Un cita a temps real en la que comença el que podria arribar a ser una història d'amor. L'obra va tenir un gran èxit de venda i va permetre veure un teatre de nou ple de gom a gom i amb les entrades gairebé exhaurides.