Notícia

Cal Bolet i l’Auditori col·laboren amb Apropa Cultura, pensant en la gent gran en situació de vulnerabilitat

26 de octubre de 2021

Aquest any Apropa Cultura dedica la temporada 2021/22 a un dels col·lectius que més ha patit de primera mà la crisi de la COVID19, la gent gran en situació d’aïllament i/o vulnerabilitat.

 

Especialment s’ha vist afectat el seu accés a la cultura: és el col·lectiu en situació de vulnerabilitat que ha registrat un dels descens més forts pel que fa a les sortides culturals.

Aquestes són les persones que més pateixen la soledat, que ja ha esdevingut un problema de salut pública, i a les quals Apropa Cultura vol acompanyar sumant esforços amb els diferents agents que en formen part.

Ara que se celebra la tornada del 100% d’ocupació als equipaments culturals i la tornada a una certa normalitat, Apropa Cultura revindica la responsabilitat col·lectiva per a que aquestes persones no quedin excloses de l’oferta cultural per culpa de la seva situació. 

El teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca hi sumen complicitats per aconseguir que la cultura sigui el més accessible possible per a tothom, sota el lema compartit :  #Maisoles

ODS ODS4