Notícia

Anem al teatre 2022 / 2023

16 de maig de 2023

Continua la col·laboració entre l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona per implementar l’oferta cultural estable per a l’alumnat de Vilafranca i la comarca

El programa Anem al teatre porta més de 25 anys apropant la cultura a més de 90.000 espectadors.

Aquest curs 2022-2023 al teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal s'han pogut veure 15 espectacles de gèneres i disciplines diversos.

Per al públic dels cursos d'infantil i primària s'han ofert 2 espectacles de dansa, 4 de música, 2 de teatre, 1 de teatre i literatura, 1 de teatre musical i 2 de titelles .

A secundària, batxillerat i cicles formatius se n'ha vist 1 de circ i 3 de teatre. 

Pels equipaments escènics municipals de Vilafranca han passat companyies i grups consolidats com: Estaquirot Teatre, Cia DU'K'TO, el Circ Pistolet o Egos Teatre.

El programa Anem al teatre és una aposta de futur i un treball que significa, per alguns d’aquests alumnes, la primera o l'única oportunitat per gaudir de la cultura.

Més de 5.800 alumnes han assistit a les 27 funcions que s'han realitzat al Teatre i l'Auditori municipals.

Aquest curs les funcions van començar a l'Auditori Maria Rosa Juncosa, amb la música de la companyia Les anxovetes, per a cicle inicial i mitjà i per a educació especial amb el seu espectacle Ondina i el curs s'ha tancat amb Aire, l'espectacle en 3D de Larumbe Danza a Cal Bolet per a cicle infantil i mitjà de primària.

(Fotografia Pedro Arnay)