Notícia

Anem al Teatre 2021 / 2022

11 de novembre de 2021

Continua la col·laboració entre l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona per implementar l’oferta cultural estable per a l’alumnat de Vilafranca i la comarca

El programa Anem al teatre porta més de 25 anys apropant la cultura a més de 90.000 espectadors.

El teatre, la música la dansa i el circ es treballen com un activitat formativa més i es dona l’oportunitat a l’alumnat que hi participa de viure aquestes experiències culturals dins del seu horari escolar.

Aquest curs 2021-2022 al teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal es podran veure 15 espectacles de gèneres i disciplines diversos.

A infantil i primària es veuran 4 espectacles de dansa, 4 de música, 2 de teatre, 1 de titelles i 1 de circ.

A secundària, batxillerat i cicles formatius se’n veurà 1 de circ, 1 de dansa i 1 de música.

Pels equipaments escènics municipals de Vilafranca passaran companyies i grups consolidats com els Brodas Bros, la Cia. Voël, la Cia. Moveo o els Bufa&Sons.

El programa Anem al teatre és una aposta de futur i un treball que significa, per alguns d’aquests alumnes, una oportunitat única per gaudir de la cultura.

Aquesta setmana han començat les funcions d’aquest curs al Teatre Cal Bolet amb Absurd, un espectacle de circ de la companyia Circ Vermut que ha aplegat més de 300 alumnes en cadascuna de les tres sessions programades.