Notícia

221 persones gaudeixen de la programació gràcies al programa Apropa Cultura

01 de març de 2023

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa formen part de la Xarxa Apropa Cultura com a equipaments de programació cultural que faciliten l'accés a la cultura a les persones en situació de vulnerabilitat, de la mà de les entitats socials i per tal que aquestes puguin complir els seus objectius d’inclusió, acompanyament i transformació social.

El passat 2022, a Vilafranca del Penedès, 221 persones de 25 entitats socials que aborden situacions de vulnerabilitat i de discapacitat en les persones s’han beneficiat del programa Apropa Cultura.

L’Ajuntament de Vilafranca va adherir-se al projecte Apropa Cultura l’any 2011. Durant aquest 12 anys, han participat un total de 35 entitats socials de Vilafranca del Penedès i rodalies. Cada temporada, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès convoca totes les entitats adherides a la plataforma i es posa en contacte amb les que poden ser públic potencial per explicar-los tota la programació i les activitats paral·leles organitzades per complementar l'experiència artística. Amb aquest acompanyament, l’entitat pot sol·licitar l’espectacle que s’adeqüi més a les seves necessitats i al perfil dels seus ususaris.