Veure tota la programació

Notícies

Brillant estrena de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca!

10/02/2020


El diumenge, 9 de febrer, la Camerata Penedès va oferir el seu primer concert com a orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca. 

Un nombrós públic va voler assistir a l’estrena de la Camerata Penedès que va oferir un repertori ben especial amb Il Pianto d’Arianna i a continuació amb la Battaglia de H. Biber. Va tancar el concert amb el Magnificat de Bach acompanyada per la Polifònica de Vilafranca i sota la direcció de Pep Prats, un director molt conegut a Vilafranca per dirigir el projecte Cantània les escoles de Vilafranca durant molt anys. 

El concert va comptar amb els solistes de renom Ulrike Haller (soprano), Mariona Llobera (mezzosoprano) Jorge J. Morata (tenor) i Germán de la Riva (baix); i també del musicòleg David Puertas que va anar introduint unes explicacions de cada peça.

Per acabar, la nova orquestra de l’Auditori de Vilafranca va voler compartir l'activitat micro obert, per ampliar amb explicacions les peces interpretades, amb el públic assistent  

Al final, el públic present els va dedicar una gran ovació per la seva actuació.

Músics de la Camerata
Els músics integrants de la Camerata Penedès són Ernest Martínez, Clàudia Farrés, Javier González, Marina Arrufat, Ruben Méndez, Eura Fortuny, Irma Bau, Felipe Contreras i Roberto Ordax. Són nou músics fixos que, en ocasions, comptaran amb col•laboradors i convidats. 

Programació de la temporada febrer-juny’20
La propera obra que ens oferià la Camerta Penedès està programada pel dia 10 de maig a les 7 de la tarda i serà Un passeig pel classicisme. Haydn en Do. 


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Barnasants al Penedès

17/01/2020


Gelida, Subirats, Sant Llorenç d’Hortons i Vilafranca van presentar en roda de premsa els cinc concerts dins del Barnasants.

El divendres 14 de febrer a les 20.30h. i a les 22.30h a l'Auditori Municipal de Vilafranca, s'inaugurarà la setena edició del Barnasants Seu Penedès amb l'espectacle Yo siempre sueño que sí de Nico Roig. Roig oferirà una experiència auditiva acompanyat del brillant duet de veus Tarta Relena i el music Cote Fournier
 
La resta de concerts programats, entre febrer i abril, són: 

-Toti Soler i Gemma Humet 
Petita festa
Diumenge 1 de març a les 19.00h a la Unió Casal Gelidenc de Gelida

Entrades: www.gelidaescultura.cat - Oficines de l’Ajuntament de Gelida – Àgora vins i copes - A taquilles des d’1 hora abans de l’espectacle.

-Enric Hernàez
Sol, Enric Hernàez en directe
Divendres 13 de març a les 20.30h al Centre Agrícola de Subirats

Entrades https://barnasantstickets.cat  - Oficines de l’Ajuntament de Subirats – A taquilles des d’1 hora abans de l’espectacle.

-Ovidi 25
Mai no se'n va, sempre és qui torna 
Divendres 27 de març a les 20.30h a l'Auditori Municipal de Vilafranca

Entrades: http://espectacles.vilafranca.cat  - Teatre Cal Bolet cada dijous no festiu de 18h a 20h -  A taquilles des d’1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

-Montse Castellà
Concert antològic
Dissabte 4 d'abril a les 22.00h a La Sala de Sant Llorenç d'Hortons

Entrades a: https://barnasantstickets.cat  - Oficines de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons – A taquilles des d’1 hora abans de l’espectacle.


Més informació: http://barnasants.com/


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

ESTRENEM SORTEIG A INSTAGRAM!

15/01/2020


Guanyadors del concurs: Laia Gallart i Carlos Tobalina. 
Moltes felicitats ! Que gaudiu molt de l'espectacle que Wind (A la recerca del vent) del quartet Windu.

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal sortegem una entrada doble per l’espectacle que més t’agradi!
 
Ja has vist totes les banderoles que hi ha pels carrers de Vilafranca? Des de Cal Bolet i l’Auditori hem fet una proposta als nostres seguidors i seguidores d’Instagram. 
 
Tria la teva banderola preferida, fes-te una fotografia amb ella i penja-la al teu compte d’Instagram amb el text que tu vulguis, afegeix l’etiqueta #EspectaclesVilafranca i menciona el nostre compte @espectaclesvila.
 
La teva participació té premi! Entre totes les fotografies penjades sortejarem una entrada doble a escollir per l’espectacle de la programació professional de febrer a juny del 2020, sempre que hi hagi entrades disponibles. 
Tens temps de participar fins al dia 3 de febrer a les 17h i la persona guanyadora  es farà pública dimarts, dia 4 de febrer a les 12h.

Ens fa molta il•lusió veure't acompanyat dels espectacles de Cal Bolet i l’Auditori!!

Bases legals del concurs
-Per participar en el sorteig cal tenir un compte d’Instagram
-La participació implica acceptar les bases
-Les entrades guanyadores estan subjectes a la disponibilitat de cada espectacle 
-La manera de participar, la tria de guanyadors i els premis s’aniran detallant en les imatges específiques del compte d’nstagram del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca (@espectaclesvila )
-Es desqualificaran les imatges ofensives, insultants o discriminatòries cap a  una persona/espectacle i respostes que facin propaganda política i ofensives als drets humans
-El Teatre Cal Bolet i l’Auditori es reserva el dret de modificar o de cancel•lar el sorteig
-El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca queda eximit de qualsevol responsabilitat pels drets d’autor, imatge o altres que puguin correspondre a tercers en tots els concursos
-Totes les imatges han de respectar el dret de la intimitat de les persones i a la pròpia imatge d’acord amb la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge. Els participants es comprometen a estar en possessió del consentiment exprés de les persones que puguin veure afectats els seus drets a l’honor, a la intimitat personal, familiar i a la pròpia imatge

ASSAIG OBERT d'Estat Decepció

08/01/2020


 
El Teatre Cal Bolet us ofereix un assaig obert de l'obra Estat Decepció de  la companyia Flyhard Produccions demà dijous 9 de gener a les 19.30h, al Teatre Cal Bolet. 

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic.
 
Les places són limitades i les entrades per accedir a l'assaig obert es podran recollir de manera gratuïta a la taquilla de Cal Bolet demà mateix dijous a partir de les 19h.  Es repartiran les entrades per ordre d'arribada, només a les persones titulars del Carnet d'Amic i fins a exhaurir les 80 localitats previstes per a l'assaig obert.  
 
NO HI HA RESERVA D'ENTRADES PRÈVIA, NI CAL ENVIAR CAP CORREU.  LES ENTRADES DISPONIBLES ES PODEN OBTENIR DIRECTAMENT A LA TAQUILLA DE CAL BOLET DEMÀ DIJOUS A PARTIR DE LES 19H. 
 
L'acte comptarà amb una petita introducció a càrrec de la companyia Flyhard i un assaig obert de l’obra sencera amb els intèrprets Pepo Blasco, Xavi Gardés, Clara Manyós, Ruth Talavera i Carla Torres (en substitució d'Eu Manzanares, de baixa per malaltia). La durada aproximada prevista és d'1 hora i 30 minuts.

L'obra Estat Decepció, amb les entrades exhaurides, es representarà el divendres 10 de gener a es 20.30h al Teatre Cal Bolet.

Guanyadora de l'abonament per a dues persones

12/12/2019


Marta Montserrat Mestres
 va ser el guanyadora de l'abonament per a dues persones de la temporada d'espectacles professionals que es van sortejar entre els titulars del Carnet d'amic de Cal Bolet i l'Auditori, en el marc de la presentació de la nova temporada.

La Marta és amiga de Cal Bolet i l'Auditori des del 2014 amb el número de carnet 670.

Moltes felicitats a ella i a totes les persones que van guanyar entrades d'espectacles!!! 


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Presentada la nova temporada Febrer-Juny 2020

12/12/2019

La música de Ramon Mirabet i Obeses, l’homenatge a Ovidi i el teatre de Les Antonietes a la nova programació de l’Auditori i Cal Bolet. 
 
L’actriu i productora Ruth Talavera es va encarregar de presentar la propera temporada d’espectacles en una gala molt variada.
 
Unes 270 persones van assistir de públic a la ja tradicional gala de presentació dels 21 espectacles de teatre, música i dansa que es podran veure de febrer a juny de 2020 al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Municipal, entre d’altres espais de la vila.

L’acte, que va ser retransmès en directe per Penedès Televisió, va comptar amb la participació de diferents artistes protagonistes dels espectacles dels propers mesos. El cantant de la banda Obeses, Arnau Tordera, i la Camerata Penedès es van encarregar de posar música a la gala. El Ballet de Barcelona va acabar d’animar la gala amb un fragment del Trencanous, inclòs a l’espectacle Mixed Bill que es podrà veure el mes de maig a Cal Bolet. I el dramaturg i director local Jordi Casanovas també ens va acompanyar per explicar-nos l’estrena a Vilafranca de l’obra Sopar amb batalla.  

El regidor de Cultura Ricard Rafecas acompanyat d’altres regidors de  l’equip de govern van assistir a l’acte obert al públic i on es van sortejat entrades i un abonament per a dues persones de tota la temporada per a teatre, música i dansa de Cal Bolet i l’Auditori.

La programació
La nova cartellera es presenta molt variada. Dins l’oferta musical podem trobar concerts per a tots els gustos; des del pop i l’electrònica de Carla i Jolly Damper fins a la perfomance de la companyia Windu, passant pel gospel i soul de les Sey Sisters o els èxits del moment amb Ramon Mirabet o Obeses. 
Una de les gran notícies de la tarda va ser la presentació de la nova orquestra resident de l’Auditori, la Camerata Penedès. Amb ella, torna la música clàssica a la programació. Se’n podran veure dos concerts; El Magnificat de Bach, espectacle que estrenarà la temporada el dia 9 de febrer i Haydn en Do, un passeig pel classicisme.

En el panorama teatral hi trobem també un ampli ventall d’espectacles i disciplines. El teatre gestual i de titelles inaugurarà temporada a Cal Bolet amb Eh man hé, la mecánica del alma de la companyia Zero en conducta. Tampoc hi faltarà el circ amb espectacles com CALMA! de Guillem Albà o Peix de la companyia Hotel Iocandi i que es podrà veure el mes de juny al Claustre dels Trinitaris. 
També hi haurà lloc pel teatre verbatim, una variant del teatre documental, amb Mili KK, dirigida per Marc Angelet i el teatre més multidisciplinari de les Hermanas Picohueso i el seu espectacle trencador Excalibur i altres històries d’animals morts. La companyia Les Antonietes, sota la direcció d’Oriol Tarrasón, ens portaran Un dia qualsevol, obra que es va estrenar la passada edició del festival Grec de Barcelona amb un gran èxit de públic. 
A la nova programació hi trobem també talent local de Jordi Casanovas, a qui vam poder escoltar a l’entrevista que se li va fer durant la gala, que estrenarà el mes d’abril Sopar amb batalla. La vilafranquina Ana Morales ens portarà també el seu espectacle de música i dansa flamenca Sin permiso. Canciones para el silencio.

Col·laboracions amb cicles i festivals 
Per segon any consecutiu l’Auditori acull el projecte Liceu a la fresca, on es projectarà en directe des del Gran Teatre del Liceu l’òpera Carmen, de Bizet. 
També trobarem espectacles que s’engloben en diferents festivals d’arts escèniques del panorama català com és el Barnasants, dins el qual podrem veure el concert homenatge a la figura d’Ovidi Montllor, Ovidi 25, amb David Fernàndez entre d’altres, o el músic Nico Roig amb el seu espectacle Yo siempre sueño que sí. Dins el marc del Festival Eva podrem trobar-hi el concert de Rodrigo Cuevas, Trópico de Covadonga.
Un altre festival que torna aquesta temporada és el Dansòmetre, el Festival de Dansa de Vilafranca, que se celebra pels voltants del 29 d’abril, dia internacional de la dansa. S’hi podran veure espectacles de dansa al carrer com ara Cafuné, de la Cia. Du’K’tO o la mostra de balls de les escoles de dansa de la vila. El Ballet de Barcelona posarà fi al festival amb l’espectacle Mixed Bill a Cal Bolet. 

Cal Bolet i l’Auditori més sostenibles
Una altra novetat que es presenta aquesta temporada ha estat el canvi de disseny en el llibret de la programació. Amb el propòsit de ser més sostenibles, s’ha fet una reducció del número de pàgines incloent tota la informació i en paper reciclat. 
 
Tota la programació i informació i novetats d’aquesta temporada es pot trobar a la pàgina web:


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Venda d'entrades i abonaments

12/12/2019


Les entrades i abonaments estaran disponibles per als titulars amb el Carnet d’Amic a la taquilla del Teatre Cal Bolet els dies 12, 13 de desembre de 18 a 20h i el dia 14 de desembre d’11 a 13 i de 18 a 20h.
A partir del 19 de desembre s’obriran a la resta del públic cada dijous no festiu de 18h a 20h (2 de gener obert!)
Tothom podrà comprar per Internet a partir del 15 de desembre a https://espectacles.vilafranca.cat

Abonaments
Enguany es continua amb la mateix oferta d’abonaments oberts a tothom. La novetat la trobem en un nou abonament destinat als espectacles de música clàssica.
2/25%-.Abonament de 2 o 3 espectacles: 25% de descompte
4/35%- Abonament de 4 a 6 espectacles: 35% de descompte
7/50%- Abonament de 7 o més espectacles: 50% de descompte
Jove-2/50% (fins a 30 anys). Abonament de 2 o més espectacles: 50% de descompte
Clàssica: Els dos concerts de la Camerata Penedès per només 22€

Tots els abonaments es poden adquirir per Internet.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Venda d'entrades i abonaments d'espectacles familiars

12/12/2019

Famílies!!!

Horaris de venda a la taquilla de Cal Bolet 

ENTRADES
Venda a taquilla per a persones amb el Carnet d'Amic
Els dies 12, 13 de desembre de 18h a 20h.
l dia 14 de desembre d'11 a 13h i de 18 a 20h.

Venda per internet a tothom
A partir del 15 de desembre. Sense recàrrecs ni comissions.
 
Venda a taquilla per a tothom
A partir del 19 de desembre, cada dijous no festiu, de 6 a 8 de la tarda. 
(Obert el dia 2 de gener de 2020). 

ABONAMENTS 
Per la compra de 3 o més espectacles obtindreu un 25% de descompte. 
Recordeu que els abonaments només es venen a taquilla!

Ja no cal imprimir les entrades!
Si adquireixes les entrades per Internet podrem llegir el codi de barres directament del teu mòbil.

Podeu consultar tots els espectacles al web.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2020 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS