Veure tota la programació

Notícies

Guanyadora de l'abonament per a dues persones

12/12/2019


Marta Montserrat Mestres
 va ser el guanyadora de l'abonament per a dues persones de la temporada d'espectacles professionals que es van sortejar entre els titulars del Carnet d'amic de Cal Bolet i l'Auditori, en el marc de la presentació de la nova temporada.

La Marta és amiga de Cal Bolet i l'Auditori des del 2014 amb el número de carnet 670.

Moltes felicitats a ella i a totes les persones que van guanyar entrades d'espectacles!!! 


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Presentada la nova temporada Febrer-Juny 2020

12/12/2019

La música de Ramon Mirabet i Obeses, l’homentage a Ovidi i el teatre de Les Antonietes a la nova programació de l’Auditori i Cal Bolet. 
 
L’actriu i productora Ruth Talavera es va encarregar de presentar la propera temporada d’espectacles en una gala molt variada.
 
Unes 270 persones van assistir de públic a la ja tradicional gala de presentació dels 21 espectacles de teatre, música i dansa que es podran veure de febrer a juny de 2020 al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Municipal, entre d’altres espais de la vila.

L’acte, que va ser retransmès en directe per Penedès Televisió, va comptar amb la participació de diferents artistes protagonistes dels espectacles dels propers mesos. El cantant de la banda Obeses, Arnau Tordera, i la Camerata Penedès es van encarregar de posar música a la gala. El Ballet de Barcelona va acabar d’animar la gala amb un fragment del Trencanous, inclòs a l’espectacle Mixed Bill que es podrà veure el mes de maig a Cal Bolet. I el dramaturg i director local Jordi Casanovas també ens va acompanyar per explicar-nos l’estrena a Vilafranca de l’obra Sopar amb batalla.  

El regidor de Cultura Ricard Rafecas acompanyat d’altres regidors de  l’equip de govern van assistir a l’acte obert al públic i on es van sortejat entrades i un abonament per a dues persones de tota la temporada per a teatre, música i dansa de Cal Bolet i l’Auditori.

La programació
La nova cartellera es presenta molt variada. Dins l’oferta musical podem trobar concerts per a tots els gustos; des del pop i l’electrònica de Carla i Jolly Damper fins a la perfomance de la companyia Windu, passant pel gospel i soul de les Sey Sisters o els èxits del moment amb Ramon Mirabet o Obeses. 
Una de les gran notícies de la tarda va ser la presentació de la nova orquestra resident de l’Auditori, la Camerata Penedès. Amb ella, torna la música clàssica a la programació. Se’n podran veure dos concerts; El Magnificat de Bach, espectacle que estrenarà la temporada el dia 9 de febrer i Haydn en Do, un passeig pel classicisme.

En el panorama teatral hi trobem també un ampli ventall d’espectacles i disciplines. El teatre gestual i de titelles inaugurarà temporada a Cal Bolet amb Eh man hé, la mecánica del alma de la companyia Zero en conducta. Tampoc hi faltarà el circ amb espectacles com CALMA! de Guillem Albà o Peix de la companyia Hotel Iocandi i que es podrà veure el mes de juny al Claustre dels Trinitaris. 
També hi haurà lloc pel teatre verbatim, una variant del teatre documental, amb Mili KK, dirigida per Marc Angelet i el teatre més multidisciplinari de les Hermanas Picohueso i el seu espectacle trencador Excalibur i altres històries d’animals morts. La companyia Les Antonietes, sota la direcció d’Oriol Tarrasón, ens portaran Un dia qualsevol, obra que es va estrenar la passada edició del festival Grec de Barcelona amb un gran èxit de públic. 
A la nova programació hi trobem també talent local sota el segell Com a casa. Jordi Casanovas, a qui vam poder escoltar a l’entrevista que se li va fer durant la gala, estrenarà el mes d’abril Sopar amb batalla. La vilafranquina Ana Morales ens portarà també el seu espectacle de música i dansa flamenca Sin permiso. Canciones para el silencio.

Col•laboracions amb cicles i festivals 
Per segon any consecutiu l’Auditori acull el projecte Liceu a la fresca, on es projectarà en directe des del Gran Teatre del Liceu l’òpera Carmen, de Bizet. 
També trobarem espectacles que s’engloben en diferents festivals d’arts escèniques del panorama català com és el Barnasants, dins el qual podrem veure el concert homenatge a la figura d’Ovidi Montllor, Ovidi 25, amb David Fernàndez entre d’altres, o el músic Nico Roig amb el seu espectacle Yo siempre sueño que sí. Dins el marc del Festival Eva podrem trobar-hi el concert de Rodrigo Cuevas, Trópico de Convadonga.
Un altre festival que torna aquesta temporada és el Dansòmetre, el Festival de Dansa de Vilafranca, que se celebra pels voltants del 29 d’abril, dia internacional de la dansa. S’hi podran veure espectacles de dansa al carrer com ara Cafuné, de la Cia. Du’K’tO o la mostra de balls de les escoles de dansa de la vila. El Ballet de Barcelona posarà fi al festival amb l’espectacle Mixed Bill a Cal Bolet. 

Cal Bolet i l’Auditori més sostenibles
Una altra novetat que es presenta aquesta temporada ha estat el canvi de disseny en el llibret de la programació. Amb el propòsit de ser més sostenibles, s’ha fet una reducció del número de pàgines incloent tota la informació i en paper reciclat. 
 
Tota la programació i informació i novetats d’aquesta temporada es pot trobar a la pàgina web:


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Venda d'entrades i abonaments

12/12/2019


Les entrades i abonaments estaran disponibles per als titulars amb el Carnet d’Amic a la taquilla del Teatre Cal Bolet els dies 12, 13 de desembre de 18 a 20h i el dia 14 de desembre d’11 a 13 i de 18 a 20h.
A partir del 19 de desembre s’obriran a la resta del públic cada dijous no festiu de 18h a 20h (2 de gener obert!)
Tothom podrà comprar per Internet a partir del 15 de desembre a https://espectacles.vilafranca.cat

Abonaments
Enguany es continua amb la mateix oferta d’abonaments oberts a tothom. La novetat la trobem en un nou abonament destinat als espectacles de música clàssica.
2/25%-.Abonament de 2 o 3 espectacles: 25% de descompte
4/35%- Abonament de 4 a 6 espectacles: 35% de descompte
7/50%- Abonament de 7 o més espectacles: 50% de descompte
Jove-2/50% (fins a 30 anys). Abonament de 2 o més espectacles: 50% de descompte
Clàssica: Els dos concerts de la Camerata Penedès per només 22€

Tots els abonaments es poden adquirir per Internet.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Venda d'entrades i abonaments d'espectacles familiars

12/12/2019

Famílies!!!

Horaris de venda a la taquilla de Cal Bolet 

ENTRADES
Venda a taquilla per a persones amb el Carnet d'Amic
Els dies 12, 13 de desembre de 18h a 20h.
l dia 14 de desembre d'11 a 13h i de 18 a 20h.

Venda per internet a tothom
A partir del 15 de desembre. Sense recàrrecs ni comissions.
 
Venda a taquilla per a tothom
A partir del 19 de desembre, cada dijous no festiu, de 6 a 8 de la tarda. 
(Obert el dia 2 de gener de 2020). 

ABONAMENTS 
Per la compra de 3 o més espectacles obtindreu un 25% de descompte. 
Recordeu que els abonaments només es venen a taquilla!

Ja no cal imprimir les entrades!
Si adquireixes les entrades per Internet podrem llegir el codi de barres directament del teu mòbil.

Podeu consultar tots els espectacles al web.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Programació d'espectacles familiars

12/12/2019


Cinc propostes fins a finals d’any

La Xarxa serà l’encarregada d’obrir temporada, el 2 de febrer, amb l’espectacle de clown Planeta M. Art, de Marcel Gros. El 16 de febrer serà Marc Parrot i Eva Armisén que actuaran a l’Auditori per presentar una proposta de música i dibuix sota el nom de Tinc un paper. El març, novament la Xarxa portarà a Cal Bolet La princesa en texans de la companyia Sgratta. A l'abril les titelles d'Adéu Peter Pan arriben de la compantia Festuc Teatre per endinsar-nos en tot l'imaginari que va escriure Matthew Barrie . I tancararem la programació de la temporada amb Ma, me, mi... Mozart! de l'Auditori de Barcelona on petitsi grans compartirem les obres d'un dels grans genis de la història de la música.

Presentem temporada!

03/12/2019


Amics i amigues, 

El proper dimecres 11 de desembre a les 19h al Teatre Cal Bolet se celebrarà la gala de presentació de la nova temporada d’espectacles de Febrer a Juny de 2020.

L’acte, conduït per l’actriu i productora Ruth Talavera, estarà ple d’actuacions, música en directe i entrevistes amb alguns dels protagonistes de la programació. Entre ells hi podrem trobar el compositor, cantant i guitarrista Arnau Tordera (d’Obeses) i el dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas, entre d’altres. 

Tampoc hi faltaran els membres de la nova orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca, la Camerata Penedès, que tindrà presència en la programació musical d’aquesta nova temporada.

Com és tradició, també se celebrarà un sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.

El regidor de Cultura Ricard Rafecas, acompanyat d'altres membres de l'equip de govern, assistiran a l'acte que serà obert a tot el públic. Per finalitzar, gaudirem d’un refrigeri i una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

La gala per segona temporada consecutiva es podrà seguir en directe per Penedès Televisió i per això la convocatòria del públic al teatre Cal Bolet és a les 18.45h. 

Les entrades i abonaments estaran disponibles per als titulars amb el Carnet d’Amic a la taquilla del Teatre Cal Bolet els dies 12, 13 de desembre de 18 a 20h i el dia 14 de desembre d’11 a 13 i de 18 a 20h i a partir del 19 de desembre per la resta de públic. 

Tothom podrà comprar on-line a partir del 15 de desembre a https://espectacles.vilafranca.cat

HI ESTEU CONVIDATS/DES!


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Pau Figueres es trobarà amb alumnes de guitarra

27/11/2019


Aquest dijous 28 de novembre el guitarrista, compositor i productor Pau Figueres visitarà a l’alumnat de guitarra de l’EMM. M. Dolors Calvet.

L’artista es reunirà amb ells i elles a l’Auditori M. Junyent per parlar sobre la seva formació i la seva trajectòria artística i professional.  Culminarà la trobada amb una petit tast del seu espectacle Nada nuevo bajo el sol, que tindrà lloc el proper dijous 5 de desembre a les 20.30 h a l’Auditori. 

L'activitat és exclusiva per a alumnes de l'EMM M. Dolors Calvet.  


Enllaç a http://https://espectacles.vilafranca.cat

Presentació de la nova temporada d'espectacles a Cal Bolet!

26/11/2019


Amics i amigues, el dimecres dia 11 de desembre a les 19h al Teatre Cal Bolet tindrà lloc l'acte públic de presentació de la nova temporada de febrer a juny'20 del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal. 

La gala serà conduïda per l'actriu i productora Ruth Talavera, a qui podreu veure actuar el proper 10 de gener a l’espectacle Estat Decepció, estarà plena de sorpreses, actuacions, música en directe i entrevistes amb alguns dels protagonistes de la nova programació.  

L'alcalde de Vilafranca Pere Regull i el regidor de cultura Ricard Rafecas, acompanyats d'alguns regidors de l'equip de govern, assistiran a l'acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà un sorteig d'entrades i d'un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l'Auditori. La gala clourà amb una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord. 

RESERVEU-VOS LA DATA!

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS