Veure tota la programació

Notícies

Resolta la incidència

21/10/2019


La incidència tècnica que afectava als correus i telèfons del Servei de Cultura, Teatre Cal Bolet i Auditori es troba actualment resolta. 


Podeu contactar novament amb nosaltres a través del mail:
espectacles@vilafranca.cat  i  carnetamic@vilafranca.cat


I dels telèfons:

Servei de Cultura: 93 890 04 59
Teatre Cal Bolet: 93 890 41 33
Auditori Municipal de Vilafranca: 93 817 53 29

Disculpeu les molèsties ocasionades!

NOVA DATA: Les coses excepcionals

16/10/2019


Amb motiu de Vaga General convocada per aquest divendres l'espectacle Les coses excepcionals amb Pau Roca es reprograma:

DISSABTE, 19 D'OCTUBRE A LES 20.30h AL TEATRE CAL BOLET


Les entrades seran igualment vàlides per a la nova data. Properament informarem del procediment i dates de retorn de l'import a les persones que no puguin assistir-hi.

Lamentem les molèsties ocasionades.  

Incidència tècnica

10/10/2019

 Degut a una incidència tècnica no funcionen els correus electrònics:

❌espectacles@vilafranca.cat

❌carnetamic@vilafranca.cat


Podeu contactar amb nosaltres als telèfons:

☑️Teatre Cal Bolet: 93 890 41 33

☑️Auditori Municipal de Vilafranca: 93 817 53 29

☑️ Servei de Cultura: 659 976 861

☑️ Xarxes socials

 

☑️La pàgina web https://espectacles.vilafranca.cat/ funciona amb normalitat.

Comunicarem quan estigui tot restablert.
Disculpeu les molèsties!

La Perla 29 prepara la gira d'Això ja ho he viscut al Teatre Cal Bolet

30/09/2019


La companyia La Perla 29 realitzarà una residència tècnica i artística aquesta setmana al Teatre Cal Bolet per adaptar la gira d'Això ja ho he viscut.  L'obra es va estrenar a la Biblioteca de Catalunya, seu de La Perla 29 i ha estat a la cartellera fins la setmana passada.

Així, des del Teatre Cal Bolet es prepararà tota la gira de l'espectacle per Catalunya que tindrà el seu tret de sortida dissabte 5 d'octubre a Vilafranca del Penedès. 

AIXÒ JA HO HE VISCUT, de J.B. Priestley: Dissabte, 5 d'octubre a les 19h al Teatre Cal Bolet.
Entrades exhaurides! Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

EXHAURIT! Assaig obert de l'espectacle 'Això ja ho he viscut'

25/09/2019


EXHAURIDES TOTES LES PLACES!!!

El Teatre Cal Bolet
us ofereix un assaig obert de l'obra Això ja ho he viscut de la companyia La Perla 29 el proper divendres 4 d'octubre a les 19.30 hores al Teatre Cal Bolet.

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic, amb places limitades, i que requereix inscripció a espectacles@vilafranca.cat 

L'acte comptarà amb la presència del director Sergi Belbel i dels intèrprets Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Roc Esquius, Carles Martínez i Lluís Soler.

L'assaig obert, d'una part de l'obra, tindrà una durada d'1 hora i pretén mostrar com s'ha gestat l'espectacle i tot el treball realitzat per l'equip d’actors.

Tota una experiència!!!

***ATENCIÓ: Caldrà haver rebut la confirmació de disponibilitat de places per poder assistir a l'assaig.

Això ja ho he viscut, amb les entrades exhaurides, es representarà el dissabte 5 d’octubre a les 19.00h al Teatre Cal Bolet.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/
Enllaç a http://www.laperla29.cat

Exhaurides les places de Llegir el Teatre

24/09/2019


La Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca i el Teatre Cal Bolet de Vilafranca organitzen de nou el club de lectura Llegir el Teatre, un projecte fruit de la col·laboració entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya, i dut a terme a les biblioteques públiques de Catalunya.
 
El club de lectura, amb totes les places exhaurides, consistirà en deu sessions d’octubre a juny, que es duran a terme a L’Escorxador i estaran moderades per Valeri Laguna

La primera trobada serà el dimecres 2 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre per comentar l’obra teatral Això ja ho he viscut de J.B. Priestley, que es representarà el 5 d’octubre al Teatre Cal Bolet de Vilafranca. 

Joan Colomo i el swing de la companyia Mar Gómez convidats a la Festa d'inici de la temporada.

16/09/2019


El diumenge passat el parc del Tívoli va acollir la festa de presentació de la temporada. Un esdeveniment que ha estat el tret de sortida de la programació setembre’19-gener’20 del teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.

Més de 200 persones van assistir a l’esdeveniment, presentat pel periodista local Ernest Gili, que va comptar amb l’espectacle Swing it!. Una peça de dansa-teatre que va barrejar el llenguatge coreogràfic propi de la companyia Mar Gómez amb el swing. 
Seguidament, els mateixos balladors van oferir una classe oberta popular que va fer passar una bona estona als participants.  

Pels volts de les vuit, el music Joan Colomo va pujar a l’escenari amb el seu peculiar estil per presentar-nos algunes de les cançons del seu darrer treball l’Oferta i la Demanda, a més de fer un repàs de les peces més conegudes de discos anteriors. 

La novetat d'oferir un punt de venda d’entrades va tenir molt bona resposta per part del públic ja que van ser moltes les persones que van adquirir espectacles de la nova temporada del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori.

Podeu consultar tota la programació:


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Molta assistència de públic a la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca

16/09/2019


Aquest diumenge el parc del Tívoli ha acollit la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Vilafranca i el grup Xarxa Vilafranca. Més de 500 persones han assistit a l’esdeveniment que ha comptat amb l’espectacle En Rikus se’n va a la selva de la companyia Rikus

Les activitats han començat a dos quarts de dotze del matí, amb un taller de treballs manuals organitzat per la Xarxa i amb coca i xocolata per a tots els assistents . Al mateix temps, des de l’escenari el periodista vilafranquí Ernest Gili s’encarregava d’animar l’acte i d’anar presentant totes i cadascuna de les propostes per al públic familiar que es programaran fins al mes de gener al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Municipal.
Tots els assistents han pogut participar en el sorteig de quatre entrades dobles per gaudir de quatre propostes familiars.

A les dotze del migdia la companyia Rikus ha pujat a l’escenari per presentar el seu espectacle, En Rikus se’n va a la selva, el qual ha estat rebut amb entusiasme per tot el públic.

Sis propostes fins a finals d’any
La Xarxa serà l’encarregada d’estrenar temporada, el 6 d’octubre, amb l’espectacle Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, de la companyia La Pera Llimonera. El 20 d’octubre serà la companyia 2princesesbarbudes la que actuarà a l’Auditori per presentar el nou disc La bona vida. El novembre, novament la Xarxa portarà a Cal Bolet l’Ornet vol cantar de la companyia Inspira Teatre. Al desembre, la màgia arriba de la maga Melanie i els seus números creats per a l’espectacle Enchantée
Per a les dates nadalenques torna el circ d’Amer i Àfrica Circ Cia. amb l’obra Envà. La dansa tancarà la temporada al gener amb un viatge facinant sobre el món de l’aigua amb l’espectacle Silver drops. 

La Xarxa ha anunciat també la resta d’espectacles que programarà fins l’abril del 2020 i que seran: Planeta M. Art de Marcel Gros (febrer), La princesa en texans, de la companyia Sgratta (març), i, finalment, el darrer espectacle de la companyia Festuc teatre amb l’obra de titelles Adéu Peter Pan (abril) 


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS