Veure tota la programació

Notícies

Camerata Apropa Escolar

14/06/2021

Dimarts 15 de juny a l'Auditori Municipal en horaris de matí i tarda es du a terme una activitat musical adreçada a escolars de tercer i quart de primària.
 
Aquesta activitat forma part del projecte Camerata Apropa, dirigit a públic amb necessitats socio-educatives, que aquest any s'ha centrat al llarg del curs en tres col·lectius diferents: menors estrangers, gent gran i aquest dimarts, escoles de primària.
 
Comptarà amb la col·laboració de les  escoles  Sant Ramon, Mas i Perera, Baltà Elies, Montagut i Vedruna i s'espera la presència de 500 alumnes. 
 
El contingut de l'activitat consisteix en un recorregut per diverses bandes sonores i cançons conegudes de la música clàssica i es mostra un llenguatge anomenat “soundpainting” on a través del gest, s’obtenen eines per improvisar i fer música de manera conjunta.  
 
 
El taller finalitza amb un petit concert de l’orquestra i una performance musical conjunta entre músics i participants. 
 
Es tracta d'una activitat gratuïta amb una durada aproximada d'una hora.


Un curs més d'Anem al teatre

09/06/2021

El passat dia 2 de juny, a l'Auditori Municipal, hem tancat el curs 2020-2021 de l' Anem al teatre.

Segurament ja coneixeu aquest programa que ofereix a les escoles i instituts de la comarca una excel•lent programació professional de teatre, música, dansa i circ.

Aquest curs han passat pel Teatre CalBolet  i l'Auditori Municipal companyies com la companyia La Tal de teatre o grups de música com les fabuloses the Sey Sisters qui justament han acomiadat el curs amb el darrer escolar de la temporada.

Ens agrada moltíssim fer espectacles escolars als nostres equipaments. 

Malgrat les complicacions d'aquest any,  han estat 12 espectacles, se n'han fet 28 sessions i hem rebut 5.114 alumnes espectadors.

N'hi ha que han vingut per primera vegada, d'altres ja s'ho coneixen, però ens agradarà molt que tard o d'hora tornin a viure la cultura amb nosaltres.

Celebrem el 10è aniversari del Most Festival

01/06/2021


El Most 2021 aixecarà el teló el proper dijous 3 de juny a l’Auditori del VINSEUM, a Vilafranca del Penedès. Un dels festivals més importants de cinema del vi d’Europa celebrarà la seva desena edició amb un programa pensat per als amants del cinema i la cultura del vi. 

Podrem gaudir del Most 2021 del 3 al 13 de juny a Vilafranca i altres municipis del Penedès, i del 18 al 20 de juny al Priorat.

El divendres 11 de juny a l’#AuditoriMunicipal es farà un acte central del desè aniversari del Most Festival.

Serà un concert visual únic, protagonitzat per la música composta per Ricard Parera, Marcel•lí Bayer i Carlos Martorell, i amb les imatges de Jordi Cabestany.
Jorn busca construir nous significats a través de l’avantguarda, l’experimentació, l’electrònica i la tradició.

És una coproducció de VINSEUM i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

El públic d’aquesta sessió podrà adquirir el pack #Mostacasa en sortir del concert, al punt de venda físic de l’entrada de l’Auditori Municipal.
 
Més informació a:
 
www.mostfestival.cat 

La Serenata de Dvorák

20/05/2021

 

Oberta la venda del proper concert de la Camerata Penedès

 

Un dels grans concerts de la temporada en el que gaudirem de la Serenata per a cordes d’Antonín Dvorák, i també de peces de Rebecca Clarke i Benjamin Britten. 

 

Un concert més que recomanable  que, en finalitzar, oferirà l'espai Micro obert perquè el públic pugui conèixer les peces interpretades i aprofundir sobre aspectes del concert que siguin del seu interès. 

 

Entrades ja a la venda en aquesta web i a taquilla els dijous a la tarda a partir d'avui a les 18h.

 

 

 

ESPAIS DE CULTURA RESPONSABLE

17/05/2021

Des de dijous passat trobareu al teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal els distintius que acrediten que tots dos equipaments protegeixen artistes i públic de la Covid-19 segons les normatives vigents. 

Es tracta del distintiu que atorga la Generalitat des de la Conselleria de Cultura als espais culturals que han demostrat que amb les seves accions  compleixen el Drecret Llei corresponent i han sol·licitat afegir-se al cens d'Espais de Cultura Responsable

Seguim treballant per fer la Cultura totalment segura.

Programa de mà AD ÁLGEA - JOSEP MARIA MARTÍ

14/05/2021

Aquí us podeu descarregar el programa de mà del concert de JOSEP MARIA MARTÍ de dissabte 15 de maig de 2021: AD ÁLGEA.

Per normativa no podrem tenir el programa en paper.  El podeu portar imprés des de casa o a l'Auditori trobareu un codi qr perquè el pugueu descarregar.


Arxiu adjunt en PDF


Obrim JORN!

11/05/2021

A partir d'avui ja estan a la venda les entrades per JORN

Comencem, com sempre un mes abans, les vendes de l'espectacle que quatre artistes han preparat per commemorar els 10 anys de Festival Most.


Ricard Parera, Jordi Cabestany, Marcel·lí Bayer i Carlos Martorell ens conviden al seu projecte sonor i visual, d'arrel contemporània i local.

L'espectacle s'emmarca dins del Most Festival i la programació professional d'Espectacles Vilafranca amb el segell Com a Casa.

Un concert visual que bascula entre la tradició i l'avantguarda.

Abona't a la fresca

10/05/2021

Ja està disponible l'abonament que permetrà al públic comprar amb un 50% de descompte els espectacles estiuencs que oferirem al Claustre dels Trinitaris al maig i al juny. 

28 de maig a les 20h. Música en directe amb Marala Trio: Selma Bruna, Sandra Monfort i Clara Fiol han editat enguany el seu primer treball discogràfic A trenc d'alba.

18 de juny a les 20h. Teatre musical amb la companyia El Musical més petit: Mariona Castillo i Eloi Gómez dirigits per l'autora Alícia Serrat ens interpretaran el primer amor, el de la família, a El temps que no tindrem.


No et perdis la Cultura a la fresca!!

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Covid-19:

Mesures Covid-19

© 2021 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS