Veure tota la programació

Notícies

NOVA DATA DE L'OBRA

04/04/2020


El Teatre Cal Bolet portarà als escenaris l'obra LO NUESTRO de la companyia Flyhard Produccions la propera temporada d'espectacles (octubre'20-gener'21). 
 
La representació de l'obra estava programada per al passat mes de març a càrrec de la mateixa companyia i comptava amb la col·laboració del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. 

Arran de la suspensió, s'ha decidit la seva reprogramació i passarà a formar part de la cartellera d'espectacles del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal de Vilafranca.
  
L'obra guanyadora de la convocatòria de textos de la temporada 19/20 es podrà veure el 16 d'octubre a les 20.30h al Teatre Cal Bolet.
 
🔴Les entrades encara no estan disponibles a la plataforma espectacles.vilafranca.cat . Més endavant, us informarem de la data d'inici de la venda. 

Sinopsi
Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tenen moltes ganes de donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort. 
 
Text: Eu Manzanares 
Direcció: Mercè Vila-Godoy.
Interpretació: Paul Berrondo, Pau Poch, Eli Iranzo i Eu Manzanares.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/
Enllaç a http://www.salaflyhard.com/lonuestro

NOVES DATES DELS ESPECTACLES AJORNATS!

03/04/2020


🔴ATENCIÓ!🔴

Ja tenim les noves dates dels espectacles ajornats el mes de març i abril. 

TEATRE:
🔹️ Excalibur i altres històries d'animals morts de la cia. Hermanas Picohueso 📆23/10/20 - 20.30h - Teatre Cal Bolet
🔸️ Sopar amb batalla de Jordi Casanovas 📆11/12/20 - 20.30h - Teatre Cal Bolet
•••••••••••••

MÚSICA:
🔹️ Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses - 27/09/20 - 19.00h - Auditori Municipal de Vilafranca
🔸️ Wind (A la recerca del vent) de Windu 📆25/10/20 - 19.00h - Auditori Municipal de Vilafranca
🔹️ Ovidi 25 📆27/11/20 - 20.30h - Auditori Municipal de Vilafranca
•••••••••••••

DANSA:
🔹️ Ana Morales amb Sin permiso. Canciones para el silencio 📆18/10/20 - 19.00h - Teatre Cal Bolet
🔸️ Cafuné de la Cia Du'k'to 📆 Dansòmetre'21
❌ Anul·lat: Dansa al carrer del Festival Dansòmetre - Dia Internacional de la Dansa
•••••••••••••

FAMILIARS:
🔹️La princesa en texans de La-Companyia-Sgratta 📆04/10/20 - 12.00h
- Teatre Cal Bolet
🔸️Adéu Peter Pan de la cia. Festuc Teatre Companyia 📆07/03/21 - 12.00h - Teatre Cal Bolet
●Pendent de nova data:
La llegenda de St. Jordi

ENTRADES:

Les entrades adquirides seran igualment vàlides per a la nova data.

Les persones que no puguin assistir a la data reprogramada es retornarà l'import de les entrades. Informarem del procés de devolució quan es recuperi la normalitat i puguem reincorporar-nos a les oficines.
 
Moltes gràcies per la vostra comprensió. Ens retrobem aviat! 

MANIFEST DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE

27/03/2020


EL TEATRE ÉS ESPERANÇA I INSPIRACIÓ

Aquests dies, no podem sortir. Per prudència, per responsabilitat, per solidaritat, hem de quedar-nos a casa i evitar al màxim el contacte físic amb altres. No podem, doncs, anar al teatre, no podem gaudir dels moments únics que ens proporciona, del contacte directe entre actors i públic. No podem omplir platees ni donar vida a personatges damunt de l’escenari.

El confinament està fent evident com de valuosos són els moments compartits en comunitat, moments com els que vivim quan anem al teatre: quan riem, plorem o ens indignem amb altres persones; quan una història ens interpel·la col·lectivament i ens fa pensar; quan un diàleg ens qüestiona les certeses i ens incita a intercanviar opinions amb altres espectadors, a estar-hi d’acord o en desacord. El teatre no només ens dona motius per gaudir de la vida en comú, també canalitza missatges i idees i ens convida a ser crítics, a tenir opinió, a contrastar-la amb altres.

El que estem vivint aquestes setmanes serà, segur, matèria primera per al teatre quan sortim d’aquesta crisi. N’haurem d’aprendre un munt d’aquesta experiència i el teatre serà, com en altres ocasions, un canal privilegiat per reflexionar-hi, per estendre’n els aprenentatges. Quan tot això s’acabi, haurem de recordar com hem trobat a faltar l’escalf de la comunicació en directe, l’emoció que transmeten paraules i els gestos damunt l’escenari, la màgia que es crea en la foscor d’una sala plena de públic expectant. I recuperar-ho. I potenciar-ho. I fer-ho créixer perquè més i més persones aprenguin a gaudir-ne.

En aquest 27 de març de 2020, en el Dia Mundial del Teatre, ens cal reivindicar, més que mai, l’esperit d’aquesta art escènica. En uns moments d’incertesa, de por i d’aïllament, hem de cuidar i mantenir els seus valors: la seva capacitat per convocar persones diferents per compartir una estona de creació, reflexió i diversió; per construir comunitat; per ser altaveu dels neguits col·lectius; la seva vocació d’entretenir, d’emocionar, de fer pensar, de denunciar.

El teatre és creació i cultura però també és esperança i inspiració. Si podem imaginar mons millors damunt d’un escenari, podrem bastir-los, també, a la realitat.

Necessitarem el teatre per sortir d’aquesta crisi. Fem teatre. Gaudim del teatre.

27 de març de 2020


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

El Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal provisionalment TANCATS!

16/03/2020


El Teatre Cal Bolet i l' Auditori de Vilafranca romandran tancats al públic fins a nou avís, davant l'estat d'alerta decretat per fer front al coronavirus - Covid-19.
 
Podeu contactar amb nosaltres a: espectacles@vilafranca.org

Disculpeu les molèsties.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

AJORNATS ELS ESPECTACLES FINS EL DIA 27 DE MARÇ!

15/03/2020


Amb la finalitat de contribuir a les mesures de contenció del COVID-19, el Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal resten provisionalment tancats.

Els serveis que presten es reprendran quan així ho indiquin les autoritats corresponents.

Properament us comunicarem les noves dates dels espectacles ajornats:

Excalibur i altres històries d'animals morts de la cia Hermanas Picohueso [13 de març]
La princesa en texans de la la companyia Sgratta [15 de març]
Obeses amb el Cor d'Obeses i la Cobla Berga Jove [15 de març]
Ana Morales. Sin permiso. Canciones para el silencio [22 de març]
Ovidi 25 [27 de març]

En el cas que l'espectacle no es pugui reprogramar o no s'hi pugui assistir, més endavant us informarem del procediment de retorn de l'import de les entrades.

A mesura que tinguem novetats les actualitzarem a la pàgina web i a les xarxes socials. 

Moltes gràcies per la vostra comprensió. 


Enllaç a http://https://espectacles.vilafranca.cat/

AJORNAT! Assaig obert de LO NUESTRO

10/03/2020


AJORNAT! 

El Teatre Cal Bolet us ofereix un assaig obert de l'obra LO NUESTRO de  la companyia Flyhard Produccions dijous 19 de març a les 19.30h, al Teatre Cal Bolet. 
Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic.
 
Les places són limitades i les entrades per accedir a l'assaig obert es podran recollir de manera gratuïta a la taquilla de Cal Bolet el mateix dijous a partir de les 19h.  Es repartiran les entrades per ordre d'arribada, només a les persones titulars del Carnet d'Amic i fins a exhaurir les 80 localitats previstes.
 
NO HI HA RESERVA D'ENTRADES PRÈVIA, NI CAL ENVIAR CAP CORREU.  LES ENTRADES DISPONIBLES ES PODEN OBTENIR DIRECTAMENT A LA TAQUILLA DE CAL BOLET EL MATEIX DIJOUS DIA 19 DE MARÇ A PARTIR DE LES 19H. 
 
L'activitat comptarà amb una petita introducció a càrrec de la companyia i de la directora de l’obra Mercè Vila Godoy.  Després hi ha haurà un assaig obert d’algunes escenes de l’obra amb l’equip artístic Paul Berrondo, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch. I, finalitzarà amb un col·loqui entre el públic i l'equip d'artistes i la directora.

La durada aproximada prevista és d'1 hora i 15 minuts.
 
Representació de l'espectacle LO NUESTRO

La companyia Flyhard Produccions, amb col·laboració del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, ha organitzat la representació de LO NUESTRO al Teatre Cal Bolet el proper dia 20 de març a les 20.30h 

Les entrades al preu de 16€ (anticipades) i 18€ (taquilles el mateix dia de la funció) ja estan a la venda a través de la plataforma de la companyia Flyhard Produccions.

Tota la informació a la plataforma de Flyhard Produccions.


Enllaç a http://https://www.salaflyhard.com/en-gira

AJORNAT! Taller amb la companyia Hermanas Picohueso

09/03/2020


AJORNAT!

El proper 12 de març a la tarda la companyia Hermanas Picohueso impartirà un doble taller, un per a joves a l'Espai Jove La Nau i un per a públic adult a l'Escorxador, de creació escènica i relació amb el públic

Aprofitant que el proper 13 de març arriben al Teatre Cal Bolet amb l’espectacle Excalibur i altres històries d’animals morts, la companyia de les Balears visitarà l’Espai Jove La Nau i l’Escorxador per explicar a actors i actrius amateurs com són els seus processos de creació i com arribar als espectadors i espectadores. 

Hermanas Picohueso és una companyia jove a qui li agrada el risc i mai posa límits a les seves possibilitats. Són trencadores i presenten espectacles amb un estil multidisciplinar i irreverent, com és el cas de la propera obra que es podrà veure a Cal Bolet.

El taller és tancat i estarà dirigit a les companyies participants a la Mostra de Teatre, Escena Jove i als membres de la GATAP i el grup de teatre de la Nau i els components de la companyia Ni tu ni ningú.

Si vols assistir de públic a Excalibur i altres històries d’animals morts, l’espectacle més estripat de la temporada, pots aconseguir les entrades a: 


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

AJORNAT! La Xarxa de Vilafranca està de celebració!

04/03/2020


AJORNAT!

Enguany La Xarxa de Vilafranca, encarregada de programar els espectacles familiars a Cal Bolet i l’Auditori conjuntament amb el Servei de Cultura de Vilafranca del Penedès, fa 25 anys

La Xarxa de Vilafranca va néixer al març de 1995, i des d’aleshores el primer diumenge de cada mes ofereixen titelles, pallassos, contes, màgia, teatre musical per als més petits, però també per a tota la família.

Per celebrar-ho el proper diumenge 15 de març a les 10.45h faran un esmorzar a la Plaça Penedès obert a tothom. Seguidament, a les 12h, a Cal Bolet s’hi podrà veure La princesa en texans de la companyia Sgratta, una obra de teatre familiar per trencar estereotips i fer-se un tip de riure.

No us perdeu tots els actes de celebració. Hi esteu convidats i conviadades!


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2020 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS