Veure tota la programació

Notícies

Ampliació de les restriccions de mobilitat

21/01/2021

Degut a les mesures aprovades pel Procicat i concretament a l'ampliació de les restriccions de mobilitat, les persones que van adquirir entrades de:

- "Instruccions per enterrar un pare" de la Flyhard Produccions 
- "Blancaneus i els set nans" de la companyia Magatzem d'Ars
- "Imatges" de la Camerata Penedès

i que no resideixin a Vilafranca del Penedès podran sol·licitar la devolució de l’import de les entrades. 
 
Properament informarem del procediment de devolució. 

Les entrades de les persones que no sol·licitin la devolució seran igualment vàlides. 

Tota l’actualitat a les xarxes socials. Segueix-nos!

Venda anticipada per trams

14/01/2021

 
-ESPECTACLES D'ADULTS I FAMILIARS-
 
Venda d'entrades 
Aquest any continuem amb la venda d'entrades per trams degut a la situació de la Covid-19. Les entrades es posaran a la venda per Internet i a les taquilles del Teatre Cal Bolet a partir d’ un mes abans de la seva representació o concert sempre que l’evolució de la pandèmia ho permeti. És per això que recomanem la consulta de la programació als respectius espectacles introduïts a la pàgina web on s’actualitzaran els canvis que es vagin produint.

Les taquilles del Teatre Cal Bolet mantenen el seu horari habitual i estaran obertes per a la compra anticipada d’entrades soltes tots els dijous, no festius, de 6 a 8 de la tarda. 

*Excepcionalment, les entrades de Teràpia col·lectiva de Buhos s’obriràn la venda per Internet i a taquilles a partir del dia 14 de gener.
 
A partir de dilluns dia 11 de gener estan a la venda per Internet les entrades del concert Imatges de la Camerata Penedès i l’espectacle familiar Blancaneus i els set nans i també, a partir del dijous 14 de gener, a les taquilles del Teatre Cal Bolet. 

Venda d'abonaments
Aquesta temporada no hi ha disponibles els abonaments de familiars i els abonaments d'adults només es poden comprar per Internet.
 
S’amplia l’oferta d’abonaments d'adults, amb 4 nous abonaments per tal que tothom pugui gaudir dels millors avantatges i amb l'objectiu de fidelitzar més el públic:

-2/25%- Abonament de 2 o 3 espectacles: 25% de descompte
-4/35%- Abonament de 4 a 6 espectacles: 35% de descompte
-Jove-2/50% (fins a 30 anys). Abonament de 2 o més espectacles: 50% de descompte
-8-M-2/50% (*) Abonament de 2 espectacles: Veus que no veus + Lídia Pujol: 50% de descompte
-Jazz-2/50% (*) Abonament de 2 espectacles: Colina Miralta Sambeat + Marco Mezquida: 50% de descompte
-Dansòmetre-2/50% (*) Abonament de 2 espectacles: Mixed Bill + Estudi 3 i LO.LI.TA: 50% de descompte
-A la fresca-2/50% (*) Abonament de 2 espectacles: Marala + El temps que no tindrem: 50% de descompte
(*) No es poden intercanviar espectacles de diferents abonaments
 
Venda el mateix dia de la funció 
Una hora abans de cada espectacle es posaran a la venda les entrades que hagin quedat disponibles. Tindran un preu superior al de la venda anticipada i no s'aplicarà cap tipus de descompte. 
 
El mateix dia del concert o funció no es farà venda anticipada d'altres espectacles. 
 


Enllaç a http://https://espectacles.vilafranca.cat/

Grans èxits del panorama musical, teatral, de dansa a la nova programació del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori

11/01/2021


Vint-i-quatre propostes de teatre, musica, dansa i clown per gaudir més que mai de la cultura! 

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca continua apostant fort per la cultura i presenta propostes locals i grans èxits del panorama teatral i musical i de dansa de les cartelleres actuals.

Malgrat haver de renunciar a la gala de presentació de la temporada degut a la situació actual de la Covid i que representava el tret de sortida de la nova programació, el Servei de Cultura continua amb la línia d’oferir una programació variada i per a tots els gustos. 

La temporada febrer-juny està formada per vint-i-quatre propostes per a tot tipus de públics i de diferents gèneres (teatre, música, clown, dansa i multidisciplinar): 6 de teatre, 10 de música, 3 de dansa, 1 de clown,  1 obra multidisciplinar i 3 espectacles familiars.

La programació compta amb espectacles i concerts avalats per la seva qualitat i protagonitzats per grans noms de l’escena del país, però també s’aposta per les produccions locals on intervenen actors, músics, ballarins i creadors del Penedès. Una temporada marcada per establir vincles i sinergies amb entitats, i festivals de la vila com el Jazz Club Vilafranca, el Most Festival, el Festival VilaPensa i també s’han organitzat espectacles dins del marc del Dia Internacional de les Dones.

-La programació teatral-
En teatre hi haurà grans produccions com La cabra o qui és Sylvia d’Edward Albee que compta amb un repartiment de luxe, Jordi Boch, Emma Vilarasau, Jordi Martínez i Roger Vilà sota la direcció d’Iván Morales.

La comèdia amb tocs amargs de la temporada Els gossos arriba de la mà de les inrpretacions esplèndides de Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez. El TNC (Teatre Nacional de Catalunya) surt de gira i arriba al Teatre Cal Bolet amb una auca ecologista que porta per títol De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda. 

L’Alberto San Juan acompanyat de Víctor Morilla porten als escenaris Celebraré mi muerte, el testimoni del metge Dr. Marcos Ariel Hourmann declarat culpable d’homicidi per aplicar l’eutanàsia a Espanya. Una història basada en fets reals. 

Les propostes de petit format del divendres al vespre són variades i atractives. Arrencarem amb el clown de la companyia Pepa Plana, premiada recentment amb els Premis Butaca i programat en el marc del Dia Internacional de les Dones. Veus que no veus és un espectacle de nassos...vermells, molt tendre per riure, jugar i també reflexionar. També comptarem amb registres ben diferents com un text de memòria històrica a Winnipeg; i tota una declaració d'amor a la vida amb l’actriu i cantant Mariona Castillo que el públic recordarà per la seva interpretatació a l’espectacle Les dones de Guido Contini i que ara torna a Vilafranca amb el nou musical El Temps que no tindrem. 

-La programació de dansa-
Dins dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa, El Festival Dansòmetre torna amb una nova edició a Vilafranca amb la programació d'espectacles amb vinculacions al territori.  Cafuné un espectacle de la companyia Du’K’tO, una simbiosi de circ i dansa que es farà al carrer per tal d’apropar la dansa a la població.
 
El segon espectacle integrat per 2 peces de creacions locals, LO.LI.TA de la companyia La Taimada i Estudi 3 “La persistència del picar” d’Aina Alegre. I tancarà el Festival l’espectacle Mixed Bill de la jove companyia Ballet de Barcelona que ens oferirà un repertori clàssic i contemporani amb talent de tot el món i que compta sobre els escenaris amb la ballarina vilafranquina Marina Solé.

-La programació de música-. 
La Camerata Penedès, l’orquestra resident de l’Auditori de Vilafranca oferirà 3 concerts i serà l’encarregada d’obrir i tancar la temporada. El primer serà Imatges, un viatge musical per tres grans compositors: Xavier Montsalvatge, Heitor Villa-Lobos i Astor Piazzola. El segon concert programat dins dels actes del Festival VilaPensa serà La quarta de Mahler, una obra dotada d’una delicadesa excepcional i una sofisticació impecacle i tancarà la temporada la Serenata de Dvorák.

Un dels grups de més èxit del panorama musical, Buhos, en la seva gira per arreu del país farà una parada a a l’Auditori Muncipal de Vilafranca per presentar-nos Teràpia col·lectiva. Un espectacle per a teatres i auditoris sota la direcció, el mestratge i savoir-faire d’Albert Pla. 

Maria Arnal i el Marcel Bagés és un dels plats forts musicals ja que presentaran el seu recent estrenat nou disc que manté l’essència del seu anterior treball que tants reconeixements van obtenir. 

Dins del dia Internacional de les Dones, a més de l’espectacle teatral de la companyia Pepa Plana, també Lídia Pujol farà un concert homenatge a la cantautora Cecilia que a la vegada s’ha emmarcat dins del Festival Barnasants.
 
El jazz vindrà de la mà dels concerts CMC Trio 15 anys de Colina, Miralta, Sambeat per oferir-nos jazz popular i accessible per fer vibrar, un concert fruit de la col·laboració amb el Jazz Club Vilafranca i de Marco Mezquida  que amb les seves picades d’ullet al lirisme, als ritmes ibèrics i turcs ens presentarà el seu nou treball Talismán acompanyat de dos grans músics del panorama jazzístic: Àleix Tobias a  la percussió i Martín Meléndez al violoncel. 

Les dues propostes locals són Jorn de Ricard Parera, Jordi Cabestany, Marcel·lí Bayer i Carlos Martorell que dins dels actes de celebració del desè aniversari del Most Festival estrenen un projecte sonor i visual d’arrel contemporània. La segona proposta local és Ad Álgea del vilafranquí Josep Maria Martí, un del millors especialistes en corda polsada. 

I a les portes de l’estiu, el trio,Maralaformat per una valenciana, una catalana i una mallorquina anomenades seran al Claustre dels Trinitaris per acompanyar-nos en una vetllada que inclourà poemes musicats per poetesses actuals, revisions de cants de batre, entre d’altres, des d’una mirada jove, femenina i feminista. 

-Programació Familiar-
La Xarxa de Vilafranca porta al Teatre Cal Bolet els espectacles de la Blancaneus i els set nans de la companyia Magatzem d’Ars on presenten un conte musical adaptat dels germans Grimm amb un humor fresc i dinàmic que captivarà grans i petits. I Adéu Peter Pan de  la companyia Festuc Teatre amb una història sensible i divertida que parla del vincle entre els infants i els seus avis.

A nivell musical arriben els Xiula per presentar el recent estrenat treball Descontrol MParental. Un veritable concert terapèutic familiar per aquest ordre que segueix amb l’essència de posar música als problemes familiars, però aquest cop posen el focus d’atenció en els pares i mares. El disc compta amb les col·laboracions d'Albert Pla, Clara Peya, Suu, Beth, Ivette Nadal, Elena Gadel i Selma Bruna.

-Venda anticipada per trams- 
Aquest any continuem amb la venda per trams degut a la situació de la Covid-19. Les entrades es posaran a la venda per Internet i a les taquilles del Teatre Cal Bolet a partir d’ un mes abans de la seva representació o concert sempre que l’evolució de la pandèmia ho permeti. És per això que recomanem la consulta de la programació als respectius espectacles introduïts a la pàgina web on s’actualitzaran els canvis que es vagin produint.

Les taquilles del Teatre Cal Bolet mantenen el seu horari habitual i estaran obertes per a la compra anticipada d’entrades soltes tots els dijous, no festius, de 6 a 8 de la tarda. 

*Excepcionalment, les entrades de Teràpia col·lectiva de Buhos s’obriràn la venda per Internet i a taquilles a partir del dia 14 de gener.
 
A partir de dilluns dia 11 d gener ja estan a la venda per Internet les entrades del concert Imatges de la Camerata Penedès i l’espectacle familiar Blancaneus i els set nans. A partir del dijous 14de gener també estaran disponibles a les taquilles del Teatre Cal Bolet

-Abonaments-
S’amplia l’oferta d’abonaments, amb 4 nous abonaments per tal que tothom pugui gaudir dels millors avantatges i amb l'objectiu de fidelitzar més el públic:

2/25%-.Abonament de 2 o 3 espectacles: 25% de descompte
4/35%- Abonament de 4 a 6 espectacles: 35% de descompte
Jove-2/50% (fins a 30 anys). Abonament de 2 o més espectacles: 50% de descompte
8-M-2/50% (*) Abonament de 2 espectacles: Veus que no veus + Lídia Pujol: 50% de descompte
Jazz-2/50% (*) Abonament de 2 espectacles: Colina Miralta Sambeat + Marco Mezquida: 50% de descompte
Dansòmetre-2/50% (*) Abonament de 2 espectacles: Mixed Bill + Estudi 3 i LO.LI.TA: 50% de descompte
A la fresca-2/50% (*) Abonament de 2 espectacles: Marala + El temps que no tindrem: 50% de descompte
(*) No es poden intercanviar espectacles de diferents abonaments

Tots els abonaments només es podran adquirir per Internet, estan oberts a tothom i amb preus més econòmics.
El mateix dia de l’espectacle es podran comprar les entrades que hagin quedat disponibles a partir d’una hora abans del concert o representació. 
Tota la programació i informació i novetats d’aquesta temporada es pot trobar a la web http://espectacles.vilafranca.cat 

-Cultura segura-
Des del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca apliquem totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries. 
Recordeu que l’aforament dels espectacles és del 50% i és obligatori l’ús de les mascaretes durant les representacions o concerts.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Programa de ma de HAYDN EN DO

08/01/2021

Aquí et pots descarregar el programa de ma del concert de dissabte 9 de gener de 2021: HAYDN EN DO. UN PASSEIG PEL CLASSICISME.


Arxiu adjunt en PDF


AVIS A LES PERSONES DE FORA DE VILAFRANCA AMB ENTRADES PER ALS ESPECTACLES DEL CAP DE SETMANA VINENT

05/01/2021

Degut a les mesures aprovades pel Procicat i concretament a les restriccions de mobilitat, les persones que van adquirir entrades de:

- "Haydn en Do. Un passeig pel classicisme" de la Camerata Penedès 
- "Soc feliç" de la Dàmaris Gelabert
- "Estat d´emergència" de la Producció Nacional de Circ

i que no resideixin a Vilafranca del Penedès poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades com a MÀXIM EL DIA 8 DE GENER a espectacles@vilafranca.cat  indicant:  

•        Nom de l’espectacle
•        Nom i cognoms de la persona que va fer la compra
•        Fila/es i seient/es de cada espectacle a retornar  
 
ENTRADES ADQUIRIDES PER INTERNET:
-La devolució es farà de forma automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES EN EFECTIU:
-Caldrà presentar les entrades  i es farà el retorn en efectiu.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES AMB TARGETA:
-La devolució es farà de manera automàtica a la mateixa targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.
 
*Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no podem informar del dia que iniciarem els retorns, però treballarem per fer-ho el més aviat possible.

Les entrades de les persones que no sol·licitin la devolució seran igualment vàlides.  

-Informació:
Davant de qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte telefònic:
•Teatre Cal Bolet 93 890 41 33
•Servei de Cultura 93 890 04 59 
També per correu electrònic a: espectacles@vilafranca.cat

Moltes gràcies per la vostra comprensió. 

Tota l’actualitat a les xarxes socials. Segueix-nos!


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

PROCEDIMENT DE DEVOLUCIÓ DE LES ENTRADES DE "LÙ" A LES PERSONES DE FORA DE LA COMARCA DE L'ALT PENEDÈS

22/12/2020

Degut a les mesures aprovades pel Procicat i concretament a les restriccions de mobilitat, les persones que van adquirir entrades de:

- "Lù" de la companyia Maduixa 

i que són de fora de la comarca de l´Alt Penedès poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades com a MÀXIM EL DIA 24 DE DESEMBRE a espectacles@vilafranca.cat  indicant:  

•        Nom de l’espectacle
•        Nom i cognoms de la persona que va fer la compra
•        Fila/es i seient/es de l´espectacle a retornar  
 
ENTRADES ADQUIRIDES PER INTERNET:
-La devolució es farà de forma automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES EN EFECTIU:
-Caldrà presentar les entrades  i es farà el retorn en efectiu.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES AMB TARGETA:
-La devolució es farà de manera automàtica a la mateixa targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.
 
*Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no podem informar del dia que iniciarem els retorns, però treballarem per fer-ho el més aviat possible.

Les entrades de les persones que no sol·licitin la devolució seran igualment vàlides.  

-Informació:
Davant de qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte telefònic:
•Teatre Cal Bolet 93 890 41 33
•Servei de Cultura 93 890 04 59 
També per correu electrònic a: espectacles@vilafranca.cat

Moltes gràcies per la vostra comprensió. 

Tota l’actualitat a les xarxes socials. Segueix-nos!


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

PROCEDIMENT DE DEVOLUCIÓ DE "TRÓPICO DE COVADONGA" DE RODRIGO CUEVAS I "EL CIRC DELS IMPOSSIBLES" DEL MAG STIGMAN

13/12/2020

Degut a les mesures aprovades pel Procicat i concretament a les restriccions de mobilitat durant els caps de setmana de les persones de fora de la comarca de l´Alt Penedès, les persones que van adquirir entrades de:

- "Trópico de Covadonga" de Rodrigo Cuevas
- "El circ dels impossibles" del Mag Stigman 

i que són de fora de la comarca de l´Alt Penedès, poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades com a MÀXIM EL DIA 17 DE DESEMBRE a espectacles@vilafranca.cat  indicant:  
•        Nom dels espectacles
•        Nom i cognoms de la persona que va fer la compra
•        Fila/es i seient/es de cadascun dels espectacle a retornar

ENTRADES ADQUIRIDES PER INTERNET:
-La devolució es farà de forma automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES EN EFECTIU:
-Caldrà presentar les entrades  i es farà el retorn en efectiu.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES AMB TARGETA:
-La devolució es farà de manera automàtica a la mateixa targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.
 
*Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no podem informar del dia que iniciarem els retorns, però treballarem per fer-ho el més aviat possible.

Les entrades de les persones que no sol·licitin la devolució seran igualment vàlides.  

-Informació:
Davant de qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte telefònic:
•Teatre Cal Bolet 93 890 41 33. Dimecres de 9 a 14h i dijous de 18 a 20h
•Servei de Cultura 93 890 04 59. Dimecres de 9 a 14h
També per correu electrònic a: espectacles@vilafranca.cat

Moltes gràcies per la vostra comprensió. 

Tota l’actualitat a les xarxes socials. Segueix-nos!


Enllaç a http://https://espectacles.vilafranca.cat/

PROCEDIMENT DE DEVOLUCIÓ D'ENTRADES DELS ESPECTACLES

05/12/2020


Degut a la pròrroga de les mesures aprovades pel Procicat i concretament a les restriccions de mobilitat entre municipis durant els caps de setmana, les persones de fora de Vilafranca que van adquirir entrades de:

- "Sopar amb batalla" de Jordi Casanovas
Ramon Mirabet amb "Begin Again"

poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades com a MÀXIM EL DIA 10 DE DESEMBRE a espectacles@vilafranca.cat  indicant:  
•        Nom de l’espectacle
•        Nom i cognoms de la persona que va fer la compra
•        Fila/es i seient/es de cada espectacle a retornar

ENTRADES ADQUIRIDES PER INTERNET:
-La devolució es farà de forma automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES EN EFECTIU:
-Caldrà presentar les entrades  i es farà el retorn en efectiu.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES AMB TARGETA:
-La devolució es farà de manera automàtica a la mateixa targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.
 
*Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no podem informar del dia que iniciarem els retorns, però treballarem per fer-ho el més aviat possible.

Les entrades de les persones que no sol·licitin la devolució de “Sopar amb batalla" i Ramon Mirabet seran igualment vàlides.  

-Informació:
Davant de qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte telefònic:
•Teatre Cal Bolet 93 890 41 33. Dimecres de 9 a 14h i dijous de 18 a 20h
•Servei de Cultura 93 890 04 59. Dimecres de 9 a 14h
També per correu electrònic a: espectacles@vilafranca.cat

Moltes gràcies per la vostra comprensió. 

Tota l’actualitat a les xarxes socials. Segueix-nos!


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Covid-19:

Mesures Covid-19

© 2021 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS