Veure tota la programació

Notícies

Festa de presentació d'espectacles familiars

01/08/2018


El diumenge 16 de setembre, a partir de les onze del migdia, al parc del Tívoli de Vilafranca acollirà la festa de presentació de la nova temporada d’espectacles familiars organitzada conjuntament pel Servei de Cultura de l’Ajuntament i per la Xarxa de Vilafranca.

La festa comptarà amb l'espectacle Clap! de la Sidral Brass Band i també es farà un esmorzar de coca amb xocolata per a totes les nenes i nens. 

Serà en el transcurs de la festa, conduïda pel periodista vilafranquí Ernest Gili, que es donaran a conèixer els espectacles adreçats al públic familiar que es programaran entre octubre del 2018 i gener del 2019, i fins i tot s’avançaran els espectacles que programa la Xarxa fins al maig de 2019. També es sortejaran entrades entre el públic assistent. 

Sinopsi:
En Clap, un extraterrestre vingut d’un asteroide llunyà, descobreix la música per primer cop quan aterra al mig d’un concert. 
Ha vingut per una missió molt important i que a la vegada és el seu somni: poder volar. Ho aconseguirà? 

La Sidral Brass Band és una formació que neix entre notes musicals i vinyes de l’Alt Penedès i que ha recorregut places, carrers i festivals d’arreu d’Europa amb la seva música. 

No falleu! Us esperem! 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS