Veure tota la programació

Notícies

Gossos i Sopa de pollastre amb ordi obriran temporada

30/07/2018


La nova temporada d’espectacles professionals es presentarà el dimecres, 19 de setembre, a l’Auditori de Vilafranca

El dimecres dia 19 de setembre a les 19h, a l’Auditori de Vilafranca, tindrà lloc l’acte públic de presentació de la nova programació d’espectacles del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori (octubre a gener).

La nova temporada obrirà amb el concert de celebració del quart de segle de Gossos. La Gira 25 anys, que duran a terme per arreu del país, farà una parada el 7 d’octubre a l’Auditori Municipal a les 7 de la tarda on ens oferiran un recull dels temes més emblemàtics de la seva història.
 
L’espectacle que inaugurarà la temporada teatral serà Sopa de pollastre amb ordi de La Perla 29. La companyia retrata el declivi d’una família de Londres i el seu desencantament polític. L’obra escrita per Arnold Wesker i traduïda per Manuel de Pedrolo es representarà el dia 14 d’octubre al teatre Cal Bolet amb un repartiment de luxe. 

La gala conduïda per l’actor penedesenc Biel Duran comptarà amb les actuacions musicals en directe de Gossos, Roger Mas, la Cobla Catalana dels Sons Essencials... i amb entrevistes a actors i directors d’algunes de les companyies que formaran part de la nova programació com Llàtzer Garcia i Marta Aran, entre d'altres.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, acompanyats d'altres regidors de l'equip de govern, assistiran a l'acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà el sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori. 

Les entrades dels espectacles de la temporada estaran disponibles a partir del 20 de setembre a la taquilla del Teatre Cal Bolet per als titulars amb el Carnet d’Amic, i a partir del 23 de setembre, on-line, i per a tothom. Les taquilles de Cal Bolet, com ja és habitual, estaran obertes a tothom cada dijous de 6 a 8 de la tarda a partir del dia 27 de setembre. 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS