Lloguer del Teatre Cal Bolet

Espectacles Vilafranca

El Teatre Municipal Cal Bolet és un equipament escènic pensat per desenvolupar-hi activitats relacionades amb el teatre, la dansa i la música. No obstant, per les seves característiques, dotacions tècniques i equip humà, permeten realitzar-hi activitats molt diverses, des de grans reunions a balls i actes festius fins a activitats escolars.

Pel fet de ser un equipament públic, tenen prioritat d'ús les associacions, les institucions, les persones i els col·lectius que hi vulguin organitzar actes públics sense finalitat lucrativa i oberts a tota la ciutadania.

També s'hi poden realitzar activitats privades, amb o sense finalitat de lucre, sempre i quan aquestes no privin de realitzar-hi altres activitats públiques.

Podeu consultar l’Ordenança Municipal aquí

Per fer ús del teatre, cal que contacteu amb el Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca: C/ Escorxador, 19-21 / 08720 Vilafranca del Penedès / 93 890 04 59 / espectacles@vilafranca.org.Veure tota la programació

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Covid-19:

Mesures Covid-19

© 2021 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS