Inici

Anna Roig

Aportar bellesa al món

Després de 9 anys, l’artista torna als escenaris amb nou disc sota el braç, ara com a Anna Roig, mostrant-nos el seu costat més personal i reflexiu.

Mishima, Anna Roig, Al final, les visions, Quimi Portet,, Camerata Penedès, La pell fina, Paradís, Maestro Espada, Guillermotta, Moriu-vos, Bonobo, El mostre de colors, Dansòmetre, Oriol Casals, Gabriel Kazz, El carreró de les bruixes, +, Just a mood, Els colors de Duke Ellington, Hoy puede ser mi gran noche, Una llum tímida, Clown power, Rèquiem nocturn...

La pell Fina. Sala Flyhard

Diumenge 26 de febrer en sessió matinal a les 12h.

Mishima

L'aigua clara

Després d’acomiadar l’any amb dos sold-outs al seu clàssic santuari, la sala Apolo de Barcelona, Mishima inicien pletòrics el 2023.

Maestro Espada

Debut del duet format per Víctor Hernández i Alejandro Hernández

Un emocionant projecte musical on els sintetitzadors analògics casen amb les castanyoles i els llaüts i demostren que l'electrònica també serà folklore. En un únic single de dos cançons, les orelles se’ns obren de bat a bat i se’ns eixampla el pit: Quin impacte, Murciana!

Moriu-vos

De Cultura i conflicte

Cultura i conflicte ha creat un espectacle sobre la vellesa amb música, paraules, imatges i cossos en moviment. Un projecte sobre la rebel·lió contra l’edatisme.

1
2
3
4
5
6
Abonaments i descomptes