Veure tota la programació
Programació > Temporada 2020-2021 > Música

RETRANSMISSIÓ TELEVISIVA! Liceu a la fresca

Carmen, de Bizet


El canal 33 i La 2 retransmetran «Carmen» de Bizet

20/06/2020 22:00 h
 


Preu: gratuït

Lloc: Penedès Televisió


Cancel·lada la retransmissió a l'espai exterior de l'Auditori Municipal de Vilafranca. 

Retransmissió pel Canal 33 el dia 20/06/20 a les 22h i per La2 el dia 5/07/20 a les 00 h.

El Liceu a la fresca aquest any s’emetrà a la televisió a través del canal 33 i La2.

El Gran Teatre de Liceu de Barcelona ha anunciat que el  Liceu a la Fresca, aquest any a causa de la crisi sanitària, es retransmetrà a través de televisió, el dia  20 de juny a les 22h pel canal 33  i el dia 5 de juliol a les 00h a La2. 

Des del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca han decidit sumar-se a la visualització del Liceu a la Fresca a través dels mitjans de TV3 i RTVE  i anul·lar la retransmissió programada des l’exterior de l’Auditori.

El públic podrá gaudir de  l'òpera Carmen, de Georges Bizet, amb la producció de Calixto Bieito, que va ser registrada el 2010.
Una gravació  especial i única perquè va ser l’estrena de la producció al Teatre i compta amb Béatrice Uria-Monzón com a Carmen, Roberto Alagna com a Don José i Marina Poplovskaya com a Micaëla, un repartiment de luxe que permetrà a tot Catalunya poder gaudir d’aquest icònic muntatge que ha esdevingut referent a Europa.

La «Carmen» de Bizet
Tot i el fracàs de la seva estrena i que pràcticament va posar en risc la vida de Bizet, Carmen ha esdevingut, des del darrer quart de segle XIX, una de les òperes més estimades pel públic d'arreu.

Calixto Bieito va debutar en el món de l'òpera, en el marc del Festival de Peralada del 1999 i amb un muntatge que després ha viatjat pel món. L'acció s'ubica al nord de l'Àfrica, en el marc d'una de les últimes colònies espanyoles, en què la suor de la vida i la sang de la mort corren cap a un fatal i mutu encontre.


Durada: 3h (pausa 30 min)

Més informació:
http://www.liceubarcelona.cat/ca/
http://www.liceubarcelona.cat/ca/temporada-2019-2020/opera/carmen

Col·labora:

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2020 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS