Veure tota la programació
Programació > Temporada 2018-2019 (octubre-juny) > Altres activitats

Mostra de Teatre Infantil

Escola Cristòfor Mestre - Escola Dolors Piera - Escola Montagut


Celebrem 20 anys de Mostra de Teatre Infantil i Escena Jove!

12/05/2019 12:00 h
 


Preu: 3,00 €

Lloc: Teatre Cal Bolet no numerat

Sr. Disney 
Alumnat de 1r i 2n de primària de l'Escola Montagut

En un món i en una societat, plena d'estereotips ens trobem, en persona, amb els mítics personatges creats pel sr. Disney, en el Special Disney World Live. Un programa on es pot saber tot d'ells. Però els nostres estimats personatges ja comencen a estar farts d'aquesta societat... que faran? Algú els ajudarà, a poder canviar les coses?
 
Fitxa artística:
Autoria i direcció: Nil Coral i Ariadna Canals
Interpretació: Èlia Margarit, Jordi Gutiérrez, Mar Budas, Laia Mateu, Nicolás Martínez, Joana Soler, Mariona Borràs, Alícia Franquesa, Hèctor Vidal, Júlia Diaz, Laia Ramiro, Zoe Garcia, Natzaret Batlle, Ariadna De Lamo Sanz, Alba Llop i Lucia De La Rosa.
Maquillatge i vestuari: Nil Coral i Ariadna Canals
 
Castell de cartes
Alumnat de 1r a 6è de primària de l'Escola Cristòfor Mestre
 
Al país de les cartes hi ha molts habitants i tots hi viuen en harmonia, pau i felicitat. Al matí tots comparteixen el gust per l’esport. Però individualment cadascú té els seus peculiars gustos. Als diamants els agrada escoltar música, els cors gaudeixen movent l'esquelet, els trèvols s’apassionen cantant cançons boniques i les piques xalen amb els tiberis: sempre tenen la boca plena i un budell buit. Això sí, tots respecten les preferències dels companys.
Però un dia ocorre una cosa i...no us perdeu ni un ni mig detall de què passarà.
 
Fitxa artística 
Autoria: Carles Casas
Autoria i direcció: Carles Casas i Marta Noguès
Interpretació: Daniela Garcia, Martina Ortega, Mireia Abanto, Eva Rubio, Ariadna Cornudella, Mariona Amatller, Abril Garcia, Felix Aixàs, Eloi Risco, Sara Izquierdo, Richance Deglòs, Paula Dumont, Lluc Rojo, Ariadna López, Arlet Torbellino
Maquillatge i vestuari: Carles Casas, Marta Nogués i l'Escola Cristòfor Mestre 
Agraïments: AMPA i Escola Cristòfor Mestre
 
Ens fem grans
Alumnes de 3r, 4rt i 5è de primària de l'Escola Montagut
 
Ens fem grans es basa en petits fenòmens i escenes de la vida quotidiana, pares i fills, avis i nets, filles, mares... Ens preguntem el perquè de les coses. Desitgem tenir-ho tot i a la vegada dubtem de tot. Tenim conflictes, pors, inseguretats, volem ser els pares i fills perfectes. En resum, una obra familiar per gaudir en família

Autoria: Adaptació de T de Teatre
Direcció: Nil Coral i Ariadna Canals
Interpretació Jordi Domènech, Joana Fort, Pol Vallès, Pia Rojas, Lluc Fernàndez, Laura Faz, Carla Segura, Anna Nicolàs, Aina Reventós, Ariadna Rossell, Lluc Soler, Biel Borrut, Max Portillo, Joan Llop, Pau Padilla i Pilar Romeu
Maquillatge i vestuari: Nil Coral i Ariadna Canals 
 
Ni un pam de net
Alumnat de 4rt a 6è de primària de l'Escola Dolors Piera
 
Estem en directe, en un programa de televisió de màxima audiència, a punt per saber el veredicte del súper concurs mundial Operació Trombó, que concedeix el premi de la Corxera d'Or. 
La mare i la mestra de música de les germanes Piera estan ansioses per saber si aconseguiran el guardó i si aquestes es faran riques i famoses. Mentrestant, uns personatges estan maquinant un pla per obtenir el botí. La història encara s’embolica més amb la participació de les estrelles estrellades, les presentadores de la televisió, de les  productores més famoses del món musical i d’unes venedores amb el seu porta a porta. 
La intriga i l’acció estan garantides!

Fitxa artística:
Autoria: Carles Casas
Direcció: Marta Nogués
Interpretació:Wijdan Rzine, Sara Vicente, Sara Galimany, Laia Santacana, Marta Montanyés, Noa Gómez,  Aina Castells, Sara Sanchez, Lucía Ledesma, Judith García
Maquillatge i vestuari: Mar Montserrat
Agraïments: AMPA de l'Escola Dolorsi Piera


Organitza:
AMPA Col·legi Vedruna-Sant Elies
AMPA Cristòfor Mestre
AMPA Escola Dolors Piera
AMPA Escola Dr. Estalella i Graells
Col·legi Sant Josep
Col·legi Sant Ramon de Penyafort
Escola Montagut
Col·legi Sant Ramon de Penyafort
Institut Milà i Fontanals

Preu: 3€
 
Localitats: 386 no numerades
 
Venda d’entrades anticipades:
A la taquilla de Cal Bolet els dijous 2 i 9 de maig de 18h a 20h.
Aquesta activitat no disposa de venda a través d'internet. 

Venda d’entrades el mateix dia de la funció:
A la taquilla de Cal Bolet des d’una hora abans del seu inici. 

Alguns monitors i monitores amb molta trajectòria a la Mostra de Teatre Infantil i a l’Escena Jove han volgut expressar-nos com ha estat la seva experiència durant aquests 20 anys i quina ha estat la clau de l’èxit de la Mostra i l’Escena 

“Una expressió de sentiments, humor, fets, esdeveniments, casos del dia a dia, inquietuds del jovent... Un recull d'idees... Un poti-poti entrellaçat, amb un raig de cultura, i unes gotes de verí teatral.”
Marta Nogués 

“La proximitat en una de les màximes expressions de l'art. Un espai on els infants i els joves tenen l'oportunitat d'expressar petites i grans aventures. Llarga vida a la Mostra de Teatre i l'Escena Jove! Que continuï l'espectacle, que tothom hi té cabuda. És un luxe experimentar el creixement dels més menuts, pas a pas, damunt dels taulons d'un gran escenari.
Gràcies a tots i per a tots!”
Carles Casas

"He viscut la Mostra de Teatre Infantil i l'Escena Jove de diferents maneres. Com a públic, he gaudit i m'he emocionat. Com a monitora i com a mestra, he après moltes coses, treballant en xarxa amb altres monitors, tècnics, escoles i Ajuntament. El repte: seguir creixent, seguir emocionant, seguir sumant. Per molts anys, mostres! Llarga vida als petits artistes, al Teatre i a la Cultura!"
 M. Remei Ullate Valls 

"L'olor del maquillatge i la dels focus. VIURE tot el que es VEU i el que no: l'abans, el durant i el després i confiar-hi. I quan es tanca el teló assaborir com entre tots ho hem fet possible, notar els bots d'alegria i sentir les frases dels actors: "Ens ha passat ràpid i en volem més!"
Mar Soler
 
"La Mostra de Teatre Infantil i l'Escena Jove signifiquen una barreja d'emocions i sentiments. El fet d'unir tanta gent per una única passió , que és el teatre, em crea una satisfacció molt gran i positiva."
Anna Bonfill


Durada: 2h

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS