Acte d'agenda

dissabte06novembre '21

Workshop El Jardí. Cia. La Taimada

Dates i lloc: 

Teatre Cal Bolet

Dissabte 6 de novembre

Horari: 

A les 19h

Organització i contacte: 

Ajuntament de Vilafranca

Cia. La Taimada

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la companyia de dansa vilafranquina La Taimada col·laboren treballant un workshop que s’acabarà mostrant al públic al teatre Cal Bolet el proper dissabte 6 de novembre.

El Jardí és una proposta de paisatge escènic inspirada en el Jardí de les Delícies del Bosco. És una primera investigació a desenvolu­par amb voluntaris de totes les edats, majors de 18 anys, i amb mobilitat restringida i integral.

WORKSHOP EL JARDÍ

Un grup de voluntaris amb mobilitat res­tringida i integral, seran els accionadors directes d’un gran conflic­te estètic, conceptual i coreogràfic.

Aquests voluntaris -escollits pel seu interès en el projecte i per la seva voluntat de treballar en un procés comunitari- seran el cos principal de la recerca en residència. Amb els voluntaris es treballarà el cos i la composició mitjançant la Tècnica Presence; la tècnica de treball corporal que utilitza la companyia per moure els seus intèrprets. Al workshop es donarà importància al joc, a la responsabilitat envers els cossos amb mobi­litat no normativa i als límits del moviment.

Hi participaran 15 persones, 8 d'elles vilafranquines i penedesenques amb diverses mobilitats.

Aquest treball es realitzarà al Teatre Cal Bolet els dies 2, 3, 4 i 5 de novembre  i obrirà portes al públic amb una distribució especial de l’espai escènic el dia 6 de novembre a les 19h de la tarda.

Fitxa artística:

Idees i concepte: Cia. La Taimada

Direcció: Jordi Cabestany i Olga Alvarez

Coreografia: Olga Alvarez

Video: Jordi Cabestany

Música: Carlos Martorell

Cossos en acció: Carme Garrido, Jaume Girbau, Iñigo Martínez, Pep Buil, Jordi Mestre, Antonio Ramírez, Ester Prats, Cristina Domingo, Míriam Romero, Isidre Rosich, Josep Claramunt, Beatriz Souza, Victoria Lisbona, Iolanda Moya i Asun Sanz.