Veure tota la programació
Programació > Temporada 2020-2021 > Altres activitats

Mostra de Teatre Infantil 2021

La Barceloneta Sant Magí teatre


15/06/2021 19:00 h
 


Preu: 2,00 €

Lloc: Teatre Cal Bolet


Nova data!
 
ENTRADES
Venda d’entrades anticipades:
Per Internet: a partir del dia 10 de maig
A taquilles els dies 13 i 20 de maig de 18h a 20h.
 
Venda d’entrades el mateix dia de la funció:
A la taquilla de Cal Bolet des d’una hora abans del seu inici.

REPRESENTACIONS TEATRALS: 

-Escapa si pots-


Qui no ha anat mai a passar una estona en un espai d’oci, com un room escape?
 
Si algú no hi ha pres part mai, almenys n’ha sentit a parlar, o sap del que es tracta. Un joc en viu, una experiència real, un gaudi d'immersió total, ideal per a la desconnexió dels maldecaps i els problemes quotidians. Però una sala d’escapisme també té unes altres peculiaritats, una condició sine qua non, que venen explícites íntegrament en l'experiència, i estic parlant ni més ni menys que de la comunicació, el treball en grup i en equip, la cooperació.

Aquesta història s'inicia en un polígon als afores de la civilització, on un room escape anomenat Houdinis obre les portes. És regentat pel propietari i game master. Bé, ja el coneixeran en persona, com també els i les sis participants d’aquesta sessió d’escapisme d’avui. Seran capaços de sobreviure a l’aventura aquests sis caràcters tan oposats? Aconseguiran escapar-se de l’escape? Hi haurà connexió entre el mestre de cerimònies i els sis peculiars nois i noies? Res no està escrit. Ho descobrirem pista a pista a...

Escapa’t si pots! No s’admeten devolucions ni vals de descompte, i recordin que s’ha de pagar en efectiu.

Participa alumnat de 5è, 6è de primària, 1r i 2n d’ESO.

Autoria, guió i dramatúrgia original: Carles Casas i Bolet.
Interpretació: Samuel Castilla Garcia, Marina Ventosa Grases, Martí Hill Castells, Norah Calero Mañas, Aina Castells Montserrat, Fèlix Hill Castells.
Direcció: Carles Casas i Bolet.
Maquillatge i vestuari: Grup teatral de la Barceloneta Sant Magí.
Agraïments: Marta Nogués Folch (edició de vídeo), Pau Sánchez Ruiz-Bazan i a totes les famílies d'aquests petits grans artistes. 

---------------------------------------------------------------------------

-Urgència-
Agafi un numeret i esperi el seu torn per entrar en aquesta original i peculiar clínica. No es pensi que estarà tranquil, a la sala d’espera. Segur que tindrà més d’una sorpresa. Perquè, qui no ha viscut alguna petita o gran aventura en un hospital? Doncs aquest no es quedarà curt!

Una obra de teatre al més pur estil americà i vodevilesc, on res és el que sembla. I el que sembla no és el que és! Estiguin preparats per a una muntanya russa d’alts i baixos, girs inesperats i mil i una trifulgues més, amb les fantàstiques doctores, la nova infermera, el senyor de la neteja, el nostre simpàtic recepcionista, una pacient interna de fa molt i molt de temps i, naturalment, les estimades clientes... vull dir les pacients!

A gaudir de l’esbojarrada història d’Urgència! Una comèdia d’actualitat. Llegeixin detingudament les instruccions d'ús i, en cas de dubte, consultin el farmacèutic de guàrdia. 

Participa alumnat de 5è, 6è de primària. 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO.
 
Autoria: Guió i dramatúrgia original de Carles Casas i Bolet (amb aportacions dels mateixos intèrprets). 
Interpretació: Aina Jodar Nogués, Clàudia Bruquetas Ferre, Jana Laguna Trotonda, Cesc Alejandro Miquel, Gerard Macià Peris, Carol Alonso Sot, Mariona Laguna Trotonda, Abril Perelló Queraltó.
Direcció: Carles Casas i Bolet.
Maquillatge i vestuari: Grup teatral de la Barceloneta Sant Magí.
Agraïments: Marta Nogués Folch, Pau Sánchez Ruiz-Bazan i a totes les famílies d'aquests petits grans artistes i en especial a l'Esther Ferre "vestuari". Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Covid-19:

Mesures Covid-19

© 2021 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS