Veure tota la programació
Programació > Temporada 2020-2021 > Teatre

-Sopar amb batalla-

de Jordi Casanovas


Molts riures, molts nervis i girs inesperats

11/12/2020 20:30 h
 


Preu anticipada: de 18,00 € a 24,00 €
Preu taquilla: de 20,00 € a 26,00 €

Lloc: Teatre Cal Bolet


INICI DE VENDA ANTICIPADA PER AQUEST ESPECTACLE 
Internet: A partir 11 de novembre. 
Taquilles del Teatre Cal Bolet: A partir del dia 12 de novembre (18-20h)

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 24 d'abril, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes de la COVID19.
 

Sinopsi 
“Tots amaguem secrets. Petites o grans mentides. Traumes que no volem revelar o defectes que creiem que no hem de mostrar. Tots amaguem alguna cosa. Necessitem fer-ho per sobreviure en societat. Per fingir que qui ens cauen malament ens cauen bé. Per evitar la confrontació i les baralles. Però hi ha cops que un ja no pot fingir més. En algunes ocasiones, aquella part interior nostra que potser voldríem mantenir oculta decideix sortir, sense que hi puguem fer res, sense que puguem aturar-la. Aquella part animal, irracional, incivilitzada. Aquella part que ens avoca a la batalla. Al voler acabar amb el que no pensa com nosaltres. Que ens porta a posar contra les cordes, fins i tot, a les persones que estimem. 

La Cris i el Dani són una parella que creuen que la sort els somriu. S'estimen, acaben d'estrenar una casa de somni aïllada dels sorolls i dels perills de la ciutat i estan a punt per fer el pas d'iniciar una família. Però avui han convidat als amics d'ella. I els amics d'ella tenen una cosa molt clara: No els agrada gens el Dani. Potser per això desencadenaran una autèntica lluita de tots contra tots, una guerra que els portarà a convertir la cuina i la sala d'estar d'aquesta nova casa en un camp de batalla més real que el que podrien imaginar.

Sopar amb batalla és una comèdia negra, negríssima, on podrem veure aflorar el pitjor, el més grotesc i el més hilarant de cada un d'aquests set personatges que, aquesta nit, només tenien previst sopar, passar-ho bé i riure una mica. La rialla es torçarà.

Iniciem el viatge a Vilafranca. I no és una casualitat. Fa uns anys, quan tenia poc més de vint anys, em van convidar a un sopar que se suposava que seria d'allò més plàcid. Un dels meus amics, el Xavi, va acabar amb un llevataps clavat a la cama i la festa va acabar a l'hospital. Tot i així, malgrat aquest fet, tot el que expliquem en aquesta obra és fruit de la ficció i qualsevol semblança amb la realitat i aquell sopar és pura coincidència.”

Jordi Casanovas

Fitxa artística: 
Dramatúrgia i direcció Jordi Casanovas
Interpretació Roger Coma, Júlia Barceló, Mar Ulldemolins, Jordi Coll, Javier Beltrán, Meritxell Calvo i Majo Cordonet
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Per saber-ne més!
Espectacle amb el segell Com a casa.


Durada: 1h i 40 min

Més informació:
http://www.magneticam.com/sopar-amb-batalla/?lang=ca
http://www.instagram.com/magneticamanagement/

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Covid-19:

Mesures Covid-19

© 2020 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS