Veure tota la programació
Programació > Temporada 2019-2020  > Altres activitats

Presentació de la temporada!

Convocatòria a les 21.15h


9/07/19: Reserva't la data!!!

09/07/2019 20.30 h
 


Preu: gratuït

Lloc: Auditori Municipal

El proper dimarts dia 9 de juliol a les 20.30h, a l’Auditori Municipal, tindrà lloc l’acte públic de presentació de la nova temporada d’espectacles de Cal Bolet i de l’Auditori (octubre'19 a gener'20).

La gala conduïda per l’actor Dafnis Balduz comptarà amb actuacions en directe i amb entrevistes a diferents integrants de companyies que participaran en la programació de la temporada. 

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull i el regidor de Cultura Ricard Rafecas, acompanyats d'altres regidors de l'equip de govern, assistiran a l'acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà el sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori. 

L'accés a la sala de l'Auditori per al públic assistent s'obrirà a les 20.15h i per primera vegada la gala es retransmetrà en directe per Penedès Televisió.

La temporada arrencarà amb el concert Papà Mozart a càrrec de Roger Pera, Joan Pera i l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’espectacle Això ja ho he viscut de la companyia La Perla 29. 


Hi esteu tots convidats i convidades!!!


Durada: 1 h

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS