Veure tota la programació
Programació > Temporada 2018-2019 (octubre-juny) > Altres activitats

Mostra de Teatre Infantil

Col·legi Vedruna-Sant Elies - Escola Dolors Piera - Escola Dr. Estalella i Graells


Celebrem 20 anys de Mostra de Teatre Infantil i Escena Jove!

11/05/2019 19:00 h
 


Preu: 3,00 €

Lloc: Teatre Cal Bolet no numerat

Un somni com a lliçó
De 3r de primària a 2n d'ESO del Col·legi Vedruna-Sant Elies

Un viatge fantàstic a un indret de contes on no faltarà cap detall per assolir l’objectiu de la bondat. Un somni de bruixes bones, prínceps i princeses destronats, i de personatges amb bondat al cor. 
Tot comença amb l'arribada d'uns nens nous a una petita escola. Les mestres faran tot el possible per rebre com cal els nou vinguts, però els seus companys de classe no és que tinguin molt bones idees... Així que caldrà fer un bon aprenentatge. Tot això i molt més a Un somni com a lliçó.

Una història d’acceptació i de tolerància.
Fitxa artística
Autoria i direcció: Carles Casas
Interpretació: Roger Armengol, Irene Castro , Fèlix Hill, Marta Mateu, Guillem Mestres, Núria Navarro, Òscar Raymond de la Nogareda, Marina Ventosa
Maquillatge i vestuari: Carles Casas i Marta Nogués
Agraïments: Marta Noguès, Cristina Serrano, Jordi Fernandez, Ampa i Escola Vedruna-Sant Elies

Pinzell Brillant 

Alumnat de 1r a 3r de primària de l'Escola Dolors Piera

Sembla que, aquest any, al concurs més important de pintura, Pinzell Brillant, hi tornen a participar les pintores més famoses del moment. Tot el poble on se celebra el concurs hi està d’allò més involucrat i se sent emocionat. Però, els malvats es quedaran quietets aquest any? O en planejaran alguna de les seves per intentar aixafar els plans del concurs?
Misteri i pintura us esperen en aquesta obra de teatre.
Que comenci la funció!
 
Fitxa artística 
Autoria i direcció: Anna Bonfill
Interpretació: Xènia Vilaplana, Naomi Obi, Minerva Sánchez, Carla González, Max Perea, Marçal Bertran, Andrea Gómez, Dasha Alcàntara, Valeria Gómez
Maquillatge i vestuari: Marta Estrany i Reyes Anaya
Agraïments: AMPA del col·legi Dolors Piera

Organitza:
AMPA Col·legi Vedruna-Sant Elies
AMPA Cristòfor Mestre
AMPA Escola Dolors Piera
AMPA Escola Dr. Estalella i Graells
Col·legi Sant Josep
Col·legi Sant Ramon de Penyafort
Escola Montagut

Preu: 3€
 
Localitats: 386 no numerades
 
Venda d’entrades anticipades:
A la taquilla de Cal Bolet els dijous 2 i 9 de maig de 18h a 20h.
Aquesta activitat no disposa de venda a través d'internet. 

Venda d’entrades el mateix dia de la funció:
A la taquilla de Cal Bolet des d’una hora abans del seu inici. 

Alguns monitors i monitores amb molta trajectòria a la Mostra de Teatre Infantil i a l’Escena Jove han volgut expressar-nos com ha estat la seva experiència durant aquests 20 anys i quina ha estat la clau de l’èxit de la Mostra i l’Escena 

“Una expressió de sentiments, humor, fets, esdeveniments, casos del dia a dia, inquietuds del jovent... Un recull d'idees... Un poti-poti entrellaçat, amb un raig de cultura, i unes gotes de verí teatral.”
Marta Nogués 

“La proximitat en una de les màximes expressions de l'art. Un espai on els infants i els joves tenen l'oportunitat d'expressar petites i grans aventures. Llarga vida a la Mostra de Teatre i l'Escena Jove! Que continuï l'espectacle, que tothom hi té cabuda. És un luxe experimentar el creixement dels més menuts, pas a pas, damunt dels taulons d'un gran escenari.
Gràcies a tots i per a tots!”
Carles Casas

"He viscut la Mostra de Teatre Infantil i l'Escena Jove de diferents maneres. Com a públic, he gaudit i m'he emocionat. Com a monitora i com a mestra, he après moltes coses, treballant en xarxa amb altres monitors, tècnics, escoles i Ajuntament. El repte: seguir creixent, seguir emocionant, seguir sumant. Per molts anys, mostres! Llarga vida als petits artistes, al Teatre i a la Cultura!"
 M. Remei Ullate

"L'olor del maquillatge i la dels focus. VIURE tot el que es VEU i el que no: l'abans, el durant i el després i confiar-hi. I quan es tanca el teló assaborir com entre tots ho hem fet possible, notar els bots d'alegria i sentir les frases dels actors: "Ens ha passat ràpid i en volem més!"
Mar Soler
 
"La Mostra de Teatre Infantil i l'Escena Jove signifiquen una barreja d'emocions i sentiments. El fet d'unir tanta gent per una única passió , que és el teatre, em crea una satisfacció molt gran i positiva."
Anna Bonfill


Durada: 1h

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS