Veure tota la programació
Programació > Temporada 2018-2019 (octubre-juny) > Altres activitats

Mostra de Teatre Infantil

Col·legi Sant Josep - Col·legi Vedruna-Sant Elies - Col·legi Sant Ramon de Penyafort


Celebrem 20 anys de Mostra de Teatre Infantil i d'Escena Jove!

10/05/2019 19:00 h
 


Preu: 3,00 €

Lloc: Teatre Cal Bolet no numerat

Colls units
Alumnat de 5è de primària a 2n d'ESO del Col·legi Sant Josep
 
Una forta crisi sacseja un país on convivien pacíficament ciutadans del coll vermell i del coll verd. La Colla dels Colls Vermellosos atribueix la causa de tots els mals als ciutadans del coll verd. A més d'una al·legoria sobre l'ascensió del nazisme a Alemanya, aquesta obra acosta als infants temes com el racisme, l'explotació econòmica o la dominació sobre països i cultures.

Fitxa artística
Autoria: Adaptació a càrrec de Mar Soler de l'obra Nassos, nassos, nassis de Quim Canals
Direcció: Mar Soler
Interpretació: Ariadna Girona, Martí Sonet, Gerard Bolet, Carla Rovira, Eva López, Aina Gil, Mireia Gil, Júlia Fernández, Marta González i Marc Muntanè
Maquillatge i vestuari: Voluntaris 
Agraïments: Voluntaris i escola Sant Josep
 
Valor incalculable
Alumnat de 6è de primària de l'Escola Dr. Estalella i Graells

La història ocorre a Barcelona, concretament, al barri de Gràcia. En una torreta gens humil viuen l'àvia Paquita i les seves dues netes. A l’àvia se la coneix per la seva garreperia, i les males llengües diuen que dins la caixa forta amaga valors incalculables! Les netes volen aconseguir un dels tresors de la caixa: l'Ou de Fabergé, i estudien un pla per aconseguir-lo. Com s’ho faran amb el vigilant de la casa? Com despistaran els mossos d’esquadra? I el delinqüent més buscat, què hi fa a la casa? 
No us perdeu aquesta peça teatral, de valor incalculable!

Fitxa artística:
Autoria i direcció: Carles Casas
Interpretació: Manel Vázquez, Guillem Feliu, Miguel segura, Julià Martin, Foix Subirós, Sira Amatller., Joana Romeu, Mar Ullate, Glauca
Amatller
Maquillatge i vestuari: Escola Estalella i Graells 
Agraïments: Pedro Garcia, Marta Nogués i AMPA Escola Dr.Estalella i Graells
 
Rodari ens roda món! 
Alumnat de 2n a 6è de primària del Col·legi Sant Ramon de Penyafort

Gianni Rodari deixa en els contes pinzellades de la seva fina ironia, alhora que fa una crida a la cordialitat, la generositat i l'honradesa. Us portem una adaptació teatral de tres contes que posaran a prova la vostra imaginació. Preparades i preparats per viatjar?

Fitxa artística
Autoria:Adaptació teatral de Mar Soler de tres contes de Gianni Rodari
Direcció: Mar Soler
Interpretació: Guillem Brull, Roger Quer, Èric González, Marta Paredes, Eva Moreno, Pau Joan, Meritxell Arnan, Martina Fort, Daniela Baladón, Gala Mora, Ginesta Ullate, Mar Miranda, Jana Miranda, Jana Guilera, Carlota Piqué, Júlia Oller, Marc Tomàs, Jaume Freixedas
Maquillatge i vestuari: Voluntaris del col·legi Sant Ramon de Penyafor
Agraïments: Exalumnes de l'extraescolar, voluntaris, Anna Saumell, Adrià Tarrida i M. Remei Ullate
 
L’Astàleg de Bronze
Alumnat de 3r de primària a 2n d'ESO del Col·legi Vedruna Sant-Elies

Un grup d'arqueòlogues i aventureres són les encarregades d'una missió secreta: localitzar l'Astàleg de Bronze, una estatueta de bronze. 
Resoldre l’enigma suposa rebre l’herència de la fortuna del magnat Lord Sebastian Apricot com a recompensa. Però aquest premi atrau els seus tres nebots: Charles, Robert i Albert, més coneguts amb l'àlies dels Mans Blanques. La cosa es complica quan també s'afegeixen a la recerca la multimilionària Fortuna d'Ors i la seva fidel ajudanta, la Conèpiles. "

Fitxa artística
Autoria i direcció: Carles Casas
Interpretació: Cesc Alejandro, Clàudia Bruquetas, Aina Jodar, Jana Laguna, Gerard Macià, Helena Piloñeta i Francesc Sabaté
Maquillatge i vestuari: Carles Casas i Marta Nogués 
Agraïments: Marta Noguès, Cristina Serrano, Jordi Fernandez, Ampa i Escola Vedruna Sant Elies 
 
Organitza:
AMPA Col·legi Vedruna-Sant Elies
AMPA Escola Cristòfor Mestre
AMPA Escola Dolors Piera
AMPA Escola Dr. Estalella i Graells
Col·legi Sant Josep
Col·legi Sant Ramon de Penyafort
Escola Montagut

Preu: 3€
 
Localitats: 386 no numerades
 
Venda d’entrades anticipades:
A la taquilla de Cal Bolet els dijous 2 i 9 de maig de 18h a 20h.
Aquesta activitat no disposa de venda a través d'internet. 

Venda d’entrades el mateix dia de la funció:
A la taquilla de Cal Bolet des d’una hora abans del seu inici. 

Alguns monitors i monitores amb molta trajectòria a la Mostra de Teatre Infantil i a l’Escena Jove han volgut expressar-nos com ha estat la seva experiència durant aquests 20 anys i quina ha estat la clau de l’èxit de la Mostra i l’Escena 

“Una expressió de sentiments, humor, fets, esdeveniments, casos del dia a dia, inquietuds del jovent... Un recull d'idees... Un poti-poti entrellaçat, amb un raig de cultura, i unes gotes de verí teatral.”
Marta Nogués 

“La proximitat en una de les màximes expressions de l'art. Un espai on els infants i els joves tenen l'oportunitat d'expressar petites i grans aventures. Llarga vida a la Mostra de Teatre i l'Escena Jove! Que continuï l'espectacle, que tothom hi té cabuda. És un luxe experimentar el creixement dels més menuts, pas a pas, damunt dels taulons d'un gran escenari.
Gràcies a tots i per a tots!”
Carles Casas

"He viscut la Mostra de Teatre Infantil i l'Escena Jove de diferents maneres. Com a públic, he gaudit i m'he emocionat. Com a monitora i com a mestra, he après moltes coses, treballant en xarxa amb altres monitors, tècnics, escoles i Ajuntament. El repte: seguir creixent, seguir emocionant, seguir sumant. Per molts anys, mostres! Llarga vida als petits artistes, al Teatre i a la Cultura!"
 M. Remei Ullate 

"L'olor del maquillatge i la dels focus. VIURE tot el que es VEU i el que no: l'abans, el durant i el després i confiar-hi. I quan es tanca el teló assaborir com entre tots ho hem fet possible, notar els bots d'alegria i sentir les frases dels actors: "Ens ha passat ràpid i en volem més!"
Mar Soler
 
"La Mostra de Teatre Infantil i l'Escena Jove signifiquen una barreja d'emocions i sentiments. El fet d'unir tanta gent per una única passió , que és el teatre, em crea una satisfacció molt gran i positiva."
Anna Bonfill


Durada: 2h

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS