Veure tota la programació

Notícies

Brillant estrena de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca!

10/02/2020


El diumenge, 9 de febrer, la Camerata Penedès va oferir el seu primer concert com a orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca. 

Un nombrós públic va voler assistir a l’estrena de la Camerata Penedès que va oferir un repertori ben especial amb Il Pianto d’Arianna i a continuació amb la Battaglia de H. Biber. Va tancar el concert amb el Magnificat de Bach acompanyada per la Polifònica de Vilafranca i sota la direcció de Pep Prats, un director molt conegut a Vilafranca per dirigir el projecte Cantània les escoles de Vilafranca durant molt anys. 

El concert va comptar amb els solistes de renom Ulrike Haller (soprano), Mariona Llobera (mezzosoprano) Jorge J. Morata (tenor) i Germán de la Riva (baix); i també del musicòleg David Puertas que va anar introduint unes explicacions de cada peça.

Per acabar, la nova orquestra de l’Auditori de Vilafranca va voler compartir l'activitat micro obert, per ampliar amb explicacions les peces interpretades, amb el públic assistent  

Al final, el públic present els va dedicar una gran ovació per la seva actuació.

Músics de la Camerata
Els músics integrants de la Camerata Penedès són Ernest Martínez, Clàudia Farrés, Javier González, Marina Arrufat, Ruben Méndez, Eura Fortuny, Irma Bau, Felipe Contreras i Roberto Ordax. Són nou músics fixos que, en ocasions, comptaran amb col•laboradors i convidats. 

Programació de la temporada febrer-juny’20
La propera obra que ens oferià la Camerta Penedès està programada pel dia 10 de maig a les 7 de la tarda i serà Un passeig pel classicisme. Haydn en Do. 


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2020 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS