Veure tota la programació

Notícies

ASSAIG OBERT d'Estat Decepció

08/01/2020


 
El Teatre Cal Bolet us ofereix un assaig obert de l'obra Estat Decepció de  la companyia Flyhard Produccions demà dijous 9 de gener a les 19.30h, al Teatre Cal Bolet. 

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic.
 
Les places són limitades i les entrades per accedir a l'assaig obert es podran recollir de manera gratuïta a la taquilla de Cal Bolet demà mateix dijous a partir de les 19h.  Es repartiran les entrades per ordre d'arribada, només a les persones titulars del Carnet d'Amic i fins a exhaurir les 80 localitats previstes per a l'assaig obert.  
 
NO HI HA RESERVA D'ENTRADES PRÈVIA, NI CAL ENVIAR CAP CORREU.  LES ENTRADES DISPONIBLES ES PODEN OBTENIR DIRECTAMENT A LA TAQUILLA DE CAL BOLET DEMÀ DIJOUS A PARTIR DE LES 19H. 
 
L'acte comptarà amb una petita introducció a càrrec de la companyia Flyhard i un assaig obert de l’obra sencera amb els intèrprets Pepo Blasco, Xavi Gardés, Clara Manyós, Ruth Talavera i Carla Torres (en substitució d'Eu Manzanares, de baixa per malaltia). La durada aproximada prevista és d'1 hora i 30 minuts.

L'obra Estat Decepció, amb les entrades exhaurides, es representarà el divendres 10 de gener a es 20.30h al Teatre Cal Bolet.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2020 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS