Veure tota la programació

Notícies

Presentem temporada!

03/12/2019


Amics i amigues, 

El proper dimecres 11 de desembre a les 19h al Teatre Cal Bolet se celebrarà la gala de presentació de la nova temporada d’espectacles de Febrer a Juny de 2020.

L’acte, conduït per l’actriu i productora Ruth Talavera, estarà ple d’actuacions, música en directe i entrevistes amb alguns dels protagonistes de la programació. Entre ells hi podrem trobar el compositor, cantant i guitarrista Arnau Tordera (d’Obeses) i el dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas, entre d’altres. 

Tampoc hi faltaran els membres de la nova orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca, la Camerata Penedès, que tindrà presència en la programació musical d’aquesta nova temporada.

Com és tradició, també se celebrarà un sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.

El regidor de Cultura Ricard Rafecas, acompanyat d'altres membres de l'equip de govern, assistiran a l'acte que serà obert a tot el públic. Per finalitzar, gaudirem d’un refrigeri i una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

La gala per segona temporada consecutiva es podrà seguir en directe per Penedès Televisió i per això la convocatòria del públic al teatre Cal Bolet és a les 18.45h. 

Les entrades i abonaments estaran disponibles per als titulars amb el Carnet d’Amic a la taquilla del Teatre Cal Bolet els dies 12, 13 de desembre de 18 a 20h i el dia 14 de desembre d’11 a 13 i de 18 a 20h i a partir del 19 de desembre per la resta de públic. 

Tothom podrà comprar on-line a partir del 15 de desembre a https://espectacles.vilafranca.cat

HI ESTEU CONVIDATS/DES!


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2020 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS