Veure tota la programació

Notícies

Presentació de la nova temporada d'espectacles a Cal Bolet!

26/11/2019


Amics i amigues, el dimecres dia 11 de desembre a les 19h al Teatre Cal Bolet tindrà lloc l'acte públic de presentació de la nova temporada de febrer a juny'20 del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal. 

La gala serà conduïda per l'actriu i productora Ruth Talavera, a qui podreu veure actuar el proper 10 de gener a l’espectacle Estat Decepció, estarà plena de sorpreses, actuacions, música en directe i entrevistes amb alguns dels protagonistes de la nova programació.  

L'alcalde de Vilafranca Pere Regull i el regidor de cultura Ricard Rafecas, acompanyats d'alguns regidors de l'equip de govern, assistiran a l'acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà un sorteig d'entrades i d'un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l'Auditori. La gala clourà amb una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord. 

RESERVEU-VOS LA DATA!

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2020 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS