Veure tota la programació

Notícies

ESTRENA LA BROMA FINAL de Jordi Casanovas

18/10/2017

La propera temporada teatral, concretament el 17 de febrer, el Teatre Cal Bolet estrenarà la darrera producció de Jordi Casanovas que porta per titol La Broma Final

Una obra dirigida per Marc Angelet i interpretada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz. 

Sinopsi:

Quan una broma surt malament, l'humor també pot matar.

La Broma Fina
l és una comèdia que posa al límit als seus personatges. Un retrobament de dos vells amics serveix per preguntar-se precisament sobre aquests límits. Els de l'amistat, els de l'amor...però sobretot...els de l'humor. 


Enllaç a http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1239922-una-factoria-d-exits.html

Apropa Cultura

17/10/2017

Apropa Cultura fa de la Cultura un privilegi inclusiu!
 
Apropa Cultura
 celebrarà la setmana del 23 al 29 d'octubre la Setmana Apropa Cultura. I encara aquesta 3a Setmana Apropa amb 30 equipaments culturals més que l'any anterior (actualment n'hi participen 93 de tot el territori), la presència del programa en 24 ciutats i municipis de tot Catalunya i més de 30.000 usuaris que han gaudit del programa durant el 2016. 


Apropa Cultura i els equipaments que en formen part fan possible que persones en situació vulnerable i en risc d'exclusió social puguin gaudir de teatres, auditoris, museus, espais singulars i festivals i participar en la vida cultural d'arreu de Catalunya.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès va adherir-se a l'Apropa Cultura la temporada 2011-2012 incorporant a la xarxa els equipaments del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal.


Durant la temporada 2016-2017 hi ha hagut 237 assistències als seus espectacles i continuarem perquè en siguin molts mès! Club de lectura REFRACCIONS

16/10/2017

El passat dimecres dia 11 d'octubre,  el club de lectura Llegir el teatre va treballar el text teatral Refraccions

Un club de lectura organitzat per la Biblioteca Torras i Bages i el Teatre Cal Bolet de Vilafranca que condueix i dinamitza Valeri Laguna. Un projecte fruit de la col·laboració entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya, i dut a terme a les biblioteques públiques de Catalunya.

Durant la sessió de treball de l'obra Refraccions vam poder desgranar molts detalls que de vegades passen desapercebuts i ens van despertar moltes ganes d'anar a veure l'obra que es representarà divendres dia 20 d’octubre a les 20.30 al Teatre Cal Bolet.

Un veritable luxe comptar amb la presència de l’autora i directora, Concha Milla i a Sergio Matamala, un dels dos actors protagonistes!

Si teniu ganes de formar part del club de lectura Llegir el Teatre podeu posar-vos en contacte, presencialment o al telèfon 93 890 40 30, amb la Biblioteca Torras i Bages.


Enllaç a http://biblioteca.vilafranca.cat/noticies/programacio-del-club-llegir-el-teatre
Enllaç a http://biblioteca.vilafranca.cat/contacte-0

ESCENA 25, Gaudeix de la Cultura!!!

16/10/2017

Escena 25, que enguany presenta la seva cinquena edició, és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que ofereix als joves entrades per als espectacles d'arts escèniques i música en viu, entre els mesos d'octubre i novembre, a preu reduït. 

El teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal de Vilafranca participen en aquesta campanya i per això els 10 espectacles dels mesos d'octubre i novembre, tindran uns preus entre 5 i 7 euros per als joves que hi vulguin participar. 

Per gaudir dels avantatges cal tenir entre 18 i 25 anys i estar registrat a la web: www.escena25.cat


Enllaç a http://www.escena25.cat/ASSAIG OBERT: Refraccions

10/10/2017

El Teatre Cal Bolet us ofereix un assaig obert de l'obra Refraccions de la companyia Flyhard Produccions el proper dijous 19 d'octubre a les 7 de la tarda al Teatre cal Bolet. 

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic que requereix una inscripció prèvia a espectacles@vilafranca.cat. L'assaig té un aforament limitat i per assistir-hi caldrà haver rebut la disponibilitat de plaça.

L'acte comptarà amb la presència dels intèrprets Sergio Matamala i Alícia Puertas, la directora i dramaturga Concha Milla i l'ajudanta de direcció Clara Cols.

L'assaig obert pretén mostrar com s'ha gestat l'obra i tot el treball realitzat per l'equip actoral. Tota una experiència!!!


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/312/1/teatre/refraccions/

Vols LLEGIR EL TEATRE?

26/09/2017

La Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca i el Teatre Cal Bolet de Vilafranca organitzen de nou el club de lectura Llegir el Teatre, un projecte fruit de la col·laboració entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya, i dut a terme a les biblioteques públiques de Catalunya.
 
El club de lectura consistirà en deu sessions d’octubre a juny, que es duran a terme a L’Escorxador, on s'analitzaran els textos de vuit de les obres de la programació del TNC i 2 del Teatre Cal Bolet, així com també algunes claus dels muntatges. Valeri Laguna és l'encarregat de conduir i dinamitzar el club. La primera trobada serà el dia 11 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre i es tractarà l'obra Refraccions de Concha Milla.

Per a poder-hi participar cal inscriure's a la Biblioteca Torras i Bages durant el mes de setembre. Les places són limitades.
Els participants del club gaudiran d'un descompte en l'adquisició de les entrades del TNC i del Teatre Cal Bolet. 

Programació de les trobades (a les 19.30h, a l'Escorxador):
REFRACCIONS, Concha Milla:  11/10/2017
ISLÀNDIA, Lluïsa Cunillé: 25/10/2017
DESIG SOTA ELS OMS, Eugene O’Neill : 15/11/2017
EL PERRO DEL HORTELANO, Lope de Vega: 20/12/2017
FAIRFLY, Joan Yago: 10/1/2018 
BLASTED (REBENTATS), Sarah Kane: 24/1/2018 
SOL SOLET, Àngel Guimerà: 14/3/2018
QUE REBENTIN ELS ACTORS, G. Calderón: 18/4/2018
LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK, Oscar Wilde: 16/5/2018
TEMPS SALVATGE, Josep M. Miró: 13/6/2018

Descomptes només aplicables a la venda anticipada!

26/09/2017

Aquesta temporada (professional adults) us proposem més abonaments que podeu adquirir també per internet.

Us recordem que els descomptes, abonaments i altres promocions no són acumulables i que només s'aplicaran en la modalitat de venda anticipada.

Si voleu gaudir de descomptes als espectacles avanceu la compra! Les taquilles del Teatre Cal Bolet obren cada dijous no festiu de 6 a 8 de la tarda i sense comissions podeu adquirir entrades al web http://espectacles.vilafranca.cat

Nova temporada d'espectacles familiars

18/09/2017

Dissabte a la tarda vam presentar la programació d'espectacles familiars amb una Festa. 

L'acte va ser el tret de sortida de la programació familiar d'octubre a gener del Teatre Cal Bolet i de l'Auditori de Vilafranca. La presentació va anar a càrrec del regidor de Cultura Raimon Gusi i una àmplia representació de la Xarxa, i fins i tot va pujar a l'escenari la Xarxeta.

Els  més petits van poder gaudir dels tallers i del concert de Landry, El Rumbero. Landry, amb la seva rumba, es va posar el públic a la butxaca fent ballar i cantar a tota la família malgrat els problemes de so. 

Una programació àmplia i diversa


Aquest any es faran 7 espectacles familiars que contemplen diferents disciplines: teatre, música, dansa, màgia, circ, cinema d'animació i un taller musical.

Hansel i Gretel, el musical és la primera obra de teatre musical que obrirà temporada. La màgia amb l'espectacle Impact i els pallassos amb Xarivari completen l'oferta de la Xarxa. 

El circ Amigoo, la dansa de la Cia MONS dansa amb l'espectacle Wabi-Sabi i la música amb el concert Arrítmia de rumba seran la resta de propostes que es presentaran i que estan organitzades per la Regidoria de Cultura.

Gaudiu de les nova programació!

Teniu tots els detalls de la programació a:  http://espectacles.vilafranca.cat/


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2017 Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS