Veure tota la programació

Notícies

Promoció especial Festival VINYASONS!

13/06/2017

 
El Festival VinyaSons organitzat per l'Orquestra de Cambra del Penedès us ofereix una promoció especial amb el Carnet d'Amic de Cal Bolet i l'Auditori!

Una combinació de música, vins i gastronomia per gaudir de la màgia de la música en directe d'artistes com Judit Neddermann, In Crescendo i Chicuelo & Mezquida, entre d'altres, i degustar alguns dels millors vins i caves de cellers emblemàtics, acompanyat per un menú de tapes.
 
Podeu gaudir d'un abonament exclusiu amb un estalvi molt important sobre el preu normal de les entrades si escolliu 3 espectacles abans del 15 de juny:

PREU NORMAL 3 ESPECTACLES: 105€

PREU ABONAMENT amb el CARNET D'AMIC: 60€

Seguiu aquest enllaç per poder gestionar l'abonament:


Enllaç a http://www.vinyasons.com

Crítica de BIRDIE (Agrupación Señor Serrano) per Manel Güell

03/05/2017

 

Engeguem amb l'acompanyament de Recomana (projecte professional d'acompanyament a l'espectador)  les primeres crítiques escrites pel públic de Cal Bolet i l'Auditori.

Volem que el nostre públic no sigui passiu sinó que pugui també formar part d'un procés crític que ens ajudi a construir el nostre relat.

Aquesta primera crítica refereix a l'espectacle multimèdia BIRDIE de l'Agrupación Señor Serrano que vam poder veure el passat divendres 28 d'abril al Teatre Cal Bolet.  L'escriu Manel Güell.  

Gràcies, Manel, benvingut! 

 


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.recomana.cat

EL DIA DEL TEATRE PORTA DESCOMPTES ESPECIALS!

27/03/2017

Avui dilluns 27 de març és el DIA MUNDIAL DEL TEATRE.

Des del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal ho volem celebrar amb vosaltres, amics i amigues.

Per això, us oferim un descompte especial i exclusiu del 50% en determinats espectacles que serà efectiu per internet des d'avui dia 27 al dijous 31 de març i a taquilla només el DIJOUS 30 de març.

Els espectacles i concerts amb descompte especial són:

- EL NIÑO DE LA TELE

- EL PETIT DE CAL ERIL

- BIRDIE.  Agrupación Señor Serrano 

- CLARA PEYA.  Oceanes.

- +45.  Cia Sebastián García Ferro

- L'ÚLTIMA NIT DEL MÓN. Flyhard Produccions.

- SARA PI

- GOST, la Mercè.

Com funcionarà?

Aquests espectacles tenen activat el descompte especial "DIA DEL TEATRE AMICS 50%" des d'avui dilluns dia 27 de març fins les 20h del dijous 30 de març.  Podreu fer la compra a través d'internet marcant aquest descompte o bé a la taquilla del teatre Cal Bolet que, com cada dijous no festiu, obrirà de 6 a 8 de la tarda.

Recordeu!  Només del 27 al 30 per  internet i el 30 a taquilla! 

Aquesta és una promoció exclusiva per a les persones titulars del Carnet d'Amic de Cal Bolet i l'Auditori! 

CELEBREM EL DIA DEL TEATRE AMB VOSALTRES, AMICS I AMIGUES! 

 


Enllaç a http://www.aadpc.cat/entrada/manifest-de-laadpc-del-dia-mundial-del-teatre-2017/
Enllaç a http://www.artezblai.com/artezblai/mensaje-del-dia-mundial-del-teatro-2017-por-isabelle-huppert.html

Per saber-ne més sobre Blanca Desvelada!

20/03/2017

 
Dijous 23 de març a les 19.30h a la Biblioteca Torras i Bages tindrà lloc una conferència a càrrec de l'actriu Alejandra Jiménez-Cascón amb motiu de la representació de l'obra Blanca Desvelada el divendres 24 de març al Teatre Cal Bolet.
 
Alejandra Jiménez Cascón ens parlarà del procés de creació de Blanca Desvelada, una obra dirigida per Montse Bonet, i de la qual ella és autora i intèrpret.
 
Les dones protagonistes lluiten contra les seves pors a la recerca del perdó i la reconciliació.
Una obra que aborda les relacions entre mares i filles i de la qual descobrirem el seu particular procés de creació a través d'un equip de dones.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/262/1/teatre/blanca-desvelada/
Enllaç a http://biblioteca.vilafranca.cat/agenda/dona-creadora

La Perla 29 prepara la gira de L'Hostalera al Teatre Cal Bolet

07/03/2017

La companyia La Perla 29 realitzarà una residència tècnica i artística aquesta setmana a Cal Bolet per adaptar la gira de L'Hostalera.  L'obra es va estrenar i s'ha vist fins la setmana passada a la Biblioteca de Catalunya, seu de La Perla 29.  Així, des del Teatre Cal Bolet es prepararà tota la gira de l'espectacle per Catalunya que tindrà el seu tret de sortida aquest diumenge 12 de març a Vilafranca del Penedès. 

L'HOSTALERA, de Carlo Goldoni: Diumenge 12 de març a les 19h al Teatre Cal Bolet 

Darreres entrades a la venda! 


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/270/1/teatre/l%E2%80%99hostalera-de-carlo-goldoni/

Dijous es posaran a la venda les entrades del "Canta Gran!"

21/02/2017


Aquest dijous 23 de febrer es posaran a la venda les entrades del concert participatiu Canta Gran! 

Per primer cop a Vilafranca el dissabte 11 de març 200 persones grans de diverses formacions corals interpretaran una cantata a l'Auditori de Vilafranca. Un projecte amb set músics professionals, una direcció i uns solistes professionals que, junta amb els cantants amateurs, faran d'aquest concert una experiència única tant dintre com fora de l'escenari. Hi participaran la Societat Coral El Coro (Vilafranca), Coral Tívoli (Vilafranca), Coral La Girada (Vilafranca), Coral de l'Institut Eugeni d'Ors (Vilafranca), Coral Sant Magí (Tarragona), Coral Esplai de Reus (Reus) i Coral l'Esplai (Vilanova).
 
Aquest dijous dia 23 de febrer es posaran a la venda al preu únic de 5€ (preu venda anticipada) les entrades per a aquest espectacle a la taquilla de Cal Bolet de 18 a 20h i també per internet (sense comissions).


Enllaç a http://www.vilafranca.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=26113399

Felicitem al guanyador del lot de JUVÉ & CAMPS!

07/02/2017

El Joan Sàbat Gili va ser el guanyador del lot de JUVÉ & CAMPS que sortejàvem el dia del concert LES DONES DE MOZART: ÀRIES D'ÒPERA per a totes les persones titulars del Carnet d'Amic que haguessin comprat l'entrada fins al dia 2 de febrer.

El Joan Sàbat és amic de Cal Bolet i l'Auditori des del 2014 amb el número de Carnet 587.

Moltes felicitats! 

SORTEIG lot Juvé & Camps (Carnet d'Amic)

31/01/2017

Diumenge vinent, dia 5 de febrer, tindrà lloc el primer concert de la temporada febrer - juny 2016:  Les dones de Mozart: àries d'òpera.  Dues de les cantants més brillants i internacionals de la nova generació: Anna Alàs i Maria Hinojosa amb l'Orquestra de Cambra del Penedès.

Sortegem
 una caixa exclusiva de 4 productes Juvé & Camps, patrocinador del concert.  La caixa està decorada amb una litografia impresa a la tapa del famós pintor britànic Philip Stanton i conté 2 ampolles de cava i 2 de vi negre.  El sorteig es realitzarà entre totes les persones titulars del Carnet Amic de Cal Bolet i l'Auditori que adquiriu l'entrada del concert (a taquilla o per internet) fins al dia 2 de febrer (inclòs). També participareu les persones amb el Carnet d'Amic que ja tingueu l'entrada.

El dia del concert es comunicarà el resultat del sorteig i es farà el lliurament del premi a la persona guanyadora.

Molta sort!

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2017 Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS