Veure tota la programació

Notícies

Canvi de repartiment a Les Noies de Mossbank Road

23/04/2018


Daniela Feixas substituirà Cristina Genebat a Les Noies de Mossbank Road

Segons ens ha comunicat  la distribuïdora de l'espectacle durant les properes funcions hi haurà un canvi de repartiment que afectarà a la representació que es durà a terme al Teatre Cal Bolet el proper diumenge 27 de maig de 2018.

L'actriu penedesenca Daniela Feixas, que ha treballat en la direcció amb la Sílvia Munt, substituirà a Cristina Genebat. Daniela ha aparegut a sèries de televisió com Plats Bruts, El Cor de la Ciutat, La Riera o Nit i Dia. En l'àmbit teatral destaquen els seus papers a obres com Antígona, Excuses!, Juli Cèsar i Mirall Trencat. 
El 2004 va rebre el Premi "Octubre" de teatre per Només sexe.


Enllaç a http://Web espectacles

Conferència vinculada a l'obra teatral Lifespoiler

16/04/2018

Aquest dimecres, 18 d’abril a les 19h a l’Escorxador hi haurà la conferència Un humanisme avançat davant el tsunami tecnològic, a càrrec d’Albert Cortina.

La conferència al voltant del determinisme i la ciència-ficció, és un preludi a l’obra Lifespoiler de Flyhard Produccions que, amb les entrades exhaurides, es representarà el divendres 20 d'abril a les 20.30h al Teatre Cal Bolet.

Albert Cortina és advocat i urbanista (UAB y UPC). És director de l’Estudi DTUM i del Màster en Estudis Regionals, Urbans i Metropolitans (UAB). Assessora a governs i agents privats en la implantació de polítiques i d´instrumentació de regulació, de planificació i gestió de la ciutat, el territori i el paisatge.
És impulsor d'implicació ciutadana, de mediació i concertació territorial i consultor en intel·ligència ambiental i en estratègia per un hàbitat urbà intel·ligent. És membre de grups d'investigació sobre ètica aplicada a l'urbanisme i territori. Ha coordinat el llibre, juntament amb Miquel Àngel Serra ¿Humanos o posthumanos?. I enguany s'ha publicat el seu nou llibre Humanismo avanzado.


Enllaç a http://vilapensa.cat/teams/albert-cortina/
Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/356/1/teatre/lifespolier-entrades-exhaurides/

Assaig tècnic obert de Lifespoiler

12/04/2018


El Teatre Cal Bolet us ofereix un assaig tècnic obert de l'obra Lifespoiler de  la companyia Flyhard Produccions el proper dijous 19 d'abril, a les 7 de la tarda, al Teatre Cal Bolet. 

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic que requereix una inscripció prèvia a espectacles@vilafranca.cat. L'assaig té un aforament limitat i per assistir-hi caldrà haver rebut la disponibilitat de plaça. 

L'acte comptarà amb la presència dels intèrprets Clara Cols, Vicky Luengo i de Sergio Matamala de Flyhard Produccions que podran interactuar en algun moment amb el públic assistent.  La durada aproximada prevista és d'1 hora.

L'assaig tècnic obert pretén mostrar el treball realitzat per l'equip tècnic i actoral  i, també, l’adaptació de l’obra als espais del teatre Cal Bolet.

L'obra Lifespoiler, amb les entrades exhaurides, es representarà el divendres 20 d'abril a les 20.30h al Teatre Cal Bolet.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/356/1/teatre/lifespolier-entrades-exhaurides/

CELEBREM EL DIA DEL TEATRE AMB DESCOMPTES ESPECIALS!

23/03/2018


El proper dimarts 27 de març és el DIA MUNDIAL DEL TEATRE. 

Des del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal ho volem celebrar amb vosaltres, amics i amigues. Per això, us oferim un descompte especial i exclusiu del 50% en determinats espectacles que serà efectiu, només per internet, durant tot el dia 27 de març.

Els espectacles i concerts amb descompte especial són:

- Ella. Teatro La Lavandería.

- Núria Graham. 
Does It Ring a Bell?

Le Jour de la Bête/El Dia de la Bèstia d'Aina Alegre.

El octavo día. La Taimada. Olga Álvarez i Jordi Cabestany.

Remena nena. Arnau Tordera i Jordi Domènech.

Intana.


Com funcionarà?
Aquests espectacles tindran activat el descompte especial "DIA DEL TEATRE AMICS 50%" per internet NOMÉS el dimarts 27 de març. 

Recordeu!  Només del 27 de març i per internet! 

Aquesta és una promoció exclusiva per a les persones titulars del Carnet d'Amic de Cal Bolet i l'Auditori! 

CELEBREM EL DIA DEL TEATRE AMB VOSALTRES!
 


Arxiu adjunt en PDF


Presentació de l'OCP a Barcelona amb un 35% de descompte

20/03/2018


L’ ORQUESTRA DE CAMBRA DEL PENEDÈS ES PRESENTA A L’AUDITORI DE BARCELONA

L'Orquestra de Cambra del Penedès, integrada per alguns dels músics més brillants de la nova generació, es presenta a Barcelona el proper dilluns 26 de març a les 20.30h a la Sala 2 – Oriol Martorell de L’Auditori amb una de les millors sopranos del moment, Sara Blanch, i una selecció de grans àries de Rossini. 

El concert, que compta amb el suport del Consell Regulador del Cava, s’emmarca dins d’una estratègia de promoció de l’OCP més enllà del Penedès, i per donar a conèixer l’alt nivell artístic del projecte en un espai tan emblemàtic com L’Auditori.
 
Per aquest concert, els Amics i Amigues del Teatre Cal Bolet i l'Auditori gaudeixen d'un descompte especial del 35% sobre el preu normal de l'entrada. 

Programa del concert
Beethoven: Obertura Leonora núm. 1, op. 138
Rossini: Àries de Il Signor Bruschino,  Il Turco a Italia, El Barbero de Sevilla
Kodály: Danses de Galanta 

Fitxa artística
Orquestra de Cambra del Penedès
Sara Blanch, soprano
Màrius McGuinness, director

L’Orquestra de Cambra del Penedès va ser creada el 2012, gràcies al dinamisme, empenta i creativitat de la nova generació de músics i gestors formats en universitats i centres musicals de primer nivell.
Sorgida a partir de l’Ensemble ConjuntXXI!, l’OCP està integrada per alguns dels músics més destacats de la nova generació d’intèrprets del país, joves amb una gran experiència orquestral en formacions de primer nivell d’arreu d’Europa. Els músics, són el principal valor artístic de l’OCP.

Una orquestra professional amb seu estable a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès, un equipament de primer nivell i de gran qualitat acústica, on realitza la creació de noves produccions.

L’OCP, tot i la seva curta trajectòria, ja ha estat convidada a diversos festivals d’arreu d’Espanya: la Temporada d’Òpera del Teatro Gayarre de Pamplona, interpretant l’òpera Lucia di Lamermoor, el Festival Internacional de Música de Ciutadella i ha actuat també a Castelló i per diversos auditoris i festivals de la geografia catalana.

En aquestes 6 temporades a l’Auditori Municipal, l’OCP ha consolidat l’assistència de nou públic als concerts de clàssica, creant alhora una fidelització del mateix i també integrant a les escoles de música de la comarca en bona part de les seves produccions i concerts.
Sense cap mena de dubte
ha esdevingut un valor cultural molt destacat per a Vilafranca i per al Penedès i, actualment, és una de les orquestres més valorades a Catalunya.


Enllaç a http://www.auditori.cat/ca/sara-blanch-canta-rossini-amb-locp
Enllaç a http://www.ocpenedes.com/

Audició comentada de Les Danses de Galanta

13/03/2018


Aquest dissabte 17 de març a les 7 de la tarda dins el cicle “A l’Agrícol parlem de música” Carmina Malagarriga comentarà “Les danses de Galanta”, l'obra orquestral del compositor hongarès Zoltán Kodály (1882-1967). 

L’obra forma part del programa que interpretarà l’Orquestra de Cambra del Penedès diumenge, 18 de març a les 7 de la tarda a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Tots els assistents a la sessió de l’Agrícol podran gaudir del 2X1 per les entrades al concert.

Malagarriga és locutora de  Catalunya Música des dels seus inicis el 1987. Actualment és al davant del programa “La setmana de...” que s’emet de dilluns a divendres de 13 a 14 h. Cada setmana proposa un tema monogràfic: des dels compositors i les seves obres, a la literatura musical dedicada a diferents agrupacions instrumentals o bé a diferents temes literaris, històrics... que troben un nexe d'unió amb la música.

Zoltán Kodály és un dels més destacats músics hongaresos de tots els temps. Va investigar, juntament amb Béla Bartók, la música popular del seu país arribant a col•leccionar unes 100.00 cançons que va utilitzar coma material compositiu. 

Les danses de Galanta són a Kodály el que les danses hongareses són a Brahms: músiques vives, profundes i plenes de passió nascudes dels records del compositor. Galanta fou el poble on Kodály passà la seva infantesa. El compositor va viure les seves primeres emocions musicals a casa d’un amic zíngar.

Organitza:
L’Agrícol. Centre Artístic del Penedès

Col·labora
Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.


Enllaç a http://www.agricol.cat/
Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/371/2/musica/les-danses-de-galanta:-una-explosio-de-colors/

Assaig tècnic obert de SÀPIENS

02/03/2018


El Teatre Cal Bolet us ofereix un assaig tècnic obert de l'obra Sàpiens de  la companyia Flyhard Produccions el proper dissabte 10 de març, a les 6 de la tarda, al Teatre Cal Bolet. 

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic  i que ja ha EXHAURIT totes les localitats disponibles.

L'acte comptarà amb la presència dels intèrprets Enric Cambray i Mireia Portas i de Sergio Matamala de Flyhard Produccions que podran interactuar en algun moment amb el públic assistent.  La durada aproximada prevista és de 40 minuts.

L'assaig tècnic obert pretén mostrar el treball realitzat per l'equip tècnic i actoral  i, també, l’adaptació de l’obra als espais del teatre Cal Bolet. 

Comunicat en suport de la llibertat d’expressió i en rebuig de la censura

27/02/2018


Des del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca ens manifestem a favor de la llibertat d’expressió i rebutgem qualsevol manifestació de censura amb motiu de les condemnes dels músics Valtonyc, Pablo Hasél i La Insurgencia, i de la retirada de l’obra de Santiago Sierra de la fira ARCO 2018.

#RapejarNoÉsDelicte #LlibertatDExpressió

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2018 Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS