Veure tota la programació

Notícies

Documental Torneu-me el fill

12/11/2018


Dilluns 19 de novembre, a les 19h, a la Sala d’Actes de l’Escorxador hi haurà la projecció del documental  dirigit per Montse Armengou i Ricard Belis i produït per TV3: TORNEU-ME EL FILL.  
La presentació anirà càrrec de la seva codirectora Montse Armengou i hi haurà un col·loqui posterior amb l’historiador vilafranquí Ramon Arnabat.

Una activitat, gratuïta i amb aforament limitat, emmarcarda en les accions Per Saber-ne més! de l'obra Claudia de la companyia La Conquesta del Pol Sud

Sinopsi 
L'espectacle Claudia, que podrem veure el proper diumenge 25 de novembre a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet, està basat en la història real de Claudia Victoria Poblete Hlaczik, una filla robada durant la dictadura argentina.
 
Obra nominada a Premis Butaca a la categoria de "Noves Aportacions Escèniques".

Més informació a: http://espectacles.vilafranca.cat/


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/383/1/teatre/claudia/

Most Festival 2018 - Descomptes i promocions Carnet d'Amic

29/10/2018


Del 8 al 18 de novembre tindrà lloc la 8a edició del MOST Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava.
 
Fruit de la col•laboració amb Vinseum i Cine Club Vilafranca us informem que si sou titulars del Carnet d'Amic de Cal Bolet i l'Auditori podreu gaudir dels següents descomptes i promocions:
 
-Preu amb descompte a Gran Reserva (6,5€), Brot (4€), Collita (4€) i Mini Most (4€)
 
Podreu gaudir de les entrades amb descompte presentant el Carnet d'Amic a les taquilles o a la personal de la porta en cas d’haver realitzat la compra per internet. 
 
Les entrades amb descompte i les promocions estan disponibles:
 
Venda anticipada:
-- online a la web www.mostfestival.cat (sense comissions). 
--a les taquilles de VINSEUM des del dia 30 d’octubre. L’horari de venda és de dimarts a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h i diumenges matí de 10h a 14h.
La venda anticipada es tancarà 2 hores abans de cada sessió.
 
Venda el mateix dia de la sessió:
--als espais de projecció. 
La venda el mateix dia de la projecció es realitzarà 1 hora abans de la sessió


Enllaç a http://www.mostfestival.cat/
Enllaç a http://www.mostfestival.cat/ca/5/entrades

Nominats als Premis Butaca

18/10/2018


La 24a edició dels Premis Butaca ja té finalistes de cara a la gala que se celebrarà el 26 de novembre al Teatre-Auditori de Sant Cugat, amb motiu del seu vint-i-cinquè aniversari. Uns premis escollits exclusivament pels espectadors.

Algunes de les obres finalistes ja les hem vist o les podrem veure properament al Teatre Cal Bolet. 

Clàudia de La Conquesta del Pol Sur, és un muntatge que combina el llenguatge teatral i la investigació periodística basada en la història real de Claudia Victoria Poblete Hlaczik, una noia argentina, filla de desapareguts. Aquesta obra opta al premi a les noves aportacions escèniques i la podrem veure el 25 de novembre, a les 19h, al Teatre Cal Bolet.

Un altre espectacle també nominat és Els nens desagraïts que opta al guardó a la il·luminació de Paco Amate i al text teatral de Llàtzer Garcia. Una obra que ja va obtenir el premi al Millor text i Millor actriu de repartiment als premis de la Crítica 2017 i que està programada per al dia 16 de desembre a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet.
L’obra està basada en uns fets reals esdevinguts en una rígida comunitat catòlica en a un poble prop de Girona als anys vuitanta. 

Una altra obra nominada, i que hem vist aquesta temporada, ha estat Sopa de pollastre amb ordi. Un espectacle que aspira a sis premis: muntatge teatral de la Perla 29, direcció de Ferran Utzet, actriu teatral Màrcia Cisteró, actor de repartiment Lluís Villanueva, escenografia Josep Iglesias i disseny de so i espai sonor Damien Bazin.

Mala broma de Jordi Casanovas, Les noies de Mossbank Road i El Metge de Lampedusa, que ja vam tenir el plaer de gaudir-ne al teatre Cal Bolet la temporada passada, també estan a la llista de finalistes que opten a diferents guardons.

Felicitats a tots els nominats!!! 


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/
Enllaç a http://premisbutaca.cat/

Anem al Teatre a Vilafranca del Penedès

18/10/2018


La temporada 2018-2019 del programa Anem al teatre arrenca a l 'Alt Penedès el dia 6 de novembre al teatre Cal Bolet amb l’obra “Bianco” de la companyia Teater LaBú. 

La temporada passada 11.185 alumnes de l'Alt Penedès van gaudir de les representacions emmanrcades en el projecte Anem al Teatre. Durant aquest curs, el programa oferirà a l'alumnat d'educació infantil, primària i secundària de l' Alt Penedès, diferents novetats escèniques seleccionades per la seva qualitat, pel seu reconeixement en el circuit europeu i estatal de teatre infantil i les seves propostes artítistiques i innovadores.

Anem al teatre és un programa de la Diputació de Barcelona i compta amb la col·laboració entre les Gerències de Cultura i Educació i dels ajuntaments participants.

Podeu consultar amb detall tota la programació del curs 2018-2019 en l'enllaç.


Enllaç a http://www.diba.cat/es/web/anemalteatre/comarques/alt_penedes/index_ap

Assaig obert a La noia de la làmpada

16/10/2018


El Teatre Cal Bolet us ofereix un assaig obert de l'obra La noia de la làmpada de  la companyia Flyhard Produccions el proper dijous 25 d'octubre, a les 7 de la tarda, al Teatre Cal Bolet. 

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic, amb places limitades, i que requereix inscripció a espectacles@vilafranca.cat 

L'acte comptarà amb la presència dels intèrprets Guillem Motos, Lara Díez, Marta Vila i Clara Cols de Flyhard Produccions que podran interactuar en algun moment amb el públic assistent.  La durada aproximada prevista és de 50 minuts.

L'assaig obert pretén mostrar el treball realitzat per l'equip tècnic i actoral  i, també, l’adaptació de l’obra als espais del teatre Cal Bolet. 

***Caldrà haver rebut la confirmació de disponibilitat de places per poder assistir a l'assaig.

Més informació a: http://espectacles.vilafranca.cat/


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Apropa Cultura

09/10/2018


Apropa Cultura fa de la Cultura un privilegi inclusiu!

Apropa Cultura
 celebrarà la setmana del 22 al 28 d'octubre la Setmana Apropa Cultura. I encara aquesta 4a Setmana Apropa amb més equipaments i presència del programa en el territori.

Apropa Cultura i els equipaments que en formen part fan possible que persones en situació vulnerable i en risc d'exclusió social puguin gaudir de teatres, auditoris, museus, espais singulars i festivals i participar en la vida cultural d'arreu de Catalunya. 

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès va adherir-se a l'Apropa Culturala temporada 2011-2012 incorporant a la xarxa els equipaments del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal.

Durant la temporada 2017-2018 hi ha hagut 248 assistències als seus espectacles i continuarem perquè en siguin molts mès! 

ESCENA 25, Gaudeix de la Cultura!!!

02/10/2018


Escena 25
, que enguany presenta la seva sisena edició, és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que ofereix als joves entrades per als espectacles d'arts escèniques i música en viu, entre els mesos d'octubre i novembre, a preu reduït. 

El teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal de Vilafranca participen en aquesta campanya i per això els 10 espectacles dels mesos d'octubre i novembre, tindran uns preus entre 5 i 7 euros per als joves que hi vulguin participar. 

Per gaudir dels avantatges cal tenir entre 18 i 25 anys i estar registrat a la web: www.escena25.cat


Enllaç a http://www.escena25.cat

VOLS LLEGIR EL TEATRE?

01/10/2018


La Biblioteca Torras i Bages i el Teatre Cal Bolet de Vilafranca organitzen de nou el club de lectura Llegir el Teatre, un projete fruit de la col·laboració entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya i dut a terme a les biblioteques públiques de Catalunya.

El club de lectura consistirà en onze sessions d’octubre a juny, que es duran a terme a L’Escorxador, on s'analitzaran els textos de vuit de les obres de la programació del TNC i tres del Teatre Cal Bolet, així com també algunes claus dels muntatges.

Valeri Laguna és l'encarregat de conduir i dinamitzar el club. 

Per a poder-hi participar, només cal inscriure's a la Biblioteca Torras i Bages. Places limitades.

Els participants del club gaudiran d'un descompte en l'adquisició de les entrades del TNC i del Teatre Cal Bolet. 

Programació de les lectures:

•SOPA DE POLLASTRE AMB ORDI, Arnold Wesker (Teatre Cal Bolet):  10/10/2018
•JOCS FLORALS DE CANPROSA,  Santiago Rusiñol: 24/10/2018
•CARTOGRAFÍA DE UNA DESAPARICIÓN, Sergio Blanco: 14/11/2018
•ELS NENS DESAGRAÏTS, Llàtzer Garcia (Teatre Cal Bolet): 12/12/2018
•AFANYS D’AMOR PERDUTS, William Shakespeare: 23/01/2019
•LA BONA PERSONA DE SEZUAN, B. Brecht: 13/02/2019
OVELLES, Carmen Marfà I Yago Alonso (Teatre Cal Bolet): 13/03/2019
•EL FUTUR, H. Tornero: 10/04/2019
•STABAT MATER, A. Tarantino: 08/05/2019
•EL GRAN MERCADO DEL MUNDO, Calderón de la Barca: 22/05/2018
•TROBADA DE CLUBS AL TNC: 25/05/2019, a les 20 h. "El gran mercado del mundo".

Més informació: 

El club es reuneix a l'Escorxador, sempre en dimecres, a les 19.30 hores.


Enllaç a http://bibliotecavirtual.diba.cat/club-detalle/-/detall/YNmTqQq7Iyoi/CLUB_DE_LECTURA/351940/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2018 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS