Veure tota la programació

Notícies

Venda entrades i abonaments de familiars

24/09/2018

Famílies!!!

Horaris de venda a la taquilla de Cal Bolet 
A partir de dijous 27 de setembre. 

Venda per internet 
Des del 23 de setembre. Sense recàrrecs ni comissions.

Abonaments 
Per la compra de 3 o més espectacles obtindreu un 25% de descompte. 
Recordeu que els abonaments només es venen a taquilla!
 
Podeu consultar tots els espectacles a: http://espectacles.vilafranca.cat/

Venda d'entrades d'espectacles professionals adults

24/09/2018

Obrirem les taquilles de Cal Bolet per a tothom a partir del 27 de setembre i, recordeu, que des del 23 de setembre podeu comprar les entrades i abonaments per internet. 

Consulteu l'àmplia oferta d'abonaments. Trobareu el que s'ajusta més a les vostres necessitats!

Abonaments:
2/25% - De 2 a 3 espectacles 25% de dte.
4/35% - De 4 a 6 espectacles 35% de dte. 
7/50% - 7 o més espectacles 50% de dte. 
Abona't a la clàssica - 4 concerts de l'OCP * 33€!
Jove -2/50 - 2 o més espectacles al 50% (exclusiu per a joves fins a 30 anys)

Informació!!!
Si compreu amb descompte podreu imprimir-vos l'entrada directament, no caldrà passar per taquilla a validar l'entrada. 

Les entrades amb descompte, comprades per internet, requeriran la presentació de l'acreditació corresponent per accedir a la sala. En cas de no poder-ho acreditar s'haurà d'abonar la diferènncia respecte al preu normal. 

Teniu tots els detalls al web. 


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Apropa Cultura i la programació d'espectacles

24/09/2018

El passat dijous, 20 de setembre, vam fer la presentació de la programació dels espectacles de teatre, música, dansa de Vilafranca del Penedès dels mesos d'octubre'18 a gener'19 (adults i familiars) als grups d'Apropa Cultura. 

Les pogramadores del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal de Vilafranca van explicar les noves propostes i van recomanar i col·laborar en fer la millor tria per als diferents col·lectius. 
 
Entitats participants:
-SCR Vilafranca
-Associació Univers Penedès
-ActivaMent. Delegació Penedès-Garraf
-Projecte Adolescents (Ajuntament de Vilafranca) 


Enllaç a http://https://www.apropacultura.cat/

Presentada la temporada!

20/09/2018

Gossos, Sopa de pollastre amb ordi, Roger Mas, Els nens desagraïts, Cobla catalana de sons essencials i The Gramophone Allstarts Big Band, entre d’altres, conformen la nova programació del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Municipal que es va presentar ahir al vespre

Diversitat d’estils i propostes de qualitat per a tots els públics són el segell de la programació d’octubre a gener.

Ahir al vespre a l’Auditori Municipal es va presentar el període d’octubre a gener de la temporada d’espectacles del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Municipal en un acte públic al teatre, amb presència de les autoritats, i que va conduir la l’actor penedesenc Biel Duran.
L’acte va congregar a nombrós públic interessat en conèixer de primera mà el teatre, la música, la dansa i els espectacles familiars que es faran d’octubre a gener.
Un total de 16 espectacles: 5 espectacles de teatre, 10 de música, 1 de dansa, conformaran aquesta programació variada i pensada per a tots els públics.

Durant l’acte es van comentar algunes dades i novetats de la temporada:
-Un any més creix el volum de persones titulars del Carnet Amic, que ja supera les 3.850.
-L’àmplia oferta d’abonaments a preus econòmics i que també es poden adquirir per Internet. Amb un increment de 609 entrades (venudes en la modalitat abonament) respecte la temporada 2016-2017. 
-També va fer referència al programa d’inclusió social Apropa Cultura.  La temporada 2017-2018 un total de 248 persones n’han gaudit.
-Forta presència a Facebook amb 4.749 seguidors a Cal Bolet i 4.298 a l’Auditori. Novetat! Presència a Twitter i Instagram des de finals de juny.
-Reconeixement amb el Premi ARC 2017 a la Millor programació de teatre o auditori.
-Per últim, va agrair la comissió de programació i al Consell de les Arts Escèniques la seva feina.

L’acte va transcórrer intercalant les explicacions de la programació i de les novetats amb les intervencions, a mode de petita entrevista, d’alguns dels protagonistes d’aquesta temporada, així com actuacions en directe. Biel Duran va ser l’encarregat d’entrevistar a actors i músics que actuaran dins de la programació.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i dels regidors Raimon Gusi, Joan Manel Montfort i Josep Maria Martí. L’alcalde va destacar en el seu parlament que l’àmbit cultural com a “ànima de poble, element vertebrador de la societat”. Regull ha remarcat la qualitat en la programació cultural “com ho demostren l’augment de xifres d’ocupació en els espectacles i la venda d’entrades. Les ciutats mitjans també oferim una programació cultural de primer ordre”.

LA PROGRAMACIÓ

Música
El tret de sortida a la programació de música serà Gossos amb una parada a Vilafranca per celebrar els 25 anys dalt dels escenaris abans del seu comiat per fer una aturada indefinida. Un concert que serà el recull dels seus èxits i dels temes més emblemàtics. 

L’orquestra resident, l’Orquestra de Cambra del Penedès oferirà Els concerts de Brandenburg de Bach, Les quatre estacions de Vivaldi i els tastos de cambra amb la incorporació, com a novetat, de les veus femenines. En aquesta ocasió ens acompanyaran la Magalí Sare i Carola Ortiz amb un Ensemble de músics de l’OCP.

També l’excepcional veu i elegant música de Roger Mas i la nombrosa banda The Gamophone AllStarts Big Band passaran per l’Auditori de Vilafranca durant aquesta temporada. 

Els amants de la cobla catalana podran gaudir de l’estrena del disc Si són flors, floriran. Una proposta de la Cobla catalana dels Sons Essencials amb instruments de cobla amb percussions ètniques, veu i molta improvisació.

Els divendres musicals a Cal Bolet comptaran amb la jove promesa Paula Valls, que ja va ser molt aclamada en l'escenari secret d’enguany i amb Marcel Lázara i Júlia Arrey amb la presentació d’un disc que és el resultat de les seves experiències viatgeres pel Brasil.

Teatre
En teatre destaca la gran producció de Sopa de pollastre amb ordi, d’Arnold Wesker i traduïda per Manuel de Pedrolo. Una obra per commemorar l’any Pedrolo, amb el segell de la companyia Perla 29, que posa de relleu el desencant que provoca la pèrdua d’ideals.

Tindrem un muntatge teatral basat en la història real de Claudia Victoria Poblete. L’espectacle, que porta per títol Claudia és el relat d’una filla de desapareguts que ha viscut una vida inventada amb uns pares que no eren els seus. Una obra premiada com també ho ha estat Els nens desagraïts de Llàtzer Garcia, guardonada amb el millor text i actriu de repartiment als premis de la Crítica 2017, basada en una secta religiosa que hi havia els anys 80 en un poble al costat de Girona.

El teatre musical ve de la mà de Mariona Castillo amb cançons de Nine (el musical inspirat en la pel•lícula 8 i ½ de Fellini) sota el títol de Les dones de Guido Contini. 

La companyia resident Flyhard Produccions ens oferirà La noia de la làmpada, una reflexió sense embuts sobre la maternitat amb un text i direcció de la Marta Aran.

Dansa
Molar és la performance festiva que Quim Bigas ens portarà a l’Escorxador. Una peça que transmet energia, alegria, eufòria. Una veritable catarsi de felicitat col•lectiva.

Venda d’entrades i abonaments
Els dies 20 i 21 de setembre de 18h a 20h i el dia 22 de setembre, d’11h a 13h i de 18h a 20h, a Cal Bolet s’obrirà la venda d’entrades a taquilla exclusiva per a les persones titulars del Carnet d’Amic.  A partir del dia 27 de setembre estarà oberta a tothom la venda a través de la taquilla.
La venda per Internet d’entrades i d’abonaments serà per a tothom a partir del 23 de setembre.

Modalitats d’abonaments
Continuem amb l’oferta d’abonaments per tal que tothom pugui gaudir dels millors avantatges:
2/25%-.Abonament de 2 o 3 espectacles: 25% de descompte
4/35%- Abonament de 4 a 6 espectacles: 35% de descompte
7/50%- Abonament de 7 o més espectacles: 50% de descompte
Clàssica amb l’OCP- 4 concerts de l’Orquestra de Cambra del Penedès a 33€.
Jove-2/50% (fins a 30 anys). Abonament de 2 o més espectacles: 50% de descompte
Els abonaments estan oberts a tothom i es poden adquirir per Internet i a la taquilla de Cal Bolet.
Les entrades amb descompte comprades per Internet requeriran la presentació de l’acreditació corresponent per accedir a sala. No caldrà bescanviar l’entrada a taquilla. 

Tota la programació i informació i novetats d’aquesta temporada es pot trobar a la web.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/

Guanyador del Premi a la participació de la consulta sobre menors

20/09/2018


A la presentació de la temporada a l'Auditori Municipal del dimecres, 19 de setembre, vam fer el sorteig per la participació en la consulta sobre la normativa que limita l’accés als infants de 0 a 5 anys als espectacles per a adults.

El premiat amb una entrada doble, a escolllir entre tots els espectacles d'octubre'18 a gener'19, va ser el Miquel Medialdea Guijo amb el número de Carnet d'amic 1017.

Enhorabona Miquel!

Guanyadora amb l'abonament de la temporada!

20/09/2018

Ana M. Abelleira Lopez va ser el guanyador de l'abonament per a dues persones de la temporada d'espectacles professionals que es van sortejar entre els titulars del Carnet d'amic de Cal Bolet i l'Auditori, en el marc de la presentació de la nova temporada.

L'Anna M. és amiga de Cal Bolet i l'Auditori des del 2014 amb el número de carnet 2215.

Moltes felicitats a ella i a totes les persones que van guanyar entrades d'espectacles!!!

Tot un èxit la Festa de presentació de familiars!

18/09/2018

Més de 500 persones participen en la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca

Aquest diumenge, 16 de setembre, el parc del Tívoli ha acollit la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca, organitzada conjuntament per  l’Ajuntament de Vilafranca i el grup Xarxa Vilafranca. Més de 500 persones han assistit a l’esdeveniment que ha comptat amb la Sidral Brass Band presentant Clap!, el seu darrer espectacle.

Les activitats han començat a les onze del matí, amb un taller de treballs manuals organitzat per la Xarxa i amb coca i xocolata per a tots els assistents . Al mateix temps, des de l’escenari el periodista vilafranquí Ernest Gili s’encarregava d’animar l’acte i d’anar presentant totes i cadascuna de les propostes per al públic familiar que es programaran fins al mes de desembre a Cal Bolet i a l’Auditori municipal. A més, tots els assistents han pogut participar en el sorteig de quatre entrades dobles per gaudir de quatre propostes familiars.

A les dotze del migdia la Sidral Brass Band ha pujat a l’escenari per presentar el seu darrer espectacle, Clap!, el qual ha estat rebut amb entusiasme per tot el públic.

Cinc propostes fins a finals d’any
D’octubre a desembre seran cinc les propostes per al públic familiar. La Xarxa serà l’encarregada d’estrenar temporada, el 7 d’octubre, amb l’espectacle 36 polzades, de la companyia Miscel·lània Teatre. El 21 d’octubre serà la companyia El Pot Petit la que actuarà a l’Auditori acompanyada de l’EMM Maria Dolors Calvet per presentar A l’aventura!. El novembre, novament la Xarxa portarà a Cal Bolet el mag Stiegman amb el seu darrer espectacle, Més que màgia. Al desembre, la jove companyia anoienca K-Teatre portarà a escena l’obra Kàtia, mentre que per Nadal la companyia Circo Los presentarà l’espectacle Vintage Brothers.

La Xarxa ha anunciat també la resta d’espectacles que programarà fins al maig del 2019 i que seran: l’Avi Tonet, de Jordi del Rio (febrer), L’ornet vol cantar, de la companyia de titelles Inspira Teatre (març), el musical El Petit Dalí (abril) i, finalment, 2D2, el darrer espectacle dels pallassos Panettone Brothers.

Festa de presentació d'espectacles familiars

01/08/2018


El diumenge 16 de setembre, a partir de les onze del migdia, al parc del Tívoli de Vilafranca acollirà la festa de presentació de la nova temporada d’espectacles familiars organitzada conjuntament pel Servei de Cultura de l’Ajuntament i per la Xarxa de Vilafranca.

La festa comptarà amb l'espectacle Clap! de la Sidral Brass Band i també es farà un esmorzar de coca amb xocolata per a totes les nenes i nens. 

Serà en el transcurs de la festa, conduïda pel periodista vilafranquí Ernest Gili, que es donaran a conèixer els espectacles adreçats al públic familiar que es programaran entre octubre del 2018 i gener del 2019, i fins i tot s’avançaran els espectacles que programa la Xarxa fins al maig de 2019. També es sortejaran entrades entre el públic assistent. 

Sinopsi:
En Clap, un extraterrestre vingut d’un asteroide llunyà, descobreix la música per primer cop quan aterra al mig d’un concert. 
Ha vingut per una missió molt important i que a la vegada és el seu somni: poder volar. Ho aconseguirà? 

La Sidral Brass Band és una formació que neix entre notes musicals i vinyes de l’Alt Penedès i que ha recorregut places, carrers i festivals d’arreu d’Europa amb la seva música. 

No falleu! Us esperem! 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2018 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS