Veure tota la programació
Programació > Temporada 2018-2019 (octubre-juny) > Altres activitats

PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA!


10/12/2018 20:00 h
 


Preu: gratuït

Lloc: Teatre Cal Bolet


Avui dilluns, dia 10 de desembre a les 20h al Teatre Cal Bolet lloc l'acte públic de presentació de la nova temporada d'espectacles de Cal Bolet i de l'Auditori (de febrer'19 a juny'19).

La gala conduïda per l’actor penedesenc Biel Duran comptarà amb les actuacions musicals en directe de l'Anna Roig & Àlex Cassanyes, Joan Rovira... i amb entrevistes a actors, dramaturgs i directors d’algunes de les companyies que formaran part de la nova programació com Yago Alonso de la Flyhard Produccions.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, acompanyats d'altres regidors de l'equip de govern, assistiran a l'acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà el sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori.  Es clourà la gala amb un petit refrigeri acompanyat d’una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

L'acte és obert al públic i gratuït. Hi esteu tots convidats i convidades!!! 

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS