Veure tota la programació
Programació > Temporada espectacles 2017-2018 (febrer-juny) > Altres activitats

Mostra de Teatre infantil18

Col·legi Sant Ramon de Penyafort - Escola Montagut - Escola Vedruna-Sant Elies


Un any més s'aixeca el teló per gaudir de la gran festa del teatre infantil!

12/05/2018 12:00 h
 


Preu: 3,00 €

Lloc: Teatre Cal Bolet no numerat


Fer teatre és jugar, inventar personatges, crear situacions, històries, i viure experiències inimaginables. Totes aquestes qualitats són innates als més petits i, amb el teatre, el que s’intenta és potenciar aquesta característica infantil. 
A la Mostra de Teatre volem conservar aquest joc, aquesta manera de treballar i donar-li la visibilitat que es mereix el treball realitzat durant molts dies per tots aquests nois i noies. 
Doncs.....que comenci l’espectacle!

A volar!
Alumnes de 3r a 6è de primària
Col·legi Sant Ramon de Penyafort
 
Els llibres d'aquest país creien fermement que fer de llibre consistia a volar... i volaven molt i molt alt. El rei d'aquest país es pensava que fer de rei consistia a manar... i manava molt i amb consistència. La reina d'aquest país es pensava que fer de reina consistia a escoltar... i va escoltar. Va escolatar força!
 
Fitxa artística:
Interprets: Meritxell Arnan, Mar Miranda, Gala Mora, Eva Moreno, Marta Paredes, Pau Joan, Ivette Pros, Martina Sans, Marc Tomàs, Martina Font, Laura Jiménez, Jaume Freixedas, Guillem Brull, Berta Catasús i Daniela Baladón.
Guió: creació col·lectiva. Adaptació del conte "El rei, l'ocell i la reina" de Teresa Duran
Direcció: Mar Soler
Agraïments: M.Remei Ullate i alumnes d'ESO de l'extraescolar de teatre i exalumnes. 

Cluedo “El joc de la sospita”
Alumnes de 4t de Primària a 1r d'ESO
Escola Vedruna-Sant Elies

En una gran mansió es reuneixen diversos personatges pintorescs per sopar davant d'una misteriosa invitació d'uns amfitrions desconeguts. Tots ells tenen secrets per ocultar pels que són víctimes de  xantatge des de fa anys. Quan la casa es queda a les fosques per culpa d'una momentània apagada de llum, els xantatgistes apareixen assassinats al saló. Ara, han d'esbrinar quin d'ells ha estat el culpable. Una tasca molt complicada, tenint en compte que tots ells tenien motius de pes per cometre el crim. 
Adaptació al teatre del cèlebre joc de misteri "Cluedo". 

Fitxa artística
Intèrprets: Roger Armengol Martí, Nicolás Español Sebastián, Anna Giralt Domènech, Fèlix Hill Castells, Aina  Jodar Nogués, Jana Laguna Trotonda, Marta Mateu Raventós, Guillem Mestres Cuen, Núria Navarro Balaguer, Júlia Olivella Junyent, Òscar Raymond de la Nogareda Serrano, Vinyet Sala Planas, Marina Ventosa Grases, Giulia Zorza Bruguera.
Guió i direcció: Carles Casas 
Ajudant de direcció: Marta Nogués. 
Maquillatge i vestuari: Marta Nogués, Carles Casas, Cristina Serrano i Jordi Fernández. 
Agraïments: Cristina Serrano, Jordi Fernández, AMPA de l’escola Vedruna Sant Elies i a totes les famílies dels participants. 

Colors I 
Alumnes de 1r i 2n de primària
Escola Montagut

Els alumnes d'una escola de Vilafranca han de presentar un treball sobre els colors. S'han dividit per grups i han sortejat el color que cada grup ha de treballar i presentar en tornar de les vacances de Setmana Santa. No tots estan contents amb el color que els hi ha tocat, i comencen els conflictes i les discrepàncies entre ells. La situació es posa una mica tensa però finalment arriben a una conclusió, que va més enllà del que s'esperaven.

Fitxa artística
Intèrprets: Aran Mata Galofré, Pol Vallès Martí, Lluc Fernández Batet, Mar Buades Muñoz, Laia Mateu Mercader, Mariona Borràs Salmerón, Josep Duran Llobet, Laia Cerezuela Ramiro, Ariadna Del Amo Sanz, Nicolás Martínez Barrachina, Lucia De La Rosa Rengel, Alicia Franquesa Biel, Alba Llop Acién, Èlia Margarit Silva
Direcció: Xavi Tardà

Colors II
Alumnes de 3r, 4t i 6è
Escola Montagut

Comencen les vacances de Setmana Santa i els alumnes d'una escola de Vilafranca ja pensen en tot el que faran, o en el que els hi agradaria fer, però hi ha una cosa que els preocupa des de fa unes setmanes. La Clàudia, una nena cega, fa unes setmanes que està molt trista i volen esbrinar què li ha succeït per poder ajudar-la.

Fitxa artística
Intèrprets: Jana Fort Gelida, Aina Raventós Pallarès, Laura Faz Giménez, Ariadna Rosell Pino, Pia Rojas Pujadó, Anna Nicolás Márquez, Laia Pujol Romero, Joan Llop Acién,  Pol Guerrero Cánovas, Biel Borruel Juvé, Martí Fernández Martínez, Anna Mitjans Piñol, Marta Huguet Jané, Sara Aarribas Romero, Nadya Konstantinova Velikova, Laia Sibil Sala
Guió: Xavi Tardà
Direcció: Xavi Tardà

Organitza:
AMPA Col.legi Vedruna Sant Elies
AMPA Escola Dolors Piera
AMPA Escola Estalella Graells
Col.legi Sant Ramon de Penyafort
Escola Montagut 
i Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Regidoria de Cultura. 
 
Preu: 3€
 
Localitats: 386 no numerades
 
Venda d’entrades anticipades:
A la taquilla de Cal Bolet els dijous 3 i 10 de maig de 18h a 20h.
Aquesta activitat no disposa de venda a través d'internet. 

Venda d’entrades el mateix dia de la funció:
A la taquilla de Cal Bolet des d’una hora abans del seu inici. 


Durada: 2 hores

Més informació:
http://espectacles.vilafranca.cat/

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS