Veure tota la programació
Programació > Temporada 2017-2018 (octubre-gener) > Música

Tast de Cambra 3 de l'OCP: L’Octet de Schubert

Orquestra de Cambra del Penedès


L’Orquestra de Cambra del Penedès en petit format. Tast musical amb una petita degustació de vi o cava d’un celler emblemàtic del Penedès.

20/01/2018 19:00 h
comprar entrades


Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla

Lloc: Auditori de Vinseum

Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori. Una proposta de música de cambra de petit format per a les tardes de dissabte que es complementa amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca.

Per a quintet de corda i vents.
L'Octet de Fa Major D803 de Franz Schubert és l'obra més important del repertori per a ensemble del segle XIX.  Escrit per Schubert l’any 1824 té moltes similituds amb el Septet de Beethoven.  La seva intensitat i aquells aspectes musicals inequívocament vinculats al seu autor l’han elevat a la consideració d’una de les obres cabdals de tot el repertori cambrístic.


Durada: 1h

Més informació:
http://ocpenedes.com/

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2017 Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS