Veure tota la programació
Programació > Temporada 2018-2019 (octubre-juny) > Teatre

ENTRADES EXHAURIDES! La noia de la làmpada

Flyhard Produccions i Vània


Una obra atrevida, escrita sense embuts. Per posar-se, durant 75 minuts, a la pell de l’altre.

26/10/2018 20:30 h
EXHAURIDES!
 


Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla

Lloc: Teatre Cal Bolet 194 localitats


L’Alba  es troba en un moment decisiu de la seva carrera com a galerista d’art. I aquest moment coincideix amb el seu embaràs de risc. Afortunadament  la seva parella, en Maurici, sembla la persona perfecta per donar-li un cop de mà i entomar, en absència de l’Alba, el projecte que ella no pot acabar.

D’aquest plantejament feliç en sortirà una comèdia amarga sobre la maternitat  delicadament protagonitzada per Lara Díez, una actriu que ens té molt acostumats a un registre televisiu ben diferent.

L’autora i directora de l’obra, Marta Aran, ens convida a reflexionar sense embuts sobre la meravella (o el desastre) de ser mare.

Fitxa artística
Text i direcció Marta Aran
Intèrprets Guillem Motos, Lara Díez, Marta Vila i Clara Cols

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
 
Per saber-ne més
---Dijous 25 d'octubre a les 19h, assaig obert per a públic amb el Carnet d'Amic. L'acte comptarà amb la presència dels intèrprets Guillem Motos, Lara Díez, Marta Vila i Clara Cols de Flyhard Produccions i Vània i de la directora Marta Aran que podran interactuar amb el públic assistent. La durada aproximada prevista és de 50 minuts.
Requereix una inscripció prèvia a: espectacles@vilafranca.cat. L'assaig té un aforament limitat i per assistir-hi caldrà haver rebut la disponibilitat de plaça.

---Després de la funció La noia de la làmpada, del dia 26 d'octubre, tertúlia amb l'equip actoral.  Serà conduïda i moderada per l’Oriol Puig Taulé de Recomana. 
Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord. 


Durada: 1h 15min

Més informació:
http://www.salaflyhard.com

Col·laboren

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS