Veure tota la programació
Programació > Temporada espectacles 2017-2018 (febrer-juny) > Altres activitats

La llegenda de Sant Jordi


23/04/2018 11:00 h
 

23/04/2018 17:30 h
 


Preu: gratuït

Lloc: Plaça Sant Joan


Com cada any presentem un espectacle infantil sobre la llegenda de Sant Jordi perquè petits i grans puguin gaudir d’una representació diferent i original.

Aquest és un espectacle de tres històries que succeeixen a l’època medieval i que estan estretament lligades la Diada de Sant Jordi.

El poruc d’en Jordi: En Jordi és molt poruc i és el més petit de la família. . Els seus germans s’ho passen molt bé jugant a espantar-lo, tot i que en Jordi aquestes bromes no li agraden gens ni mica.

El Drac golafre: En un bosc prop de la platja hi viu, amb la seva mare, un drac molt petit  Un dia el petit drac jugant a perseguir una papallona s’allunya de casa i s'acaba perdent. El petit drac es queda sol i s'haurà d’espavilar-se per trobar menjar i descobrir els perills que l’envolten.

Llegenda de Sant Jordi
: En el poble de Montblanc, fa molt i molt de temps hi va arribar un Drac ferotge, golafre que tenia a tot el poble molt espantat. Què hi podia fer el Rei?
  
Recomanat a partir de 3 anys

Espectacle gratuït

Més informació:
http://triviumgc.com/ca/

Organitza Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS