Veure tota la programació
Programació > Temporada espectacles 2017-2018 (febrer-juny) > Teatre

Ragazzo

amb Oriol Pla


Lali Álvarez Garriga, autora i directora, dedica la seva obra a Carlo Giuliani, un jove assassinat a Gènova el juliol del 2001 durant la cimera del G8.

23/03/2018 20:30 h
 


Preus: 14,00 € anticipada, 16,00 € a taquilla

Lloc: Teatre Cal Bolet 194 localitats


Espectacle que ha rebut el Premi de la Crítica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l'Actor Revelació i Premi Serra d'Or a l'Espectacle Teatral 2015.

A l’estiu del 2001, a Gènova es tanquen les fronteres, se suspèn el tractat de Schengen, es prohibeixen  les manifestacions i les reunions en algunes zones de la ciutat. Es prohibeix estendre roba als balcons. Trenta mil policies patrullen pels carrers i no permeten l’entrada a la ‘Zona Rossa’, el lloc on els líders mundials del G8 estan realitzant una cimera.
Alhora, el Fòrum Social Mundial també s’ha instal•lat a la ciutat i més de mig milió de persones hi participen per discutir sobre una alternativa a la globalització. 

El destí del ragazzo que protagonitza aquesta obra quedarà marcat quan prengui la decisió de quedar-se a la Columna dels Desobedients, que s’ha proposat una acció pacífica de desobediència civil: violar el confinament de la ‘Zona Rossa’.
 
Fitxa artística 
Text i Direcció Lali Álvarez
Ajudant de Direcció Quimet Pla
Intèrpret Oriol Pla
Temes musicals Zoo
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
  
Per saber-ne més!
Després de la funció, tertúlia amb l’actor Oriol Pla i amb Lali Àlvarez, directora i autora del text. Serà conduïda i moderada per Iolanda Garcia Madariaga de Recomana.


Durada: 1h 20min

Més informació:
http://projectesminusculs.wixsite.com/ragazzo

Després del concert copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2018 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS